tirsdag den 19. oktober 2010

På en efterårsferiedag kunne man......


....gå en lang tur langs stranden og se en muslingetrawler fiske, finde brombær i et krat, besøge et gammelt slot med lige dele spænding, uhygge og prinsesseeventyr, finde sten, som siden skal bruges til nye spændende ting, lave en kæde af bær, som kan hænge om halsen for en stund, inden den bliver lækker dessert til fuglene, tage på museum og lære noget om gamle dage, nyde det....

Så det har vi gjort idag...!! Det der efterårsferie det kunne man godt blive vant til......

29 kommentarer:

Susan sagde ...

Du tager altså nogle skønne billeder...
Jeg kan helt drømme mig væk, og kommer helt til at, ville bo på landet, endnu mere ;O)
Må jeg spørge om, hvilke linser du bruger. Har du mange eller?
Kh. Susan

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Susan..
Tusinde tak for det kompliment, det er jeg glad for.. jeg elsker selv billeder helt vildt og synes det er fantastisk som de tit kan tale og fortælle en historie, gi en fornemmelse el følelse, egentligt uden at der behøver følge en tekst med..
Men jeg bruger et Canon eos spejlrefleks og bare med den linse der er på den.. jeg har godt nok en til, men har ik lært at bruge telelinsen endnu.. jeg bruger som oftest ikke blits og så elsker jeg bare at finde gode motiver.. :) Så jeg er altså ikke noget foto teknisk vidunder der kan skrue på dit og dat, men jeg er rimelig til det med motiverne, og til at sortere når noget ikke er helt skarpt osv.. :)

Anne sagde ...

Lækre, lækre billeder.. Sidder bare og nyder stemningen :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne-
Ja igen.. det er fantastisk som billeder indimellem selv kan tale.. Har sådan tænkt på at lave en billed blog, helt uden tekst.. :))

Susan sagde ...

Ja præsis. Elsker det selv, er faktisk lige igang ed selv at ligge billeder ud. Har været på tur i det skønne vejr, og weekendens vejr var altså bare fotovejr ;O)
Det er det samme kamera jeg bruger. SJovt, jeg synes det ligner du bruger en anden linse end mig, men da kan man bare se. Men ja, utrolig lækre billeder. Dem hvor du er helt tæt på, er det så bare nærindstillingen??
Elsker detaljer. Har købt en microlinse, den er SÅ fed at bruge. Det er så fedt når man kommer tæt på ting :O)
Redigere du dine billeder, eller bruger du dem som de er?
Kh. Susan

bare WUNDERBAR sagde ...

Susan-
Jeg redigerer altid mine billeder i picasa, der er et diy indlæg hvor du kan se hvordan... :)
Det tæt på er egentligt bare taget tæt på.. kameraet indstiller automatisk.. indimellem beskærer jeg via picasa og så bliver motivet forstørret, men det bliver kun fint, hvis det er en skarp kvalitet.. :) Jeg skal da også have lært at bruge det lidt mere.. er bare ik skide go til den slags teknik og kan ik helt overskue det.. :))

Maiken sagde ...

Billederne fanger PRÆCIST hvor vidunderligt efteråret kan være! Det både ser ud til og lyder som at I rigtigt har råhygget jer!

Ih, hvor jeg selv glæder mig til at holde ferie i næste uge... Sådan noget kan nemlig sagtens blive vanedannende!

Susan sagde ...

Okay.Jamen du får da nogle skønne billeder ud af det, så er det jo lige meget om det er et fancy program. Selvom jeg nu selv rigtig godt kunne tænke mig adobe til min mac ;O) Men det er bare SÅ dyrt. Bruger også picassa, og ja tror da nok jeg så din DIY sidst engang.
Redigere faktisk sjællent, tit synes jeg de er fedest rå, eller hvad man skal sige. Har en fed app på min iphone, der kan lave nogle fede ting. selv der har jeg 4 apps til at redigere og tage billeder ;O) hihi... men fedt er det ;)

Ja der er mange ting at lære, selv det at tage billedet kan jo være en hel videnskab :)
Go aften

Anonym sagde ...

smukt som altid! her har det bare regnet idag, øv :(
(så dine ting i Boligliv idag :))

bare WUNDERBAR sagde ...

Maiken-
uha ja så kan du glæde dig, og rigtigt nyde din ferie, når alle andre har brugt deres og igen går på arb... :)) Det er MEGET vanedannende.. ;)

Susan-
Adobe, mac, apps??.... hvad snakker du om??.... ;))))))) jeg aner intet om den slags.. :) kan bedst selv li at redigere, det synes jeg er en fed ting at kunne...

bare WUNDERBAR sagde ...

Marolle-
Det har faktisk også regnet lidt her, men når man er ude i det gør det ik så meget.. Påklædning du ved.. ;)
Var det godt??? jeg har selv styrtet (og ringet) land og rige rundt for at få i det boligliv, men må vist til sidst sande at jeg bare må vente til imorgen.. det er ik lykkedes mig at opstøve det nogen steder, så har slet ik selv set det.. men er spændt.. :)) Og så har du simpelthen set det........ :)

Susan sagde ...

hihi.. ville ikke forvirre ;O)
Men jeg spare dig for flere fancy ord så ;O)))))
Nu så jeg jo lige nogen skrev boligliv? Er der billeder med du har taget?? Eller noget andet krea fra dig?
Uhhhh.. det må jeg da hellere ned og finde ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Susan-
Har lavet en artikel til bladet med 24 pakkekalender ideer hvor jeg selv har taget billederne, tekstet og fundet på, så det er jeg spændt på.. der er vist også en blogger del i bladet, noget med hvor de henviser til forskellige blogs, der er jeg vist også med, men det er ik noget jeg selv har lavet, og ved ik hvilke andre blogs det handler om.. men er selvsagt rigtigt spændt på at se det.. :)

Unknown sagde ...

Tillykke med din optræden i BoligLiv- vidste ikke det var dig, før nu :-)
Og som de andre allerede har sagt; fantastiske, dejlige, stemningsfulde billeder:-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Losarinas-
Tusinde tak.. Det lader til at der er flere der har været heldige at se bladet allerede.. det må vel være abbonenterne.. jeg håber s** jeg kan få fat i det idag... :))

Kaspara sagde ...

Heisan en morgenstund!
Så uendelig vakre bilder! Det så ut som en deilig høstdag man husker i lang tid framover.
Herlig å være ute med familien. Vi hadde en slik dag søndag hvor vi gikk til et fjell med utsikt over byen og hadde med termos og niste.
Ha nok en fin høstdag!
Klem fra kaspara

bare WUNDERBAR sagde ...

Kaspara-
Det lyder simpelthen fantastisk.. jeg længes virkeligt efter fjeld og Norge indimellem... det er ved at være lang tid siden jeg har været der.. 5 år tror jeg... Det lyder som en rigtigt hyggelig tur i har haft med go udsigt.. :))

bare WUNDERBAR sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
g u r o sagde ...

Det høres ut som en perfekt dag! :)
-og ikke minst ser det ut som en!

Du har virkelig øye for detaljene, for helhetsbildet, for fargene, komposisjonen.... Jeg blir inspirert til å bli flinkere selv til å ha øynene med meg og bruke dem flittig! :) Takk!

I dag er det ganske hvitt i hagen min...kanskje jeg skal prøve å ta noen bilder for å fange stemningen den første ordentlige snøen gir? ;)

Nyt tiden sammen!
Varme klemmer fra nord!

bare WUNDERBAR sagde ...

Guro-
Det er faktisk det jeg er blevet så glad ved ved at tage billeder i naturen, at man ser mange ting man ellers ikke ville have set.. har fokus på detaljerne og går langsomt frem i forhold til det som øjet ser.. Det har jeg egentligt aldrig haft brug for før, men det kan jeg bruge nu.. :)
Jeg vil elske at se billeder af den første sne hos dig.. det er slet ik til at forstå, for sneen føles så langt væk her... :))

Susan sagde ...

uhh det er da spændende.. Tillykke med det :O)
Er vild med boligliv, har abonneret på det en del gange.
Det vil jeg glæde mig til at se :)
Go dag
Kh. Susan

svimelaura sagde ...

For noen nydelige bilder!!! Så kjekt å se alt som kan bli et flott motiv!!! Du er go :)

Julia Hausfrau sagde ...

Åh det ser helt fantastisk ud! Jeg ligger bare her og er syg, så det der efterårsferie går min næse forbi...

Anonym sagde ...

Nyyydelige bilder!! Det er virkelig de små ting som gir store gleder... Flotte motiv!

Ha en strålende dag :)

Marit

Kiiromi sagde ...

Vilka fantastiska bilder!! Din blogg är så härligt inspirerande :)

/Mia

Marina sagde ...

SÅ skønt. Netop det stof som de allerskønneste feriedage strikkes af. Jeg blev meget, meget glad for din kommentar på Badut og endnu lykkeligere over at finde din nye blog for selvom jeg ikke har brugt meget tid i blogland de sidste måneder har jeg savnet dig rigtigt meget. Jeg håber I får en vidunderlig dejlig dag i dag og at endnu flere efterårsglæder finder vej til jeres ferie.

Ingeborg sagde ...

som altid skønne billeder
og så har jeg lige set din fine pakkekalender i boligliv - og der er også pæn reklame for din blog på en af de forgående sider. Rigtig fint.
obs. De har fået det i kioskerne men må først sælge bladet fra i morgen...

bare WUNDERBAR sagde ...

Julia-
Håber virkeligt at du snart bliver frisk.. kender det alt for godt.. så ligger man der under dynen mens livet suser forbi udenfor... :(

Marit-
Lige nøjagtigt, og det er nogengange rigtigt rart at huske på.. :)

Mia-
Tusinde tak, det var en dejlig kommentar.. :)

Marina-
Tusinde tak for din kommentar... Godt vi begge to fandt tilbage.. :)
Jeg har været i din nye by idag.. :) Og kommer snart igen.. Jeg håber sådan at du vil finde ud af at kunne li den.. :)

Ingeborg-
Har været så heldig at en af kioskerne kunne overtales til at sælge bladet til mig idag, så NU har jeg set det.. Fint at de også har fået øjnene op for blogland, og skægt og lidt mærkeligt at se sit eget arbejde i bladet.. :)

Marina sagde ...

Tillykke med dit fine indspark i Boligliv, det eneste blad jeg orker at læse regelmæssigt. Håber vi kommer til at se endnu mere til dig i fremtiden også der.

Og så må jeg iøvrigt huske at skrive at jeg faktisk vældigt godt kan lide Holstebro og har kunnet det fra det allerførste besøg, den weekend vi lige fik lov at køre op og kikke. Men det at jeg vældigt godt kan lide byen er jo ikke det samme som at føle sig hjemme, det ved jeg af erfaring tager noget længere tid. Desuden er jeg bare TRÆT helt ind til bennet af flytning og hussalg og børn der skal flade til, det bliver fint igen lige om lidt...