mandag den 20. september 2010

...en make over igen igen......


Altså I kan nok se, at der bliver rykket lidt rundt herinde igen...

Jeg startede egentligt ud sådan her, som på billedet herover... så blev det en mere pastel farvet kitsch ting ala fruen, og nu det her...

I virkeligheden har jeg det nok lidt svært, fordi jeg lider af en form for stilforvirring.. ikke forvirring som i at jeg ik ved, hvad jeg kan li, men fordi jeg kan li mange forskellige ting.. Egentligt er jeg nok lidt pastelfarvet, kitschet, moderne og minimalistisk på den retro agtige måde.... !!? Og DET kan være lidt svært at forklare, når man ikke selv kan lave det tekniske skidt og samtidigt kan det blive utroligt modsætningsfyldt, og så bliver man jo også lidt vægelsindet, når man nu ER vild med flere ting...

...men altså.... lige nu ser bloggen sådan her ud.. mere enkel, lidt retro, mere minimalistisk og lidt mindre af den tidligere Frue, som "den nye" blog også var kommet til at afspejle..

Det var jo i virkeligheden fornyelse jeg gerne ville have, men tit er det svært at komme fra land og man vælger det trygge og sikre...

Godt jeg har Marie, som igen har hjulpet mig på aller fornemste dejligste vis........ Og jeg håber bare at I også synes om mit nye sted igen igen.........!

8 kommentarer:

Caterina Pinzarrone sagde ...

Hvor er du altså god! Du laver mange mange fine ting og det ser ud til at du syer super perfekt :)

Heidi sagde ...

Jeg kan vældigt godt lide det! jeg tumler også med fyldte cirkler, men jeg bør vist snart bede om hjælp :)
Jeg er nok mest til det mere enkle, som det ser ud nu omvendt kunne jeg nu også lide at komme her før, det er nok det der med at ude, ikke behøver at være som "derhjemme"
Ihvertfald er det MEGET flot

Unknown sagde ...

Her er blevet rigtig lækkert !
Jeg kan virkelig godt lide stemningen herinde.

bare WUNDERBAR sagde ...

Caterina-
Tusinde tak... :)
Jeg har været inde på din blog, den er vældigt fin og laber... har lagt dig til min blogroll også..

Heidi-
Præcist, sådan har jeg det også selv, og jeg har det sådan at når jeg kommer ind til dig, badelma, carlas cafe, ungt blod, hunch, the vintage hausfrau og alle de der minimalistiske, så synes jeg bare det er helt i skabet, men omvendt så bliver jeg også ret varm om hjertet når jeg kommer ind til Marolle, smile and wave, frk evigglad, groovy osv... så begge dele er rart på en el anden facon.. nu tror jeg jeg har fået mig en midt imellem på sin vis.. :)

Losarinas-
Ja, det kan jeg egentligt også selv.. og det sværeste er for mig at jeg altid skal SE ting før jeg kan mærke hvad jeg synes... jeg må være meget visuelt tænkende... :)

Julia Hausfrau sagde ...

Her er super fint, men jeg savner faktisk dit pastel-univers, som jeg om nogen forbinder med dig :)

Differentia sagde ...

Jeg er helt vild med det nuværende look!

kh. Mette

bare WUNDERBAR sagde ...

Julia-
du har lidt ret, men det pastel farvede er sådan egentligt lidt langt fra mig i den forstand at hvor jeg bor og hvordan jeg ellers indretter mig i virkeligheden er noget mere moderne, men MED pasteller hvis du forstår.. og det andet var bare for pusse nusset og lidt for meget fruen hvis du forstår? :)

Mette-
Tusinde tak, det tror jeg også selv jeg er... ;)

me sagde ...

Hyggelig med lidt fornyelse - skal selv lave lidt om....men det er svært at finde 'sig selv'.... men har heldigvis lidt hjælp jeg også ...:)