tirsdag den 20. juli 2010

En wunderbar retro fugle kjole...


Og endnu en variant af den Wunderbare sommerkjole... Det her fugle stof er en af mine all times favorites.. Den er så fin og retro og virkelig sød i farverne.. Så vidt jeg husker er det et Alexander Henry print, og jeg har den også i en gul variant..


Mange sommerkjoler må der til...!


Kjolen er kantet med brunt bånd og datteren har selv bestemt at der også skulle en hæklet blomst på som pynt... Lige nu er vi igang med sommerhattene til de varme dage.. I bedste Yvonne stil..

12 kommentarer:

Annchen sagde ...

Den er godt nok smækker..:)
Jeg er også helt tosset med stoffet..
Hvis du en dag får overskud kunne jeg rigtig godt bruge en DIY til de hæklede blomster..;) Jeg har nemlig fået en forespørgsel på et par stykker..
Nyd dagen - og heden..
KH Anne

bare WUNDERBAR sagde ...

Blomsterne er hæklet ud fra en opskrift fra hendes verden.. Det er Stine Hoelgård som har lavet den.. Det er en opskrift på en hæklet cykelsæde med blomst.. Så hvis du søger i Hendes Verden´s arkiv på nettet under hæklet cykelsæde, så burde du kunne finde den.. Dene r lidt indviklet lige først, men synes hurtigt man regner den ud og så er den nem.. Og så kan de jo både være ensfarvede og forskelligt farvede.. :)

Anonym sagde ...

Hejsa.
Jeg er bare helt tosset med dine fine sommerkjoler. Jeg skal selv igang med at lave nogle nye sommerkjoler til min datter. Men jeg kan ikke finde det helt rigtige mønster... Hvor er dit mønster fra, hvis det altså ikke er et du selv har lavet?

Venlig Hilsen
Mai-Britt

Darling L sagde ...

Så fin! Stoffet er virkelig lækkert!

Unknown sagde ...

SMUKT..! Hvem der bare havde så skøn en garderobe - SUK! Men nu skal vi vist osse til at have noget drengetøj på banen.. :)

Heidi sagde ...

Hei,

Super fin kjole ;) Og så mye annet fint også - du er meget kreativ.

Jeg har lagt deg til min blogroll :)

Darling L sagde ...

Jeg har i dag lavet din (svigermors) sommerlagkage. Uhmmm.... Tusinde tak for opskrift! Jeg har smidt et billede (og link), så kig endelig forbi ;-)
Kh Louise

Home by Bianca sagde ...

Sikke en hyggelig blog du har. Den vil jeg tillade mig at snuse lidt mere rundt i... ;)

Pia sagde ...

Ihh hvor er det dog et fantastisk print - love it love it

Anonym sagde ...

Elsker, elsker, elsker din blog. Har længe været forelsket i dine kjoler i dette fantastiske snit. Og hvor er du bare super god til at kombinere stofferne til det hélt rigtige udtryk. Nu er lille-pigen herhjemme "endelig" blevet et år så hun er rigtig kjole-klar. Vil du oplyse hvor mønstret er fra? Eller er det en helt igennem egen-kreation? Kan det i givet fald evt. købes ;) Tak for svar. Hilsen Christine

Anonym sagde ...

Hej igen, vil du oplyse hvilket mønster du har brug til kjolen??? Tak! Christine

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Cristine-
Undskyld jeg ikke har fået dig svaret her.. Nogle gange hvis jeg trykker udgiv inden jeg får set hvor en kommentar hører til, så er den stort set umulig at finde.. Nu nåede jeg så at se hvor den hørte til, og udgiver først når jeg lige har svaret dig.. :)
Men altså.. Mønsteret retter jeg faktisk bare til efter et gammelt mønster jeg har tegnet af.. Vil tro du kan finde en kjole og tegne det øverste stykke af og så skære bagefter, giver det mening? Det er ved at være længe siden ejg har lavet dem.. Min datter er vosket så meget, og jeg har ikke helt fået mønsteret gradueret op.. ofte bruger jeg faktisk bare hendes gamle kjoler til at tegne efter..
Kan du mon gennemskue hvordan bund og top er lavet?