tirsdag den 7. september 2010

Blogrolls... (eller det tror jeg ihvertfald det handler om...!)


Blogrolls handler det om.... (Eller det tror jeg ihvertfald det gør...!)
Jeg har fået sådan en mail, sådan en som jeg ikke rigtigt ved, om jeg skal grine eller græde over.. Sådan en hvor jeg tænker "nej, hvor uretfærdigt", og egentligt også bliver lidt en blanding af forbavset og ked af det over... Nå men tilbage til hvad det handler om.. Blogrolls that is.. (eller det tror jeg ihvertfald stadig det gør...)...

Jeg fik en mail af en medblogger som på en eller anden måde som hjælp gerne ville informere mig om at mange i blogland (især de "citat" ...kendte og indflydelsesrige bloggere...???!), kreative folk, journalister og andet godt folk (hvem mon er SÅ interesserede i min blog at det forholder sig sådan??) var rigtigt harme over hvordan jeg opdaterede min blogroll, for altid at komme først i køen med mine indlæg (??), og at bloggerne (ja altså de kendte og indflydelsesrige that is..) derfor tog mig af deres blogroll, fordi de syntes jeg kører med rundsave på albuerne for at komme frem med MIN blog, på bekostning af de andres, og at jeg skulle vide at det blev der snakket om i forskellige kredse??

Altså til det må der lidt facts, for jeg blev egentligt så trist! (HAR nemlig tænkt over enkelte som tidligere skrev kommentarer og havde mig på blogrolls osv, pludseligt ik har, på trods af at jeg følger med og skriver hos dem...)  Jeg ved ikk, om I andre kender til problemet, men hos mig er det sådan, at når jeg udgiver et indlæg, så kan der nogengange gå op til timer førend det registreres på blogrolls og i betjeningspanel, dvs alle blogs bliver ført videre til mine gamle indlæg og ikk mine nye.. Derfor fandt jeg for længe siden ud af, at det virkede sådan, at hvis jeg, når jeg lagde indlægget ud, opdaterede med jævne mellemrum, indtil den figurerede på mit betjeningspanel og min blogroll, så ville den hurtigere blive lagt ind, dvs jeg opdaterer (når jeg har tid og alligevel sidder der) indtil den har registreret mit indlæg. Derefter opdaterer jeg ikke længere!!

Jeg har lagt mærke til at der af og til om aftenen er indlæg, både mit eget og andres der pludseligt kommer i top på min blogroll selvom det er længe siden der er opdateret, og hvis man lægger mærke til udgivelses tidspunktet kan det være fra morgenen af selve indlægget er lagt på.. Man kan jo altid følge opdateringen på tidspunktet nederst i indlægget (el det kan man ihvertfald herinde..).. Dvs at indlæggene komer i top, UDEN at være blevet opdateret!

Nogen gange tænker jeg på, om jeg lægger nye indlæg ind for tit.. altså om folk bliver trætte af det... Men så tænker jeg at det er MIN blog, og at folk læser med hvis de har lyst , og hvis jeg har lavet noget fint el taget nogle fine billeder, som jeg har lyst til skal pryde MIT sted, så bestemmer jeg det vel selv, el skal jeg lade janteloven og halvforsmåede meninger styre det?

Nå men back to the piont... Jeg blev bare vældigt skuffet og ked af det over at finde ud af at det var sådan det var, at der er "kendte og indflydelsesrige" bloggere der synes at jeg vil forest i køen, og derfor fravælger mig som blogger?

Jeg tænker.. hvorfor blogger jeg.. Har jeg rundsave på albuerne? Med hvilket formål skal man have en blog.. har jeg overhovedet lyst alligevel...? (jeg ved nemlig godt efter sidste lukning hvad der er vigtigst for mig, og det er IKKE min blog!)

Hvis jeg havde rundsave på albuerne (til jer som synes det, I ved sikkert selv hvem!) så ville jeg have lavet mange flere give aways, imod kun det enkelte jeg har lavet her på bloggen (hvor præmien var mit eget stof!), så ville jeg have lagt et indlæg på min tidligere blog og fortalt de over 800 faste følgere jeg havde at de skulle følge med herover på min nye blog... Istedet har jeg valgt at blogge halv anonymt (ja faktisk har jeg fravalgt blogtoppen og har lagt min blog udenom alle de søgemaskiner der overhovedet er, og har lavet en halv skjult profil, der ikk skildrer med min person...), og alligevel bliver jeg stillet overfor sådan en sag... Trist!

Hvorfor blogger jeg??
Fordi jeg elsker at skabe, fordi jeg elsker at tage billeder, fordi jeg elsker at komme på gode ideer og at kunne høste gode ideer den anden vej, fordi jeg synes det er mindst lige så fantastisk at læse blogs, som det er at læse boligliv, boligmagasinet, symagasinet og andre kreative blade, fordi jeg synes det er så hyggeligt at møde og snakke med nye mennesker med lidt de samme interesser som jeg selv... Jeg gør altid en dyd ud af at svare pænt, at lovelinke alt hvad jeg kan, forsøger at kommentere tilbage med det lidt tid jeg nu har til rådighed, forsøger at balancere den med begge ben på jorden i omgangen med SÅ mange og forskellige mennesker, som alle sammen har en mening om tingene og selvfølgeligt også om min blog... Jeg blogger IKKE fordi jeg vil være først, bedst, fedest, coolest og fordi jeg synes det er fantastisk at være en del af et blogland som er en konkurrence om at være bedst... (og hvordan bliver man i øvrigt det?) Den skarpe konkurrence kommer måske også i og med at en del bloggere bruger deres blog i forretnigns øjemed efterhånden (hvor det jo netop handler om at have rundsave på albuerne el?)

Hvorfor blogger du? Og er du kendt og indflydelsesrig, og hvad betyder det egentligt?? Kunne vi ikke bare blogge og hygge os med det??

Et langt og lidt halv sørgeligt indlæg om blogrolls.... (eller det tror jeg da ihvertfald at det handler om!)....

Og ps: Tak fordi du ville have min blog på din blogroll!!...
13:48

Update: Nu figuerer indlægget og denne gang skulle det altså tage godt en time at få det til at figurere!... Og pps- En enkelt var lidt i tvivl om hvorvidt det her er mit eget indlæg eller et jeg har lagt ind fra en anden blog.. Men det er helt og aldeles mit eget indlæg..

102 kommentarer:

Hege Synøve Kolstad Evensen sagde ...

keep going strong girl!

Jeg liker din blogg svært godt og har overhodet ikke blitt sjenert av at din har blitt oppdatert i etterkant!!!

For meg er blogg skaperglede og innhenting av inspirasjon:)

Forresten er det en del svakheter ved bloggspot, i en lang periode ble ikke min blogg oppdatert i det hele tatt på andre bloggruller.

Nei, glem de andre og lytt til din egen stemme!

Go for it!

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tak Hege.. Hvor gjorde du mig lige glad der!! Det ER nemlig en svaghed ved blogger..! Nu har jeg lagt det her indlæg på for 19 minutter siden, og det er ikke opdateret nogen steder.. 13:48 blev det lagt på, så må vi se hvornår det figurerer... Tusinde tak for dine søde ord!

Trine (groovy baby) sagde ...

Hmmmm - så blev jeg så klog! Jeg anede ved gud ikke at der var status i at figurere på blogrolls. Dumme mig!!

Jeg er hverken kendt eller indflydelsesrig men plain omend farvestrålende :-). Grunden til at jeg blogger, tjo måske til dels lidt skabs-exhibionisme - jeg elsker at frembringe med nål og tråd og vil gerne fremvise, hvad jeg kreerer, og hvis andre så oveni kan inspireres af det, jeg laver, så skal det jo bare endnu bedre. Jeg suger inspiration til mig hos andre krea-bloggere. Viva www.

kram fra Trine - der nu ved et og andet om blogrolls. (og du figurerer altså (fortsat) på min rulle)

bare WUNDERBAR sagde ...

TAK Trine.. jeg er nemlig også blevet klogere idag, for det vidste jeg nemlig heller ik, at det var der man hentede status.. Og lige over, du er nemlig også en af dem , hvor JEG suger til mig..
Og ps i skrivende stund figurerer det her indlæg altså stadig ingen steder og det er så 40 min siden jeg lagde det på nu!.... Hm!

Sara sagde ...

Hvor er du sej! Det er ingen der skal bestemme om man er "kendt eller indflydelsesrig" ! Jeg kan rigtig godt lide din blog, og elsker at følge med... ♥ Sidder altid og sir for mig selv: "Åååh & Iiihh hvor fint"! osv...
Du er helt klart på min blog roll, og det bliver du også, ligemeget hvor meget du skriver eller ej :)
Knus!

Belinda sagde ...

åh nej sådan skal du bestemt ikke have det.
Og lad da folk tage dig af deres blog hvis de ønsker det - det er jo deres blog.
Jeg har selv det problem at Blogspot nogle gange gemmer tidligere udgivne indlæg og jeg er derfor nødt til at udgive dem igen for at få dem vist - ret øv, men sådan er det desværre.
Men man får vel ikke mere ud af at udgive samme indlæg flere gange? Eller har jeg misforstået noget? Jeg tjekker da ikke blogs flere gange hvis jeg har læst et indlæg.
Men igen jeg tror på det bedste i folk og jeg tror de fleste blogger af lyst og ikke med tanker på at blive kendt eller hvad du nu skrev.

morslille sagde ...

Vor herre bevares!!!! Misundelse er en grim ting, for det må da være det det hele handler om. Du har den skønneste og mest fantastiske blog, fyldt med de skønneste ideer, som man bliver høj af. Den er bedre end lykkepiller (tror jeg) Jeg er ny i denne blogverden og har kun delvist fattet hvad det handler om. For min skyld må du hellere end gerne lave give aways hver eneste dag og får du 10.000 faste læsere vil jeg ønske dig tillykke, det er fuldt fortjent.
"blog til you drop" ved godt det ikke helt rimer.
Hilsen Charlotte

Mia sagde ...

Hej Rakel

Jeg er lidt i tvivl om det er et indlæg du skriver eller et indlæg du har lagt ind fra/for en anden blogger.

Men anyway... jeg synes det lyder fuldstændig hen i vejret at være populær alt efter hvor højt man ligger på blogroll'sne rundt omkring. Personligt ligger jeg nærmest ikke på nogens blogrolls, men jeg blogger også kun fordi jeg synes det er super hyggeligt. Og ja... så må folk kigge med eller ej.

Mange smil fra Mia

Ps: 14.27 kom dit indlæg på min blogroll :)

Susan sagde ...

Jeg er meget rystet. og meget forbavset, kan man være så kendt en blogger?? Hm. ja og hvordan man bliver god til det??
Jeg synes det er noget meget mærkelig noget at skrive. Hvis din blog dukker ferm på deres blogroll så er det vel fordi de har valgt at blive fast læser hos dig, og så er det jo selvvalgt ikke tvang. Man kan jo bare lade være med at trykke sig ind på din blog.. Hmm...
Jeg blogger fordi jeg ÆÆÆlsker at blive inspireret af alle jer dygtige kreative bloggere derude, og ville sys det var fedt hvis jeg kunne inspirere andre med det jeg laver. Kan godt lide at vise frem hvad jeg laver og så sys jeg bare det er super hyggeligt.
Kan godt forstå du ikke ved om du skal græde eller grine. Jeg ville vælge at grine. Det siger mere om dem end om dig.
Kh. Susan, som stadig har dig på min blogroll :O)
Og som faktisk godt gad vide hvem de der indflydelsesrige bloggere er ;)

Gøjsen - Sarah sagde ...

Ej, nogle gange bliver det her bloggeri bare for meget!
Jeg blogger fordi jeg godt kan lide at vise det frem jeg har kreeret og for at blive inspireret af andre bloggere..
Det dér med at opdatere, for at komme til tops fatter jeg ikke en hujende fis af, men jeg synes det er rigtig ærgeligt, du ikke kan have din blog i fred!
Det er da din blog og du kan gøre, hvad du vil! Du er et mega kreativt og inspirerende menneske og jeg nyder, at læse med på din blog!!

me sagde ...

Jeg kan godt lide når bloggere jeg kan lide opdaterer ofte, så har jeg mere hyggelige ting at læse. :)
Men på min blogroll (wordpress) så kommer alle blogs kun i alfabetisk rækkefølge...selv kigger jeg ikke kun på hvad der ligger øverst på andres blogroll men mer om det de skriver om virker interessant.

Jeg blogger fordi det er så mange fine ting farveglade retro ting og dygtige krea folk som bare fortjener masse opmærksomhed.

Unknown sagde ...

Helt ærligt - Jeg fatter slet ikke at denne blog verden er ved at blive vendt til så mange negative "wibes" - frem for gode positive !!

Jeg ved præcis hvad du mener - og har af flere omgange hørt netop det du beskriver, og tror godt jeg ved hvem / hvilke blogs du "taler" om.
Jeg synes du skal være hammer ligeglad!! JEG ELSKER DIN BLOG! jeg elsker dine farver, ting og sager, din skriverier og ja kunne faktisk ikke være mere ligeglad med om du opdatere konstant eller aldrig eller ja ...

Keep up the good work - og hold fast i dine værdier ... vi er mange der elsker din blog!

GOD tirsdag
Mette / fruea.dk

me sagde ...

ops min lille kommentar forsvandt... men ville bare sige at du kan opdatere så ofte du vil, jeg bliver bare glad når jeg finder nye ting. Selv har jeg så mange ting jeg vil blogge om så jeg syns at du skal gøre akkurat hvad du selv vil. Samme om det er andre som har noget de skal ha sagt bare misunderlige ligevel.

PS! du er selvsagt stadig på min blogroll :)

Marolle sagde ...

øhhh ???! ha ha jeg forstår ingenting??! er det den blogroll du har herude i siden ??
jeg bruger ikke blogspot, så måske er det derfor jeg ikke forstår det, men har alle de blogs jeg læser i min google reader.
Jeg ELSKER når der er nye indlæg og hvis folk ikke opdaterer særlig tit, ja så mister man hurtigt interessen. Men på den anden side, skal indlæggende også handle om noget, som jeg synes de gør her hos dig, det er ikke bare la la indlæg. Og ja DIN blog er DIN, du må gøre hvad du har lyst til og lave de giveaways du har lyst til.
Jeg synes det er at gå i for små sko, at man ikek vil have andre skal skrive for mange indlæg. Hvorfor blogger de så ?? Du er ikke et firma og hvem kan have ondt i et vidst sted over det ? Du har noget at dele med omverdenen og jeg nyder at se det du skaber.
Jeg håber virkelig ikke du stopper, du skal bare blive ved, og jeg elsker hvert eneste indlæg du laver.

Maria sagde ...

Hmm, det lyder da lidt underligt. Opdaterer man ved at udgive sit indlæg igen, eller hvordan..? Det gør jeg da også nogen gange, hvis jeg lige opdager en stavefejl eksempelvis. Kommer man så øverst på blogroll'en, selvom det er et stykke tid siden det først var udgivet..? Der kan man bare se.

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tak... I aner slet ikke HVOR meget jeres beskeder betyder for mig!..

og mette- er glad for at få bekræftet at andre kan nikke genkendede til det jeg her beskriver, og som sagt har jeg nok også selv en ide om hvilke blogs det handler om... øv...

Frk Hald sagde ...

Hvorfor skal det hele være så kompliceret? Hvorfor skal der gå hønsegård i det? Hvorfor kan blogverden ikke bare være et rat sted hvor man hjælper og inspirere hinanden?

Jeg elsker personligt blogs der dagligt kommer med nye indlæg,en blog der konstant er i udvikling. - Derfor læser jeg trofast din blog.

Bliv ved med dit skønne arbejde. Du har en super inspirende blog som vi er manger der nyder godt af. Og lad det nu være som det er - Det andet er simpelthen spild af tid! Brug tiden på det du godt kan lide :)

Mia

Barbros lille atelier sagde ...

Uff, så leit at du må oppleve sånt! Jeg blir virkelig trist på dine vegne. Blogging har mange gleder, men sannelig noen bakdeler også. Håper du klarer å la være å bry deg, og at det ikke tar motet fra deg.

Først nå skjønte jeg hvem du var:-) Kjekt å gjenoppdage deg. Gleder meg til å følge deg videre! Du er utrolig kreativ, og lager sååå mye flott! Du er virkelig til inspirasjon. Så stå på og hev deg over disse misunnelige menneskene! Vi er mange flere som setter stor pris på bloggen din!


Klem Barbro

Synne Justesen sagde ...

Jeg tror jeg ville kræve at vide noget mere om hvem de unavngivne indflydelsesrige bloggere var (jeg får fnidder af lagdeling!!!). Og indtil der var fremlagt mere klare beviser for påstanden, så tage det som direkte løgn!
Der er så mange mennesker der kan være de sødeste i verden, men gemt anonymt bag en skærm bliver de til små djævle.

Jeg aner intet om at opdatere indtil indlægs kommer på blogrolls. Jeg har nogle gange undret mig over at et indlæg jeg allede havde læst, og var rykket ned igen kom op uden yderligere indhold. Men det må jo så være fordi det er opdateret?

YOU ROCK GIRL! Det gør du altså Rakel. Mennesker med succes bringer bare nogle gange en lille djævel i andre der ikke kan se gennem deres misundelse.
Så klap dig selv på skulderen og keep going´. Ryst følelsen af dig.

Jeg blogger fordi jeg ikke kan lade med at sige "SEEEE" når jeg har lavet noget jeg synes er fint.
Og så er det bare sjovere at smide mine små tekster ud i æteren end bare at gå med dem selv.
Jeg elsker hver eneste gang jeg får en ny læser, for det betyder at de synes min verden er værd at følge med i. Det er da gromiddel på den fede måde for selvtilliden og en god motivator for at blive ved.
Men jeg er også så meget mere end min blog.
Min blog er noget jeg bruger rigtig meget tid på og er noget der giver mig rigtig meget, men mit liv uden for computeren kommer først. Altid.

Kh,
Synne

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

hej,
jeg prøver virkelig at forstå det med blogrolls, man kan ikke forstå det der med rent teknisk at komme op foran/først osv,....
Nå men du skal da bare fortsætte som du har lyst til, og hvis du lige for tiden ligger mange indlæg ind, så er det vel bare sådan.
Nogen gange har man mange ideer og andre gange ikke så mange, eller der er andet der hindre en.
Jeg synes du laver nogle skønne ting, og fine, lette og overskuelige anvisninger. Og tager dejlige, klare billeder.
Håber du ryster den dumme følelse af dig og kommer videre, stine:)

Sine K-J sagde ...

Altså jeg forstår slet ikke problematikken. Hvorfor må man ikke opdatere sin blog ? Og er det ikke meningen man skal kunne se de nye indlæg ? Tror jeg må læse dit indlæg en gang til... Men jeg ved bare at jeg ville blive rigtig ked af det igen, som jeg gjorde sidst, hvis du stopper med at blogge. Vi lever af inspiration og jeg blogger for at skabe mig et kreativt netværk der kan udveksle idéer og inspiration. Keep on blogging. :o)

Synne Justesen sagde ...

P.s. Mia, bare nysgerrig.

>Jeg er lidt i tvivl om det er et >indlæg du skriver eller et indlæg >du har lagt ind fra/for en anden >blogger.

Que´?
Hvad mener du? :)

Onkel Anne sagde ...

AIIII nu er der igen noget, der er gået min næse forbi!
Er der kendte og vigtige bloggere? Pis os'! Hvordan bliver jeg optaget i selskabet? For jeg er da helt sikkert en sællert inden for de kendte, kongelige og vigtige :)
Helt ærligt så græmmes jeg over sådanne handlinger. Hvad er det dog for en verden af konkurrence og hønsegård? Fy for pokker, jeg hopper op på min hønsepind og tager mig et tiltrængt hvil, for der er vist andre end mig, der lægger æg til mange fjer!
Men fortæl mig lige, hvad er blogroll?
just for the record, jeg elsker din blog og synes det er dejligt at mennesker har noget på hjertet, også selv om det er fem gange på en dag!

Alice M sagde ...

Oh my my...

De såkaldte "kendte og indflydelsesrige" bloggere burde vidst se sig om efter nogle større sko...

Og skal vi så ikke også lige sige at "De kendte og indflydelsesrige" bloggere vel også slev "snyder" sig til toppen på diverse blogrolls ved at "skabe" besøgende fordi de ikke lader hele deres indlæg være synlige i feedreadere, og derfor vil "tvinge" læseren ind på selve siden...

I øvrigt vidste jeg vidst heller ikke man blev smart og indflydelsesrig af at ligge øverst på diverse blogrolls...

haha..

Jeg elsker din blog - og gør du bare hvad du vil. Kan i øvrigt se at dit indlæg blev synligt kl 14.14 i min google reader.

Sabrina Krighaar sagde ...

Jeg synes det er hyggeligt at du har så mange indlæg!
Jeg blogger også selv for at vise mine ting frem, og fordi det er hyggeligt.

Lotten sagde ...

Jeeezez, vilka problem en del har! Bara det att maila dig för att tala om något så dumt! Stå på dig - jag gillar din blogg starkt!

Kraam Lotten

Fred sagde ...

Hej Rakel - jeg har lært at man ikke skal tænke for megét over tingene... Jeg ved godt det er svært og lettere sagt end gjort! jeg blogger fordi jeg elsker det - det er nærmest en slags terapi, først skal der tages billeder og så skal der skrives lidt tekst osv og når der kommer ind ny læser til så er det lykken... Jeg er sikker på at hvis du også har det på den måde, så skal du bare lade være med at tænke for meget over hvad folk siger og skriver!
Det blev et lige lovligt langt skriv...
Håber du kan bruge tippet du er i hvert fald på min blog roll...
Knus Frederikke.

Céline sagde ...

Hey søde, prøv lige og høre her...

Glem det, gelm alt om den mail, det sgu for dumt, til at bruge sin tid på! Åhh håber ikke at blogland skal ende i tøsefnidder, for det er ski for dumt. Ignorer dem, hvem end de kente er, så er det jo ikke det som det her går ud på.

Knus, knus og dobbelt knis til dig - ind af det ene ører ud af det andet ;)

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Jeg ELSKER også din blog og nyder at følge med!!!
Du er enormt kreativ og jeg synes det er fantastisk at du vil dele alle dine idéer og skønne kreationer med alle os der læser med - Du er SÅ inspirerende og jeg bliver altid glad når der kommer et nyt indlæg fra dig :) (så for min skyld må du hjertens gerne lave mange flere ;)
Alt det med blogg-rolls aner jeg ikke noget om, men som alle de andre skriver: Det er DIN blog og du kan gøre hvad DU vil med/på den!
Det er da "deres" eget problem hvis "de" har noget imod DIN måde at føre blog på!
Jeg kan sagtens forstå at du bliver skuffet og såret, for det er da også virkelig tarveligt sådan at gå op i bagateller og sladre om det - så lad "dem" da bare tage dig af deres blog-roll - jeg tror også at det mest af alt handler om misundelse fra "deres" side!!!
Fortsæt på lige nøjagtig den måde du altid har gjort - For som Mette også skrev: Vi er MANGE der ELSKER din blog!!!!
Kh Tina

Micha sagde ...

vidste slet ikke det tog så lang tid at opdatere på blogrolls...
Samtidig anede jeg heller ikke der var præstige i blogrolls, for jeg må indrømme jeg ikke har særlig mange på min, for jeg glemmer at sætte dem på når jeg tilføjer mig som fast læser, da jeg kigger mest i mit betjeningspanel...
Jeg synes du skal være ligeglad hvad andre mener, jeg kan godt lide din blog, og kigger ofte herind når jeg ser der er et nyt indlæg i mit betjeningspanel... da det er der jeg bliver opdateret...
Så keep blogging :)
KH Micha

Helle - Prinsessebo sagde ...

Jeg har først for nyligt opdaget din blog, og jeg synes, at den er helt fantastisk - en af de bedste jeg følger...måske jeg skal være til at være mere selektiv, hvis det skal være på den måde!!! Fortsæt endelig med de mange indlæg - jeg nyder dem!
De som ikke har andet at give sig til, end at svine andre til, kan jeg kun have ondt af!
Keep going strong!

g u r o sagde ...

Jeg vil også skrive under på støtteerklæringen! ;)
Har lagt merke til at dine innlegg oppdateres oftere enn andres, men det gjør meg ingenting! Om jeg har lest det før kan jeg jo bare hoppe elegant over, eller velge å se inn enda en gang, for å nyyyte bloggen din! Alltid inspirasjon å hente her!! :)

Utrolig glad for at du deler!
-og takk for varm og god kommentar hos meg i går. :)
Jeg liker deg!
Klem

mette sagde ...

Hej!
Fatter ikke hvad du skriver - for jeg er hverken blogger eller it-kyndig.
Til gengæld ved jeg (som folkeskolelærer) noget om mobning, bagtaleri og udelukkelse - og det handler det her da vist om. Hvor er det sørgeligt... og så fra voksne mennesker.
Øv, at få noget skudt i skoene, som man selv er uforstående for
Jeg elsker din blog og synes, at det er skønt med mange indlæg. Håber, at du ranker ryggen og bliver ved med at gøre tingene på DIN måde:)
Kærlig tanker
Mette

Kristin sagde ...

Hej Rakel!
Hvad f..... sker der lige - ja undskyld mit sprog. Nogen må have ondt- dem et sted, dem om det!

Du er grunden til at jeg sidste efterår sad i vores hyggelige sommerhus, med en sparkende baby i maven og surfede rundt på nettet. Pludselig var du der og i hele den uge vi var på ferie brugte jeg adskillige timer på "besøg" hos dig - sugede til mig af store din kreativitet. Så blev du "misbrugt" og lukkede din gamle blog - forståeligt nok - men jeg savnede dine indlæg - MEGET!
Du er grunden til at jeg i dag er her!

Jeg blogger for hyggens skyld, for at blive inspireret og måske kunne inspirere.

Du er på min blogroll og der skal du blive! Men tror der er nogen der ryger af....

Kærlige tanker Kristin

Anne sagde ...

Jeg har dig på min blogrool, fordi jeg nyder at læse din blog og kan slet ikke forstå, alt det der halløj med, at du skulle have rundsave på albuerne.
Bare bliv ved med det du gør!

Frances sagde ...

Jeg har ingen formening om blogrolls og hvordan de fungerer. Jeg ville bare si at jeg liker bloggen din :) Jeg blir glad og inspirert av å lese den og jeg håper det her ikke tar blogg-gleden i fra deg.

Ditte Høybye sagde ...

Nu anvender jeg ikke blogroll, men læser de blogs, jeg følger i en rss-reader - hvor din er en af dem :)
Det lyder godt nok som om, der er nogen der bare prøver at finde på problemer, som du rent faktisk ikke kan (eller for min skyld, bør) gøre noget ved.
Ved blogging er der så mange elementer, man ikke kan selv kan kontrollere, eksempelvis kan enkelte brugere have en "forkert tidszone" på deres indlæg (fordi de måske ikke er så meget inde i teknik), hvilket jeg tidligere har set. haft indflydelse på, hvornår jeg selv har kunne læse deres indlæg, bare for at give et eksempel. Og hos læserne, der ligesom mig anvender diverse readere eller blogrolls (ved ikke helt hvordan det fungerer) kunne jeg forestille mig, at der også kunne være tryk på serverne osv.
Jeg bruger selv disse hjælpemidler for at huske de blogs, jeg gerne vil læse, i stedet for at gå dem igennem manuelt hverdag, for at se om der er kommet nyt.
Og dem som har sender disse "negative frustrationer" til dig, er i mine øjne helt galt på den - så kan de jo bare begynde at læse blogs, ved manuelt at taste url-adressen ind hver dag :)

Hilsen Ditte

Sanni sagde ...

Op med humøret - det er lettere sagt end gjort, men det skal du altså virkelig ikke tage dig af...
Vi blogger jo netop for vores egen skyld - det er vores hjem - som vi inviterer andre ind i, og derfor blogger vi netop også for andre. Men hvis ikke vi har hjertet og følelsen med i det vi gør, hvor ender vi så? En blog er jo netop hvor vi kan udleve hvad vi hver især drømmer og tænker på...

JEG blogger af flere grunde, for at have et sted at samle mine tanker, mine drømme og det jeg skaber. Jeg drømmer om, at andre kan glædes ved mine indlæg som jeg bliver glad og inspireret af at læse andres...

Så... Op på hesten =)

Månestrålens mamasita sagde ...

hej Rakel,

Jeg er godt nok choket over at der er folk derude der skal prøve at "ødelægge" det for dig...

Det er da kun smålige og misundelige mennesker der kan finde på det!
JAmen helt ærligt altså....

Din blog er SKØN, og jeg nyder at læse med hos dig - du er dejligt insporerende :)
Bliv endelig ved med det:)

KH Vibeke

Kreateten sagde ...

Jamen dog!

Jeg har aldrig lagt en besked på din blog, men har læst med et par måneder - lad mig sige med det samme, glem da dem der sender de mails! Det kan ikke betale sig at bruge tid på! Du ved selv hvorfor du blogger og det må vel være nok.

For mig er du en stor inspirationskilde - jeg scrapper, men finder stor inspiration i dine farverige billeder og fine kreationer. Bliv endelig ved med at opdatere tit! :-)

/Stine

Anne sagde ...

Uh..hvor gør du dig mange tanker om de andre bloggere! Kan du ikke være ligeglad? Det skal jo være sjovt at blogge. Jeg ved ikke meget om blogrolls. Læser mine faste blogs, men i tilfældig rækkefølge...og ikke om hvem der har opdateret sidt.

Josefine sagde ...

Bliver også lige nødt til at knytte en kommentar.
Når jeg ser ned over din blog, synes jeg kun man ser meget relevante ting, og så er jeg egentlig ligeglad med hvor på min blogroll du ligger. Jeg kigger altid, på indlægene og læser kun dem jeg ikke har set før.
Vi bestemmer jo helt selv hvad vi blogger om, og hvor meget vi gør det.
Jeg behøver personligt ikke se hvad andre har fået til aften, eller hvilke bøger de har stående i reolen, hvis ikke der følger opskrifter, eller anmældelser med. Og det figurer sku ligeså meget som meget andet, og nogle gange synes jeg at billerder af dagens aftensmad, uden vidre kommentar, handler meget mere om at vi skal huske at kigge på vedkommets blog, end det handler om noget af de fede ting vedkommende også laver.
Så vil jeg da hellere at dine indlæg ligger øverst.

Vi skal bare blogge om det vi har lyst til, og lige så meget vi vil.
Hilsen en ny fast læser, og du kommer helt sikkert på min blogrool.

Unknown sagde ...

Ja, jeg fatter som sædvanlig ikke en bjælde !
Altså blogrolls. ? er det de blogger man følger..
Jamen , hvordan kan man ha rundsave på albuerne som blogger +
Populær ?
Jeg fatter intet!
Jeg holder bare af dig og din blog.
Jeg blogger fordi jeg har lyst til at dele og lyst til at ufdveksle tanker og ideer.

Lindas hobbyhjørne sagde ...

Hei :)
Jeg forstår ikke så mye av det du skriver,da jeg er ganske nye her. Men en ting vil jeg si: Jeg følger med glede bloggen din, for jeg syntes du kommer med så mye fint :)
Så blås i misunnelsen :)
Skal vi ikke dele og glede oss over hverandres blogger da !!!!
Ha en fin kveld. Klem.

Kat sagde ...

Hmm... Jeg er ganske ny i denne blog-verden, og vil jo gerne følge god etikette. Jeg var bare ikke klar over, hvad den betår af her i dette land. Går det virkelig ud på, at man ikke må poste for mange indlæg? Lave for mange give-aways? Det forstår jeg ikke helt?

Du er på min roll, og jeg synes det er fedt med mange indlæg. Det der med at opdatere, det er for teknisk for mig. Det forstår jeg ikke noget af. Jeg blogger for at vise mine ting frem, og ja, så er det jo fedt, nogen ser det! Men jeg blogger jo også for at samle inspiration, og så er det jo fedt, der kommer noget nyt!

Blog du bare videre, jeg er i hvert fald trofast:)

Kram,
Kat

kundskabogkaos sagde ...

pyt siger jeg "PYT"...hvor er det bare rigtig ærgeligt at du har haft sådan en oplevelse....det jeg altid har elsket ved blog-land var at der ikke vare nogen der talte grimt eller nedladendeom andre, at der ikke blev rendt med sladder.

Og hey....jeg læser din blog fordi den er inspirende og hyggelig, og fordi du skriver godt, ikke fordi du ligger øverts på min blogroll.
Jeg synes ærlig talt at du bare skal vende det døve øre til, at så tænke på alle os som savnede din blog den gang du valgte at lukke "fruens syslerier", og os som ble så glade da vi fandt dig igen ;)

jeg er ikke selv en "populær" blogger, men du har altså "evnen" og det er da ikke noget at skamme sig over eller få dårlig samvittighed over!! BASTA

Mirjam sagde ...

Ih, hvor trist at det skal være sådan at folk hellere tænker ondt om hinanden :( Jeg har ingen anelse om hvilke bloggere, der er tale om, men synes simpelthen det er så fjollet det der med at ville være de "vigtigste", "mest læste" blogs og i den stil. Synes også langt fra at der er en entydig sammenhæng mellem de blogs, der er "store" og dem jeg synes er gode.

Håber at du bevarer din glæde ved bloggeriet og ignorerer fjollede fordomme.

Jeg nyder din blog!

Kh. Mirjam

Lena sagde ...

Ja man ska' høre møj førend ører de falder af........Vorherre til hest altså!! Rakel,- du gør intet som helst forkert, fortsæt endelig!!! Du er nemlig helt uundværlig...:o)))

Mette Volf sagde ...

Hmm... Hvad er en blog-roll?
Men opdater du da endelig alt hvad du vil!
Hvad end problemet var ifølge den harme medblogger, så er det altså gået fuldstændig over mit hoved.
So no problem here.
Mette

Malene sagde ...

Hvad f..... sker der i blogland??? Hvad er det blevet til for et sted?? Hvad er det for noget at spekulere i??? Jeg forstår det ikke...tænker at det må være folks egen sag. Jeg har i hvert fald SLET ikke tænkt noget dårligt om opdaterede indlæg eller antallet af disse. Jeg elsker din blog for alt hvad den er og kan sige at du med sikkerhed bliver på min blogliste!!

Kh. Malene som tænker at der må ligge en masse misundelse bag disse udtalelser

Anonym sagde ...

Bliv endelig ved med at blogge. Det er SÅ inspirerende. Blogger ikke selv - men nyder den opfindsomhed og kreativitet, du deler ud af. Savnede dig da du lukkede ned - og er VILDT glad for at have "fundet" dig igen!
Hilsen en fan

Mette Bossow sagde ...

Jeg er hverken kendt eller indflydelsesrig og mest af alt blogger jeg fordi jeg blev så inspireret af andre, at jeg også ville starte en blog og vise lidt frem og blive endnu mere ansporet til at skabe. Jeg synes det lykkes for mig og at der så ovenikøbet er flere der gerne vil læse med synes jeg er vildt fedt. Det er dejligt at have lidt kontakt til andre med samme interesser, da jeg ikke kender så mange andre der går op i kreasysler i min virkelige verden.

Det er vel min grund til at blogge, derudover elsker jeg at læse blogs og kan svømme helt væk i de skønne ting andre folk laver og her kommer du ind i billedet. Jeg er rigtig glad for at læse din blog og se dine skønne billeder, og blev så glad da jeg så du var startet igen.

Jeg synes det er noget mærkeligt noget du beskriver og vidste slet ikke det fungerede sådan, da jeg har en wordpress blog. Men på en måde overrasker det mig ikke, for selv om vi synes blogverdenen er et fredeligt lyserødt krea univers, så tror jeg bare altid der går fnidder i den når flere er samlet. Og især når nogle jo også bruger deres blog i arbejdsøjemed, men det kan vi andre vel dybest set ikke tage os af. Nogen gange kan sådan noget her simpelthen blive for meget og tage lysten fra en, som det du selv før har været udsat for og så nu det her.
Hvis jeg tager min negative hat på, så synes jeg nogle gange der går 7. klasse i det her, sådan noget med hvem har flest venner og hvem er venner med de rigtige og hvem fandt først på et eller andet (forstår du?), MEN tager jeg mine positive briller på, så synes jeg bare det er skønt at blive så dejligt inspireret af ligesindede, dele opskrifter, glæder og tanker og kunne give lidt igen til andre mennesker bare fordi man har lyst til at glæde dem.
Lang smøre, men det korte er: elsker din blog og håber du bliver ved med at lave mange dejlige indlæg!!
KH Mette - med de positive briller

Mie sagde ...

Lyder som en ret mærkelig mail du har fået og synes egentlig det er rart du deler den oplevelse med os andre. Det lyder som en lidt smålig person, der sidder bag. Jeg synes du har en skøn blog (også denne blog :-)) og som jeg har sagt før var du i sin tid inspiration til at få mig igang i blogverdenen. Jeg kendte slet ikke til dette univers før jeg faldt over din (gamle) blog.

Jeg blogger (som du, går jeg ud fra) kun for personlig vindings skyld. Jeg har ingen ambitioner om at skulle gøre det til min levevej eller lignende (men har fuld respekt for dem som driver forretning vis deres blog). Det er en udvidelse af min kreative side som jeg nyder og elsker det kreative fællesskab jeg herigennem er blevet en del af. Når jeg tjekker min blogroll og betjeningspanel for nye updates på andre blogs er det lidt som at have fået mails med nyt fra nære og fjerne. Det er hyggeligt.

Og så har jeg da vist slet ikke fået sagt endnu, at jeg er glad for du er tilbage og jeg synes du har fået en superfin side. Elsker simpelthen din nye header og de farver der er i den.

Kh. Mie

trinesoehest sagde ...

Jeg ved ikke helt, om jeg skal grine eller græde - det er jo fuldstændig absurd!

Det tyder på at nogle "kendte og indflydelsesrige bloggere" (what the...?!?) har trykket deres "tøsefnidder-knap" helt i bund!
Men Rakel, skynd dig og slukke for den dumme knap igen! Lad andre om deres grimme karaktertræk (puhapuhaPUHA misundelse er en ækel ting), og bliv ved med at nyde din blog-hobby, som du tilfældigvis har et stort talent for. Jeg NYDER din blog og dit farverige univers (også selv om jeg desværre ikke skriver herinde så ofte).

Hvis andre læser dette, så vil jeg appellere til at BLOGLAND ER TØSEFNIDDER-FRI ZONE. Det vil sige ingen bagtaleri, ingen "frysen ude" og INGEN mobberi!
Skulle vi ikke bare hygge os herinde og skamrose hinanden som vi plejer?? ;-)

Kram Trine

Ps. Jeg havde engang problemer med opdateringerne, men på mystisk vis er de (problemerne) vist nok forsvundet. Aner ikke lige hvorfor eller hvordan...

Pi Andrea sagde ...

Rønnebærene er sure, sagde ræven-for han kunne ikke nå dem...
Lad os da blogge som vi lyster...mange eller få indlæg... :o)
Personligt kan jeg godt lide at læse med hos dem der ofte lægger nye indlæg ind...jeg er bare ikke selv helt så god til at lave mange indlæg... men sådan er vi jo så forskellige... Mangfoldigheden længe leve!!! Hurra... :o)
Knuss fra mig til dig... :o)

Therese sagde ...

Kære Rakel. Min første tanke da jeg læste indlægget var: "så bliver det ikke mere barnligt!!" Man skulle jo tro at Bloglandet er bedre kendt som 7.B. Kom nu ind i kampen, for syvsøren...

Hvad sker der for, at vi rangeres i "kendte & indflydelsesrige" og "ukendte & no one" - bloggere. Det er da helt til grin, og meget meget barnligt !!

Rakel, fortsæt endelig som du hidtil har gjort - om du så opdateres 28 gange om dagen på min blogroll, så vil jeg fortsat elske at læse med hos dig, som jeg efterhånden har gjort rigtig længe - og var så glad da du vendte hjem til Bloglandet ;)
At nogen får ondt i nummeren, det må være deres egen sag - de kan læse med hos de "kendte &indflydelsesrige" - det er nok alligevel bedst for os alle... ;o)
Kram herfra

Mette sagde ...

Kære Rakel!

Sikke en omgang pis!!!

Hvorfor er der altid mennesker, der er smålige, misundelige og bare intrigante?
De vil altid finde et eller andet er er galt....

Dem skal du ikke høre på!

Du har en skøn blog, og jeg nyder at der altid er nyt under solen.
Det skal du bare blive ved med, det du gør er godt!

Kh. Mette

Darling L sagde ...

Jeg er lidt rundt på gulvet. Sikke et forvirrende indlæg, eller nærmere historie. Det er næsten ikke til at holde styr på. Det der med at figurere øverst, fatter jeg intet af! Og jeg er egentlig ret ligeglad hvem der ligger øverst hvor! For mig er dette bloggeri virkelig ikke for at skulle være bedst, størst eller blive set mest muligt. Jeg gør det udelukkende for min egen skyld - fordi jeg synes det er hyggeligt at dele kreative ideer med andre kreative kvinder!
Kendt og indflydelsesrig er jeg bestemt ikke, men jeg har absolut heller ikke noget ønske om det.
Jeg synes bare det er trist det skal være sådan her. Og at du skal modtage sådan en mail, og ikke mindst føle dig nødsaget til at lave dette indlæg.

Når det er sagt, har jeg faktisk haft fornemmelsen af, at nogle bloggere (bevist?) holder sig fra nogle blogs... I don't know..

Men Rakel, op i måsen med både jante og halvforsmåede meninger! Som du selv siger, er det DIN blog - og dig der bestemmer!
Personligt synes jeg, at du har den mest fantastiske blog og viser de smukkeste billeder og sager. Du er virkelig til evig inspiration!

Kærligst Louise

Kat sagde ...

Hmm... nu lagde jeg en lang kommentar, og så er den væk! Her kan du se, hvor teknisk, jeg er;) Jeg ville bare sige, at jeg slet ikke kan forstå, det skulle være et problem at ligge øverst på de forskellige blog-rolls. Jeg synes da tvært imod, det er fedt, når der kommer indlæg ofte. Det der med at opdatere, det forstår jeg ikke noget af;) Igen, så teknisk er jeg ikke.

Du bliver på min roll:) Og jeg kigger rigtig tit med!

Mange kram,
Kat

Westmose sagde ...

Hej Rakel - Hvad sker der lige? Som Trine også skriver, så har vi da lært noget nyt (dog skræmmende) om blogrolls i dag. Tror virkelig bare du skal grine af den mail, for det er da godt nok for latterligt....jeg læser dine indlæg med den største fornøjelse og er virkelig bare så glad for du er tilbage i Blogland.

Kh. Mette

Malene sagde ...

Jeg læser med, der hvor jeg har lyst til at læse og suge til mig. Din blog er et af de steder jeg rigtig godt kan lide at komme.
Jeg er glad for at du også kommer hos mig, omend der ikke sker meget for tiden.
Skriv du bare løs. Jeg er i hvert fald stadig fast læser.

Kh. Malene

Sissel sagde ...

du har en herlig blogg som jeg nyter å kikke innom og du ligger vel fortjent på min bloggroll!

Anonym sagde ...

Nej altså, sådan en gang P..
Du skal bare blive ved med det du gør, for du gør det så godt:) og jeg er så glad for at have fundet din blog igen, og kan slet ikke undvære at læse og kikke på dine gode ideer, for mig er din blog som at læse et super godt blad, som jeg kan læse igen og igen..Så søde kreative Rakel, lad dig ikke gå på af folk som bare har ondt i R.... mange gode tanker fra Josefine

annicken_j sagde ...

Den opplevelsen har jeg aldrig hatt! Jeg eeeeeelsker bloggen din, og jeg har hatt intrykk av at du er en ydmyk blogger.'
Fortsett med det du gjør ! :D
Klem

Pip som Pap sagde ...

Du godeste! Hvor må disse "indflydelserige" bloggere dog have for lidt at gå op i!! Ærgeligt at det ellers så skønne blogland, hvori din blog bestemt høre til, skal tynges af den slags! Jeg nyder meget at følge din blog og dine fine kreationer, og du bliver bestemt på min blogroll! Mvh Pia

Christina sagde ...

hva er nu det for noget..

En blog er en weblog - en logbog - en dagbog om man vil. Og man skal da netop blogge, fordi man har noget på hjerte! Jeg er hverken indflydelsesrig eller kendt, og forhåbentlig er der ingen, der mener jeg fører mig frem som en hovsken-snovski.. Men jeg har noget på hjerte. Noget der ikke rammer alle, men noget der i hvert fald rammer en håndfuld. Og det er mere end nok - ingen skjult agenda her.

Jeg bliver forarget over betegnelsen "kendte og indflydelsesrige" bloggere! Og jeg er SÅ enig med Fruea - Lad os bevare positiviteten, og lad ikke det her blive en hønsegård! Vi er jo ikke teenagere.

Du er med i min blogroll - bare fordi det du har på hjerte, rammer noget hjemme på min computerskærm..

keep up the good work!

PS: jeg er meget glad for at du er tilbage!!

Rigtig mange hilsner Christina

Karina sagde ...

DYBT DYBT SUK!
Endnu engang skal man forundres over hvor smålige folk kan være...
Hallo er vi tilbage i børnehaven eller hvad?
For min skyld må du opdatere ligeså tosset du vil og i ren provokation, så er det vist tid til at gøre plads til din blog på min blogroll. Har ikke fået dig på igen, du var der ellers med din gamle blog.

Differentia sagde ...

Kære Rakel!

Jeg har bestemt mig for at være en kendt og indflydelsesrig blogger idag, du ved sådan én, hvis mening virkelig tæller ;-) Og jeg mener helt klart også som nævnt ovenfor at du skal "blog til you drop" for jeg er vild med din blog (gammel såvel som ny)og blev SÅ glad da jeg fandt din nye blog (og efter lidt tid fandt ud af at det var dig :-)) Tak fordi du poster nye indlæg ofte - I love it!

Jeg har ikke helt forstået det tekniske du beskriver ovenfor, men for søren da, der går lidt (læs rigtig meget) hønsegård i den her i blogland til tider, og det gider vi ikke vel!!!!!! Vi er her for at blogge, blive inspireret og have det sjovt. Og har man et problem med det, står en frit for at springe videre!

Puhh, sikken smøre, men sådan noget får mig helt op i det røde felt :-D Jeg H:A:D:E:R fnidderfnadder og især da her, hvor vi helt selv kan vælge!

Vi ses til dit næste indlæg -glæder mig allerede!

Kh. Mette

Fru Thornholm sagde ...

Hmm, tjah man aner jo ikke om man skal grine eller græde... Kender godt til det problem med at der ikke opdateres - var bare ikke lige klar over det der med at opdatere, men så blev ja da det klogere. Hvis nogen har ondt i bagdelen over det du gør, kan de jo bare tage dig af listen og lade være med at læse her. Der er jo heldigvis frit valg og ingen tvang.
Synes nu folk skulle slappe lidt af og tænke over hvad dette bloggeri egentlig går ud på.. Det er vel i bund og grund bare for sjov det hele, eller?
Jeg synes din blog er super inspirerende, og er glad for at have fundet herind. Punktum.
Kh Stine.

Garsdal sagde ...

Det er altså det skøreste jeg længe har hørt. For det første må man da opdatere og promovere sin blog som man lyster og for det andet har jeg aldrig, i mit stadig unge bloggerliv, oplevet at føle mig stødt over blogroll-aktiviteter eller tænkt på, at nogle opdater mere end andre. Jeg synes det er en meget skør "anklage", som du skal smile lidt af. Mon ikke det bare handler om, at der sidder nogle og føler sig smålige derude!!??!! Keep Goin...keep rollin'!!!

Anja - Mosskov Design sagde ...

Hej, Jeg er ny hos dig og har lige tilmeldt mig som fast læser..lidt ironisk måske, men jeg tør nu godt tage den risiko selvom jeg nu mere ser det som en chance for en masse inspirerende indlæg!
Hvis nogen har gange i sådan noget "bagtaleri" vil jeg mene de må føle sig truet af dig ellers giver det jo inden mening for mig, men jeg er sikkert også lidt navi og tror det bedste om folk.
Jeg glæder mig til at følge dig.
Kh Anja

Rikke R sagde ...

Ja så må jeg vel være meget upopupær, når jeg ikke har en blogroll!!??
Det her giver mig ikke just lyst til at få en, børn...!!!

Anonym sagde ...

Jamen... Ej vel ?? Er det en fisk ?
Selvfølgelig blogger du fordi du kan lide at blogge, og fordi det giver dig noget personligt. Hvad det præcis giver dig, er kun dig der ved. Og HVIS du bloggede med rundsave på albuerne, ja så er jeg godtnok så blind jeg ikke har opdaget det.

Ja, det kan da godt være du opdaterer tit, og det kan da også godt være du skriver mange indlæg. Men hva så ? Når man kan lide at læse med ved dig, er det da bare fint med mange indlæg :-)

Og hvordan kan folk som er indflydelsesrige og berømte snakke om dig ? Hvorfor skulle de dog det. Hvis de er SÅ indflydelsesrige og berømte, har de nok andet at gå op i. Jeg tror bestemt ikke du er usand, forstå mig ikke sådan, men jeg synes at den mail du har fået lugter langt væk af sladder, og sladder er sjælden den fulde sandhed - forstår du mig ?
Og hvem ER de bloggere der er så vigtige at de vil have ondt af din måde at blogge på... Helt ærligt, jeg bliver faktisk rigtig harm på dine vegne, og kan godt forstå du bliver ked af sådan en mail.

Søde Rakel - hop op, og fald ned på den. Nogen gange er blogland en sladdermark med rundsave, men for det meste er det er dejligt frit sted - det synes jeg altså.

Ang blogroll - min er i den grad ikke opdateret. Det funker ikke rigtig på wordpress, så at få lagt "nye" blogs ind, er noget jeg sjældent gør. Jeg har en liste på pcén i stedet, eller jeg kigger via min gamle blog. Jeg har også links på min blogroll jeg stort set aldrig kigger på, og jeg har blogs jeg kigger på dagligt. De steder jeg kigger er efter mit dagshumør. Nogle gange er jeg til krea, andre gange er jeg til snik-snak, og andre igen er jeg til lidt tungere emner. Vær sød at ikke hænge dig i de dersens blogrolls - der er sikkert andre der har det som jeg med det.

Uanset - Jeg holder meget af at kigge ind ved dig, og jeg suger til mig af inspiration. Pt. kommenterer jeg stort set ikke - har mine tanker andre steder.

Kram Maria.

Ps: kom lige til at tænke på en ting - det der med blog og populæritet.. Dagen efter jeg havde proklameret min skilsmisse på bloggen havde jeg over 800 hits ! Normalt ligger den på mellem 300-400. Jeg undrer mig stadig over hvor alle de folk kom fra.

Unknown sagde ...

Vi vil ikke undvære dig igen!!!!!!

Anita L Hansen sagde ...

Ihhh hvor trist at der også findes sådanne negative vibrationer her på blogger.

Kan lide din blog og blogger fordi jeg gerne vil vise mine ting frem der er ikke så mange der kigger med endnu men skal jo også først lige gøre mig bemærket men bare det at der faktisk er nogen der gider se på min blog gør mig glad og så er det lige meget om det er 3, 50 eller 500

Bliv ved som du gør nu så må det være op til folk selv om de ønsker at følge med eller ej

SiriR sagde ...

Men altså! Hvad er det da for noget!! Du må da lave ligså mange indlæg du vil, opdatere flere gange i døgnet om så! Det er der da bestemt ikke andre end dig der skal afgøre.

Jeg ælsker din blog! Jeg følger gladelig med på alle dine dejlige og farverige indlæg, og blev så glad for at opdage at du var tilbage i blogland:)

Fortset som du gør, overse de sure kommentarer og gled dig heller over alle dem der kan li at følge med heridne!

Knus fra Siri

Merete sagde ...

hmm... vidste heller ikke at det var så vigtigt... syntes bare det er hyggeligt både selv at lave indlæg og se hvad andre har lavet.
På min blogroll har jeg alle i alfabetisk orden og så kigger jeg ned over den gerne hver dag.. og ser hvor de sidst har været på om der er noget at komme efter eller ej... klogere er jeg ikke - men nyder det ;0)

Tine sagde ...

Det var da det skøreste, jeg længe har læst. Jeg har godt lagt mærke til, at dine indlæg rykker op på min blogroll, men jeg har da ved gud ikke tænkt, at det var noget du gjorde bevidst. Og så går jeg i øvrigt ikke så meget op i det. Du er jo netop på min blogroll, fordi jeg gerne vil læse dine indlæg.
Den, som har skrevet dette til dig, og dem som åbenbart er irriteret over det, er vist bare jaloux. Du skal bare fortsætte som altid. Og tak for en super dejlig inspirerende blog.
kh Tine

KirstenLN sagde ...

Om jeg forstår, hvorfor nogle kan mene, de bør viderebringe den slags - endsige brygge det sammen! Jeg er blogløs, men glad og trofast læser af din blog - og jeg har godt bemærket at din og andre blogs optræder med forskellig publikationsdato i diverse blogrolls, men regnede eglt. med, det afhang af, hvordan den enkelte blogger havde sat sin blogroll op.

Håber du kan sige "pyt" og blogge videre, så vi fortsat kan nyde skønne billeder og kreative påfund!

K.h. KirstenLN

Mette sagde ...

Kære Rakel.

Jeg er meget forundret over det du skriver, tænkt at gå i så små sko, at dt der optager én er, hvor meget og hvordan en anden opdaterer sin blog.
Herre gud, hvem er det egentlig der har rundsav på albuerne.....

Du må falde op og springe ned på det, ved godt det er lettere sagt end gjort, men du gør jo ikke noget galt.

Og det med at den opdaterer underligt, altså når der står udgivet for xx antal tid siden. Det har jeg godt bidt mærke i, for på min blogroll har jeg kun navn og opdateret for xx antal tid siden, og nogle gange "snyder" den mig og skriver en blog er opdateret for 1 time siden, og når jeg så trykker videre til bloggen, finder jeg ud af at det rent faktisk er et indlæg der blev skrevet langt tidligere og som jeg har læst.
Jeg har tænkt om det måske kan have noget at gøre med hvis der bliver skrevet en kommentar til indlægget? Ej jeg ved det ikke, og sikke en smøre:-)
Din blog er så ikke den eneste det sker ved på min blogroll vil jeg lige sige, og helt ærligt, hvis man irriteres over det går man da i for små sko.

Knus Mette

den enkelte Freude sagde ...

Er det her det der sker, når mange høns mødes i en hønsegård??? Nu må det sku være nok. Selv her i blogland skal der være konkurence og bitch-fight mellem kvinder!!!Det er bare for langt ude...
og hvorfor i alverden skal det altid gå ud over dig??? Gud hvor er misundelse en grim ting- så til de mennesker der prøver at få dette univers til en kamp, hvor albuerne styrer: get a grip and get a life!!!
Og det gælder IKKE dig R.....
Din blog er MEGA fed og jeg nyder den dagligt. Den er æstetisk, super gennemført og vild inspirerende. Håber ikke denne oplevelse får dig til at melde fra- Det er sååå skønt at have dig tilbage og JEps, du bliver på min blogroll!

Frk. Anja sagde ...

Jeg kan kun sige, jeg nyder din blog BIG TIME! Så kom endelig med alle de indlæg du ønsker og opdater endelig, hvis det er det, der skal til for at jeg kan se dem :-)
Jeg tjekker jo alle mine faste bloggere hver dag alligevel, der er på min blogroll :-)

Så giv den gas :-)

Venligst Anja

Love Peace Pionies sagde ...

jeg vil bare si at jeg digger bloggen din:):) du er en inspirasjonskilde!
(p.s. misunnelse minner dette om spør du meg...)
klem Kristina

Anemone sagde ...

Jeg synes du er en flott blogger, jeg! Jeg elsker bloggen din både fordi deg har så mange gode ideer, og fordi den er så full av herlige farger. Du vet jo at jeg måtte etterlyse deg da det ble stille på gamle-bloggen din.

Jeg er nok ingen kjent og innflytelsesrik blogger, og jeg har aldri tenkt på hvor du ligger på bloggrollen min. Men du ligger der, og jeg titter innom deg ofte. DU ER SUPER!

Anonym sagde ...

Jeg kan ikke helt forstå alt det tekniske, du beskriver, men kan samtidig heller ikke nikke genkendende til disse rundsave på albuerne. Og spekulerer som en gal på, hvem denne person, som skal gøre sig til dommer over dette, er?
Har intet klogt at sige om sagen, blot at jeg undrer mig over, at det skal være nødvendigt at sladre om sådanne emner og endda skrive sådan en mail, sårende som den er.
/Ida

Sommerfuglelarven sagde ...

Her kommer en kommentar fra en total ukendt blogger, som stadig ikke har fået smidt dig på blogroll'en - ren forglemmelse, men du må med glæde komme på den, om du så blogger 70 gange dagligt, og popper frem i tide og utide, så må du gerne det ;o)

Nogle folk skal altid finde noget at have ondt i "nummeren" over - men jeg indser mere og mere at det hver gang er ren og skær misundelse, så lad du dem passe sig selv, og have ondt i "nummeren", du mister jo ikke noget ved det!

Luskebuksen sagde ...

Opdaterer du ofte?!

Jeg må til at bruge noget mere tid på at trykke F5 i min blog så jeg kan holde øje med om folk ofte opdaterer...

At man har mere på hjerte end hvad et enkelt indlæg er til om dagen, så er det da bare at dele ud af guldkornene - man kan jo bare springe din blog over hvis man ikke finder overskriften interessant.

Ofte synes jeg du og andre opdaterer for lidt, især når man småkeder sig lidt :D

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Tag det som et skulderklap - der må jo være "nogen", som er bange for konkurrencen.
Jeg synes, det er vigtigt, man blogger, som man selv har lyst til, og som den man er - ellers forsvinder personen bag, og så går bloggen hen og bliver uinteressant (i mine øjne...).

Mette sagde ...

Hvad er det da for en måde at være efter andre på? Jeg troede netop at bloggen var vores frirum og jeg troede at det var voksne mennesker som (frivilligt) læste med?
Trist at nogen åbenbart ser bloggeriet som et prestigeprojekt, men det er vel deres eget tab.
Kære Rakel, det er da ikke værd at bruge mere krudt på :) Selvfølgelig skal du blive ved som du plejer og udgive de indlæg som du har lyst til!
Kh og kram fra Mette

Maria sagde ...

Sikke noget fis! Rent ud sagt. De er deres problem og bestemt ikke dit.

Jeg elsker virkelig at læse din blog! Så meget, at jeg her til morgen blev en smule skuffet :D Kun ét indlæg siden sidst jeg tjekkede øv. Så jeg glæder mig allerede til næste.

Så 1000 tak for en fantastisk blog!

Clemme/Trine sagde ...

Har ikke noget at tilføje så mange gode ting er allerede skrevet, men stemmer i sammen med koret om, at du bare fortsætter som du plejer og selv har lyst til :)

Onkel Anne sagde ...

Svar mig nu!!!!!
HVEM ER KENDT? HVEM ER INDFLYDELSESRIG? HVILKE KRITERIER ER DER? HVEM HVEM HVEM BESTEMMER???
For det plejer nemlig at være mig, og hvis der er nogen, der tager min plads så......
:):):)

Anne Dorte sagde ...

Rakel...fortsæt fortsæt fortsæt lige præcis som du har lyst til- jeg ELSKER din blog. Du er en FANTASTSIK blogger.
Synes det er fuldstændig PLAT at du har fået sådan en henvendelse!
Opdater DIN blog præcis som du vil!!
TAk for dit overskud til at inspirere og glæde mange af os - du gør det SUPER GODT!!

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tusinde tak for alle jeres kommentarer, et er jo helt og aldeles overvældende..! Og jeg er bare rigtigt glad for at se at så mange kan nikke genkendende til blogroll opdateringerne og bøvlet med at få dem til at figurere.. :)
Jeg kan selvsagt ikke svare tilbage på så mange kommentarer, men I får en samlet..

TAK!... Og så et opsamlings indlæg... :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tusinde tak for alle jeres kommentarer, et er jo helt og aldeles overvældende..! Og jeg er bare rigtigt glad for at se at så mange kan nikke genkendende til blogroll opdateringerne og bøvlet med at få dem til at figurere.. :)
Jeg kan selvsagt ikke svare tilbage på så mange kommentarer, men I får en samlet..

TAK!... Og så et opsamlings indlæg... :)

Maiken sagde ...

Jeg synes om din blog PRÆCIS som den er. Dine billeder, indlæg og kreativitet inspirerer mig i høj grad, så for mig er det uendelig ligemeget hvor højt eller lavt du figurerer på en blog-roll, antal læsere, antal indlæg... you name it! Faktisk blev jeg rigtig glad, da jeg opdagede at du havde lavet en ny blog, for jeg var så ærgerlig over ikke at kunne følge dig videre på den gamle. Set i lyset af dine oplevelser i foråret kan jeg nemlig godt forstå dine prioriteringer.

Selv bliver jeg glad når nogle sætter min blog på deres blog-roll, for blogging er alt andet lige sjovere med læsere. Så jo, det betyder da noget, men det betyder bestemt ikke alt...

Mette Houg sagde ...

Hej Rakel.

Du MÅ love mig, at holde fast i dig selv. Bliv ved med at gøre, som du hele tiden har gjort!..Du er en fantastisk blogger , og du deler gerne ud af dine ideer, og er ALTID sød til at skrive en hilsen!... Hold fast, kære Rakel!

Unknown sagde ...

Hold da op... Jeg følger da lidt for lidt med i "blogverdenen" til at vide hvad folk kan blive fornærmede over... Helt ærligt... der er da nogle der går i for små sko!

Nå... nu er jeg en der sjældent læser andres blogs og sjældent kommenterer, for min tid er bare ikke til det, men jeg har slet ikke været klar over at der er kodekser for hvad man må og ikke må...

Du skal gøre hvad du har lyst til... Det er simpelthen for meget!!

Og undskyld jeg ikke har dig på min blogrool... det gør jeg da noget ved snarest (er ikke god til at få opdateret) (dog er min i alfabetisk orden, så det har vist ikke så stor betydning, hvor tit der kommer nye indlæg;o)

Trine (groovy baby) sagde ...

Tihi - nu er der gået endnu et blogroll-lys op for mig. Jeg var ikke helt med på det der opdaterings-fuss - og nu ved jeg da hvorfor. Min roll er ikke som sådan opdaterings-bestemt, men alfabetisk - så det er ikke nødvendigvis de nye opdateringer, der figurerer øverst på listen :-)

kram

Linsens sagde ...

WOW, har lige været væk et par dage.
Hold da helt op.
Jeg læser din blog fordi den er så inspirerende, du har et dejligt livssyn, laver flotte kreative ting og afbilleder det hele rigtig lækkert.
Jeg læste også med på din gamle blog og jeg var virkelig ked af det da du lukkede den. Derfor var det med stor glæde jeg opdagede du var tilbage.
Jeg blogger fordi jeg syntes det er et dejligt, kreativt fristed (for det meste). Hvornår folk opdaterer etc. det rager mig egentlig, derimod synts jeg indholdet af et blogindlæg er vigtigere og her er dine blandt favoriterne;-)
Tænk at janteloven også har fritspil her i blogland, det ødelagde godt nok lige min opfattelse at "mit fristed"
Knus Line

Ulla sagde ...

Ej, hvad filan er nu det for noget?!? Er Blogger nu blevet til en hønsegård i folkeskole-niveau?
Hold da helt op, hvor har folk alt for meget fritid, når de kan gå op i og bruge tid på at analysere andre bloggeres måder at blogge på. Gud fri mig vel!

Jeg forstår mig slet ikke på teknikken bag blogrolls og alt det der, og jeg har da aldrig skænket en tanke omkring hvem der lå øverst? Jeeez, altså!

Jeg elsker din blog, Rakel og er så glad for at du er tilbage. Du er inspirerende, farverig og positiv, og jeg elsker at du laver mange indlæg. Du var en af de første blogs jeg læste fast og det bliver jeg ved med! Basta!

Jeg startede med at blogge, for at vise mine Lullaby kunder at der var et menneske bag shoppen - for ligesom at gøre Lullaby mere personlig.
Hen ad vejen blev det dog til min legeplads, mit hyggerum og til en vildt inspirerende verden.

Hernede i Tyskland er jeg langt fra veninder, og det er derfor ren guf for mig, som kvinde, at kunne sniksnakke herinde med andre medbloggere om løst og fast. Her kan jeg få en masse tøseemner luftet og vendt på daglig basis.
Jeg tror også min mand sætter stor pris på det - så slipper han for at høre på alt for meget snak om stoffer, indretning, mor-halløj og andre typiske kvinde emner :-).

God weekend og kram herfra.

KIRKEBY sagde ...

Hej...
Nå her er du. Jeg har tænkt på hvornår jeg ville støde på dig igen efter luknigen!
Jeg vil straks melde mig som fast læser og lade det tale for mig :-)
Dejligt at du er her igen.

Mh Maria