mandag den 9. august 2010

Krea drengesager...
Jeg arbejder stadig lidt på sagen med at lave drengesager... Det bliver nemmere og nemmere og sjovere og sjovere.. Puder og tæpper til værelset, og det lille sky påhæng syet i filt, helt og aldeles inspireret af en vis vintage hausfrau...

Lige nu syr jeg filt kager en mas, og har bestemt at der må komme en DIY her på bloggen inden for overskuelig tid... Har set et par DIY´s i blogland, men de bliver altså ikke syet sammen som mine, så den variant skal I vist også have...

Ellers er der et lappetæppe igang som en barselssag til en lille dreng, der bare venter på at sige goddag til verden... Mere om det en anden gang....

18 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

Syntes nok jeg kunne kende den sky der ;)

Kan sagtens sætte mig ind i problematikken med at lave ting til drenge kontra piger. Her har jeg det nok bare omvendt, fordi jeg har fået en dreng først. Hvad i alverden skulle jeg dog stille op med værelset de skal dele, hvis vi får en pige?

Tøj derimod, det er sværere at lave til drenge, syntes jeg. Man kan jo altid lige flikke en lækker kjole sammen, men drengetøj er lidt mere besværligt...

Kan godt huske puden du har lavet, den er så fin. Og jeres juno-seng. Suk altså :)

KrudtuglensMor sagde ...

På trods af arbejdet med at finde på, synes jeg at dine evner til at sammensætte lækre farver og mønstre virkelig skaber nogle lækre ting - drenge- som pigeting :)

GOWRY sagde ...

Jeg har endnu ikke fået børn, men har en del veninder og venner, der har - og det er nemlig en kæmpe udfordring at skulle købe noget til de drenge. Men det gælder også for voksne!

Smukke ting du laver :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Julia-
den lavede jeg faktisk til ham inden han blev født, så den hang over hans seng og ventede.. Jeg havde set den inde hos dig og syntes den var så fin.. :) Og ja drengetøj, det er meget mere sådan ja lidt kedeligt.. :)

Krudtuglens mor-
Tusinde tak, det var sødt sagt.. Jeg prøver og der er også en vis sjov udfordring i pludseligt at bytte pige tingene ud med drengesager... :)

Gowry-
Ja lige nøjagtigt, en pige kan man altid lave el købe en lille ting til, det er meget sværere med drenge, de kan altså ikke lige tage et lille spænde, en en hjemmelavet elastik.. :)))

Belinda sagde ...

Så fine ting og det er jo altid dejligt når man kan blive inspireret af hinanden :)
Det er dejligt du også viser fine drenge ting for jeg synes også der mangler lidt inspiration til os med drenge (jo jo så kunne jeg jo også selv vise det jeg laver til min søn, men altså... ;) )

bare WUNDERBAR sagde ...

Bella-
Jaaa...det skal du da, jeg vil elske at få lidt drenge inspiration den anden vej... :)

Julie sagde ...

Jeg elsker at blive inspireret her hos dig (det blev jeg i stor stil på din gamle blog). Jeg synes nemlig også det er sværere at være drenge-krea end pige-krea.

bare WUNDERBAR sagde ...

Vi må lave en drenge krea movement ting, og inspirere hinanden med froskellige sager... ;)))

Annchen sagde ...

Ja nu kan jeg jo ikke prale af at ha' en dreng;) Men elsker din stil og er altid vild med de kreating du får kreeret:)
Og så kan man lige suge lidt inspiration til sig til de små drengebørn i omgangskredsen...
Nyd aftenen..
KH Anne

Darling L sagde ...

Tusinde tak for kigget på lidt af dine drengesager :-)
Det er så dejligt at kunne blive inspireret. Jeg er jo i noget nær panik i øjeblikket ;-) - termin og om måneder med gullgutten, og alligevel lykkedes det mig kun at producere "pige-sager" til datteren min. Det falder mig bare så meget mere naturligt..
Tror jeg skal have mig et par dage, hvor jeg skal (læs: SKAL !) lave drengesager ;-)

Den lille regnvejrssky er så fin :-) Der er også en lignende i "Vi Forældre" denne månede.

Kh Louise

Charlotte sagde ...

Jeg har først lige "fundet" dig igen efter at Vicki havde nævnt dig på sin blog. Jeg kan godt følge dig med drengetingene. Jeg har også selv så svært ved at finde på drenge ting/tøj til vennernes børn. Jeg mangler ligesom min egen "muse" i hjemmet *s*. Dejligt at du er tilbage. Har lige kigget alle dine dejlige billeder igennem. Du er til skøn inspiration.

Kh. Charlotte

Unknown sagde ...

Jeg er helt klart med på en drenge krea movement ting.. Frk. Turkis arrangerede en rigtig fin Boys month i juli måned på hendes blog, men den nåede jeg desværre ikke at bidrage til.. Så lad os endelig få skudt noget nyt i gang :)

Cilipus sagde ...

Hei !
Du har jo bare en så utrolig flott blogg.
Herlige bilder og masse inspirasjon !!
Og liker godt at du lager litt gutte (drenge) ting !! Har 3 gutter og en jente selv , så vi trenger litt til guttene også !!
Ha en fin uke !!
Cecilie

Ellen sagde ...

Hei!Du har altså en helt fantastisk blogg!Masse med inspirasjon å finne, jeg følger naturligvis med deg videre:)Jeg elsker barnerommet, både tapet, seng og sengetøy!Puten er bare nydelig, du er så flink:)

g u r o sagde ...

Jeg vil også gjerne være med på en "gutte-greie"! Har en lillebror i magen, og er ganske jentete selv, og det er søstra på snart fem også... ;) Jenteting er så mye finere! Hihi..

Og enda en gang må jeg si det: TAKK for at du har en sånn herlig, inspirerende blogg som du deler med oss!

Sommerklem

bare WUNDERBAR sagde ...

Uh så mange dejlige beskeder.. SVarer lige tilbage senere idag.. ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Annchen-
ja men det er stadig ikke så nemt det med at finde på hjemmelavede sager... :) Når lillebror bliver større herhjemme, kan det være jeg kommer i omdrejninger og får lavet sværd el sådan noget.. ;)

Charlotte-
Tuisnde tak for din søde besked.. :) Ja må indrømme at jeg heller aldrig har tænkt i drengesager før jeg selv fik en af slagsen.. men faktisk er der langt flest drengebørn i vores omgangskreds.. :)

Mejse-
Vi laver lidt drengefokus.... :)
Har du mon lyst til at kigge ned måske i uge 34 el sådan? :)

Cilipus-
Tusinde tak for din besked.. Dejligt u vil følge med her.. Kan forstå dine dage også mest er fyldt med pige sager så... :)

Andreagazellen-
Dejligt dejligt at du følger.. elsker de andre skandinaviske bloggere og følgere... ;)

Guro-
Jamen ih tillykke.. Vidste slet ikke du var gravid.. Hvor spændende... Hvornår skal det mon være?? :))

Unknown sagde ...

Ja det kan du tro jeg gerne vil :)