torsdag den 16. september 2010

Måske det alligevel er ret fint......?
Jeg tænker selv, at det er lidt sært... altså at jeg kan mærke sådan en spirrende nysgerrighed og noget der måske kunne blive lidt en passion, noget som jeg altid har tænkt på som noget med foldning af thebreve (ik at der er noget galt i det!) og sådan 3d agtige kort som de ældre plejer at have med sig til diverse fødselsdage... Noget som i virkeligheden hedder at scrappe og som faktisk er fantastisk fedt og fint når man finder det som rammer en lige i hjertekulen og sætter stemning- og sansesapparatet i sving...

"Layout Marolle" er fx en scrapper (... og scrapper og designer også for scrapsisters) og måske det i virkeligheden var her jeg sådan for alvor SÅ det.. altså at det ik nødvendigvis var noget med foldede thebreve og fødselsdagskort og faktisk ret så fint... Marie er ihvertfald ret dygtig og du skulle kigge ind og se det fine hun har lavet...

...I virkeligheden har jeg måske scrappet længe, men mere i stofafd. , det ved jeg ik... Jeg ved ihvertfald at hjertet banker lidt hurtigere, når jeg ser de fine scrapting.. Jeg er ik sikker på, at jeg helt har forstået meningen med det endnu, men ved bare at det vækker et eller andet i mig...

Du kan jo også prøve at kigge ind her... DER er også fine sager skulle jeg hilse og sige, og det er her jeg har lånt de fine billeder...

Altså er det mig, eller er det scrap alligevel ret fint og måske alligevel lidt trendy på sin egen kitcshede facon.....!!??

19 kommentarer:

Darling L sagde ...

Jeg har det helt ligesom dig! Jeg er heller ikke helt sikker på, hvad det går ud på - men det vækker og tænder bestemt også noget i mig! Kan det andet, når man ser de smukke billeder du har lånt??!
Kh Louise

Darling L sagde ...

Hov, det nederste link virker i øvrigt ikke..

En støvel og en sko sagde ...

Heisan!
Så nydelig blogg du har, og fine DIY sider. Du er så flink til å lage alt mulig.
Ha en riktig fin dag!
Klem fra Sølvi

Loppe-shoppe sagde ...

Tusind tak for inspiration - igen. Tillad mig at udstille min uvidenhed med et spørgsmål: Ligger de forskellige ting fysisk fremme og så bliver der taget et foto eller fotograferes hver ting enkeltvis og behandles derefter i et program? Eller...?
Venligst Loppe.

Hege Synøve Kolstad Evensen sagde ...

Herlige collager, likte nok den første best. Gult og turkis er jo bare så friskt!

Marolle sagde ...

jaaa flere der vil starte med at scrappe !! :)

det første layout er lavet digitalt, så vidt jeg kan se.
De andre to er lavet med rigtig papir mv.

og tak for henvisningen ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Tak NU virker det.. ;) Nej netop, og jeg har nok aldrig helt forstået hvad det liiiige var man skulle bruge det til, men jeg er kommet frem til at jeg tror at det er noget til sanseapparatet og at det ik nødvendigvis behøver at ha en funktion som sådan.. er det mon lidt en form for moodboard? :)

Sølvi-
Tusinde tak for den søde komemntar.. er glad for at du har lyst til at følge med og kan li mit nye sted.. :))

lope-shoppe-
Jeg tror at man skelner mellem digi scraps og almindelige scraps.. (jeg er jo ik helt inde i sagerne, men det er sådan jeg tror det er).. det øverste gule billede fx er et digi scrap, dvs at det er elementer som du køber dig til og så sammensætter med din computer (hvis man altså kan finde ud af den slags?!), og kombinerer de købte digitale billeder af ting med egne fotografier fx..
Det alm scrap laves i hånden med de ting man nu har, tages billede af og lægges ind helt som sædvanligt.. lyder det ik rimeligt? :)

hege-
Ja, jeg faldt også først for den turkise og gule.. måske også pga billedet.. :))

Mia sagde ...

Jeg har scrappet super meget før i tiden (lige da det kom frem). Dog aldrig med tebreve...

Jeg har scrappet med fotos og lavet skønne ark. Det tager lang tid, men er sådan nogle fine minder man får ud af det.

Smil fra Mia

Loppe-shoppe sagde ...

Tak for svar og nyttig info, og jo, det lyder bestemt rimeligt! :-)

Almas mormor sagde ...

Hvor er det sjovt, jeg har netop i dag været i de samme overvejelser fordi jeg ville lave syede fødselsdagskort, og når man googler det får man en masse scraps frem. Jeg endte med at synes at jeg bedre kan lide det lidt mere enkle, i hvert fald lige for tiden, men ens smag ændrer sig heldigvis hen ad vejen.

Iben sagde ...

Jeg er vidst én af dem der stadig kke helt kan se fidusen i det der scrapværk, men når det skal være er det nogle fine eksempler du har fundet frem og det skal aldrig undre mig om du får tryllet noget fint scrap frem som kan få mig overbevist om at det alligevel er ret fedt det der (:

Er vild med den nye ternede baggrund på bloggen din. Såååå fin den er.

bare WUNDERBAR sagde ...

Mia-
ja det må vel også være det det går lidt ud på.. :)

loppe-shoppe-
jeg tror den øverste er en digital sag og de to nederste alm lavet.. :)

Iben-
Nej jeg er heller ik sikker på hvor fanget jeg er, men ÉT el andet sætter altså noget igang, når jeg ser de farver og lag og sammensætninger..
Men i virkeligheden, har jeg ladet mig fortælle af marie, så betyder at scrappe sådan set bare at sætte ting og materialer sammen, så det danenr et billede og en stemning, og det er vel også egentligt det vi gør når vi syr tænker jeg.. eller når man i reklamebranchen laver forskellige reklame sager... jeg er lidt spændt på om det er noget jeg får lyst til i en el anden form, el om det bare er sådan en lille fling jeg lige har idag... :)))

bare WUNDERBAR sagde ...

almas mormor-
det er rigtigt den ene dag synes man det ene og den anden det andet.. :) det er også fint med enkelt tænker jeg.. :))

Lis Rylander Karlsson sagde ...

Jeg synes ikke det er spor kitsch, men bare super funky. Jeg er helt med på, hvilke kort du mener, man nogle gange får af ældre familiemedlemmer!!! For Silvan, svigermor!!!!!!(håber ikke hun læser med her, btw)

Jeg har aldrig fattet at lave digiscraps og dem i papir og anden håndgribelig dims har jeg ikke orket at samle ind til. Jeg er nok mest en stofpige:)

Junette sagde ...

Jeg er også en af dem, som ikke helt forstår hvad det går ud på, men tror det er noget med kort og fotoalbum.
Men det må være vældig populært, når man kigger på hvor stor en andel af hyldeplads det optager i Panduro.

Men jeg så på et tidspunkt et lille kunstværk med en masse af de der rosetter sat i ramme. Måske på marolles blog? Eller hun ved hvad jeg mener?
Det så i hvert fald ret cool ud og havde en helt klar funktion: at blive hængt op på væggen til nydelse for beskueren.

Hege Synøve Kolstad Evensen sagde ...

SÅ FIN BAKGRUNN du har fått deg på bloggen!

ME LIKE:)

Passer deg perfekt synes jeg...

Garsdal sagde ...

Synes scrapping er fint. Hvis det bliver gjort på den cool og funky måde som det du fremviser. Jeg har også tit haft lyst til at afprøve det, men har lidt manglet et formål. Men nu river du alligevel op i noget. Vil lige kigge nærmere på dine links!
Jeg er scrap-forvirret!

Unknown sagde ...

OMG jeg er In love, og tilfeldig at jeg både elsker Bambi og Mops hunder!!!!!!!! Nydeliiiiig

Helle - Prinsessebo sagde ...

Jeg er i sær vild med det med mopsen - jeg har en selv, og det er simpelthen den mest fantastiske hund i verden :o) Scrap bliver vist aldrig en af mine fortrukne aktiviteter, selvom disse her er super cool!