onsdag den 4. august 2010

Reddet af Niceville....!De sidste 3 dage har jeg ligget i sengen med en go maveomgang, sådan en der er en hård nød at knække, især når man har tusinde ting man skulle have gjort og unger der gerne ville pusles om... men men men... intet er så skidt det ikke er godt for noget...!


For et par uger siden var jeg så heldig at modtage et læser eksemplar af bogen Niceville, og heldig ja altså virkeligt som i heldig...! Bogen udkommer først d. 26 august, men må jeg sige jer de damer... I har virkeligt noget at glæde jer til...!


Jeg mangler kun slutningen af bogen nu, men jeg har læst mig gennem maveomgangen, om natten og når det har været aller mest træls, så er jeg taget en tur til Niceville, Missisippi, og jeg mener det virkeligt, når jeg siger, at du skal skynde dig at løbe på biblioteket og reservere bogen til når den udkommer, for den er SÅ go, fængende og velskrevet!...


Nå ja og når jeg så ikke har læst, så har jeg hæklet, lidt, til en pude i lækre candy coloured stripes, den bliver jeg vild med tror jeg...

11 kommentarer:

Garsdal sagde ...

En god bog kan redde meget: ) Hækleriet ser super fint ud...rigtig fine farver.

Anne sagde ...

Dejligt med et bogtip! Tak:)

Synne Justesen sagde ...

Det er altid dejligt med læsetid.

En helt anden ting Rakel, kunne du lokkes til at vise billeder fra dit bryllup og barnedåb?
Jeg sad og ventede spændt på opdateringen omkring alle silkepapirsblomsterne, de fine paptallerkener og alt det andet, da helvede brød løs.

Jeg håber sådan, men forstår hvis ikke.

Kh,
Synne

mimmi-leone sagde ...

En god bok er alltid fint å ha.
Takk for tips!

Nydelige farger på teppet.

Hilsen fra Mimmi-Leone

Malene sagde ...

Øv, hvor surt. Håber du er ved at være ovenpå igen:) Men alligevel super at kunne læse og hækle med (nogenlunde) god samvittighed:) Tror også din pude bliver skøn - lækker farvekombination i hvert fald:)

Betty sagde ...

Hej Wunderbart

Hold da op, sikke en blog...her er jeg nu fast læser! Jeg selv er nybegynder i blogland, og er derfor ude, at kigge mig lidt omkring...helt vildt, så mange dygtige og kreative kvinder. Din blog sprang lige i øjnene på mig, og jeg tænkte: Her er noget at hente! Har allerede noteret mig bogide. Tak!

Hilsen Betty

Kristin sagde ...

Skønne farver du hækler i, kan godt forstå hvis du bliver vild med den - den passer lige ind:-)

Velkommen tilbage!

KH

Darling L sagde ...

Håber du er helt ovenpå igen?

Dejligt med god læsning ellers - skriver mig straks bogen bag øret, til når jeg nærmer mig termin og sikkert venter utålmodigt ;-)

Jeg vil lige knytte en kommentar til Synnes kommentar også. Jeg har virkelig også tænkt meget på Jeres store dag - og håber bare I havde en vidunderlig dag i det 8 (eller 6) kantede rum ;-)

Kh Louise

Darling L sagde ...

Hov, glemte helt at skrive at dit hækleri ser helt fantastisk ud - smukke smukke farver!

Annchen sagde ...

Godt du blev reddet lidt..;)
Øv med sådan en omgang.. Håber det er bedre i dag..
Jeg har sendt dig en mail - har bare brugt mailadressen her fra bloggen..;)
God bedring..
KH Anne

GOWRY sagde ...

Der er virkelig ikke noget bedre end at blive fanget af en rigtig god bog. Prøv Jordens Søjler - jeg garanterer dig, den vil du aldrig lægge fra dig :) God bedring!