fredag den 19. november 2010

Indretning for børn og Babiekins...

Det er lidt spændende... Jeg er nemlig blevet kontaktet af det amerikanske E-Magasin Babiekins, og skal være med i en feature om børneindretning, hvor der vises en reportage fra børnenes værelser og fra deres afdeling i stuen... Samtidigt skal der laves en "sådan får du også stilen" med relaterede produkter, så jeg har pludseligt skulle se ret nøgternt på de ting vi og børnene omgiver os med, og hvordan vi ser på børne indretning generelt...
Billederne her er fra børnenes afdeling i stuen.. Vi har værelser på første sal, så det har altid været vigtigt for os at der var plads til ungernes sager nedenunder..

Jeg kan ligeså godt sige det som det er.. Jeg elsker legetøj, den slags i farver og for børn, og nej vi har også noget af plasticskramlet med lyd.. el nej faktisk næsten ik noget med lyd, men synes faktisk, at vi har klaret det ret godt, at lave rum for gode lege ved at bruge de ting vi har, kvalitets legetøj og fokusere på, at der er rammer så især den store kan bruge sin fantasi til at sætte forskellige lege igang..

Jeg hører mange bande over ungernes legetøj i stuen, men jeg ser det altså som et rigtigt hyggeligt element i indretningen og forstår ikke helt at folk ikke laver plads og prøver at lave rammer som kan matche den individuelle stil man ellers har i hjemmet...!?

Jeg kom frem til at vi herhjemme kunne knytte os til farver, hjemmegjorte sager, Rice, Maileg, Rie Elise Larsen, IKEA og genbrug...

Nu er jeg bare lidt spændt på når magasinet udkommer med artiklen i foråret, og jeg er også lidt imponeret egentligt over hvilke sjove udfordringer sådan noget hobbybloggeri kan føre med sig...

Du kan jo klikke ind på det nyeste nummer af Babiekins Magazine her... (Vent lidt mens den opdaterer og henter magasinet, så kan du bagefter begynde at bladre ved at trykke på pilen i højre side....!)

Det er en ret fed blanding af flotte billeder (den danske modefotograf Anders Hald har fx lige skudt en serie i dette nummer, tjek det her), modetøj til børn og indretning... Samtidigt er magasinet rimeligt internationalt funderet, så man får et indblik i hvordan børn i andre lande bor og klæder sig...

27 kommentarer:

Anne sagde ...

Ej hvor er det bare fedt, Rakel. Du har også en utrolig fed stil, så kan godt forstå dem. Billederne fra legehjørnet i stuen er jo helt og aldeles vidunderlige. Vil helt bestemt lade mig inspirere af billeder fra dit hjem når jeg engang får mere plads :)

Kan kun være enig i det, med at lade børnenes hjørne indgå som en naturlig forlængelse af ens egen stil, så det hele hænger bedre sammen. Lækkert!

Du må endelig sige til når der kommer frem, så man måske kan se det

F R K. E V I G G L A D sagde ...

Næh det lyder sørme spændene Rakel :) I har også et rigtig hyggeligt legehjørne til børnene i stuen.. Glæder mig til at se reportagen..

God weekend..

Camille sagde ...

ih hvor spændende!

Det ser jo også supergodt ud!

mette b sagde ...

Tillykke, det er da vildt spændende. Men du kan altså også noget særligt med indretning, lækre ting og smukke billeder!

KH mette

s h i n e d e s i g n sagde ...

Så gøy, gratulerer! Du er virkelig dyktig på å innrede fine barnemiljø og er en stor inspirasjon for meg. Fargene dine inspirerer og jeg er helt sikker på at barn blir gladere av å omgi seg med dem. Gleder meg til å få se resultatet av dit bidrag i magasinet. Fin helg til deg!

Martes atelie` sagde ...

For en fantastisk farge på det lilla skapet!! Har du en fargekode??

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne-
Tusinde tak for de flotte ord.. :)
Jeg elsker at have børnenes sager omkring mig og er faktisk lidt spændt på den dag jeg ikke har en undskyldning for at indrette mig med legetøj i stuen.. ;)

Evigglad-
Det gør jeg også.. :)
Jeg synes det er rigtigt rart at børnenes sager ligesom fletter sig lidt ind i vores, det kunen man vel i princippet gøre lige meget hvilken stil man havde.. :)

Camille-
Tusinde tak.. ;)
Når man bor i det synes man jo ikke det er specielt anderledes end alt muligt andet.. :)

Mette-
Tusinde tak det var sødt sagt.. :)
Ser det jo ik selv så meget når jeg er i det.. og der roder det altså også lige en anelse mere end på billederne.. ;)

Shinedesign-
Det er jeg rigtigt stolt over du siger, for jeg kan huske da jeg fandt din blog at jeg var sådan lidt.. Ej BOR de virkeligt sådan, altså det var virkeligt fedt stylet som fra et magasin.. SÅ må sige inspirationen også går den anden vej.. :)

Martes-
Ja et el anet sted har jeg, men jeg skal lige have kigget i gemmerne.. vi er også ret glade for farven og den bliver kommenteret hver gang vi har gæster.. :)
Og velkommen til.. ;)

SiriR sagde ...

Ej, hvor er det bare spændende!!
I har jo også en så hyggelig børneafdeling i jeres stue:)

Malu sagde ...

Er helt enig med deg.Det skal syns at det bor barn i et hus og leker er ikke rot.Vi har også et sånn hjem med minikjøkken og lekekrok istuen.
Lekkre bilder!!!
Gleder meg til å se reportasjen:o)
Du er utrolig dyktig:o)

Onkel Anne sagde ...

Rakel hvor er det fedt for dig. Jeg har helt bobler i maven på dine vegne. Og det handler ikke om rygklapperi, men jeg synes virkelig, at du laver nogle skønne indretninger. Små oaser hvor børneliv og barndom kan trives. Jeg håber, at det vil medføre meget mere fokus på dig. Og at der ikke er sure rønnebær, der ikke kan forholde sig til andres lykkevej!

Julia Hausfrau sagde ...

Way to go Rakel! Du formår virkelig også at indrette helt særligt :)

bare WUNDERBAR sagde ...

SiriR-
Ja jeg har virkeligt ik fortrudt vi lavede sådan en.. :)

Malu-
tak for din søde kommentar... :)
Faktisk så kan det jo nemmere gi rod, men så må man jo bare rydde det mere op, for det er virkeligt hgygeligt med legekrog i stuen.. :)

Onkel Anne-
Tusinde tak, det var rigtigt sødt sagt det hele.. Jeg er da bare stolt og glad, synes det er rigtigt fint, men nu må vi se til den tid engang næste år når det kommer i.. :)

Julia-
Det det pastelfarvede univers ik.. ;)) Igen så synes jeg jo ik det er særligt særligt, men herude blvier det måske nok betegnet som lidt hippie.. Men det kan du sikkert sagtens forestille dig. ;))))

Unknown sagde ...

Ej, hvor er det bare fedt, Rakel :) Stort tillykke! Og selvfølgelig skal der være legetøj i stuen.. MASSER af legetøj :))))

Linsens sagde ...

Hvor er det fedt. Ja utroligt hvad bloggeriet fører med sig.
Glæder mig til at se artiklen:-)

Annchen sagde ...

Fedt!! Tillykke Rakel;)
Men du har også den lækreste stil.. Elsker jeres farver og sammensætninger..
Her er værelserne ret tæt på stuen, men derfor ønsker vi alligevel også lidt børnerum i stuen - vi skal bare lige ha' det udtænkt;)
Nyd aftenen..
Kh Anne

HannasHörna sagde ...

Hej hej!

Vad kul. Jag förstår verkligen att de kontaktar dig. Vilket underbart barnrum...

Ha en bra helg!

Anonym sagde ...

Herlighet for et rom - alle de fine, fargerike detaljer, jeg er helt forelsket :)
Skjønner godt at du har blitt kontaktet fra "over there" ;)
Lykke til!

Marit

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Jamen tillykke Rakel,
det er da bare for fedt
stine:)

MøbelPøbel sagde ...

For en fantastisk flott kreativ blogg du har! Vil gjerne følge deg videre:)
Klem Christine fra Bergen/Norge

Sommerhusstil sagde ...

Det er da osse bare et fedt værelse! Tillykke med det :o)Klem Betina

Marina sagde ...

WAW, det var da en spændende opgave. Glæder mig til at se dig i det færdige margasin. I USA har de mange sådanne online margasiner og der er mange fine imellem. Af og til har de også ting og repotager fra Danmark, det er altid lidt hyggeligt at se det danske i en international ramme. Du er en super repræsentat for Danmark og jeg bliver helt stolt af at kende dig sådan lidt ihvertfald...

Åpent^hus sagde ...

hei
for en fin blogg du har
tror faktisk du sporentreks må inn i min bloggroll! :) (gratulerer!) :)

og gratulerer med at barnerommet ditt skal "vises for verden"
er det ok at jeg viser noen av bildene inne hos meg om en stund?
slik inspirasjon må jo deles!!? :)

vi blogges!
hilsen Åpent hus

Unknown sagde ...

Hvor fedt :)
Er vild med farver, det er vildt flot.

Bournonville sagde ...

Det er også ren inspiration at se dine billeder af hjemmet, så det kan jeg godt forstå. er da super fedt for dig.

Kh Sara

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tak for alle jeres søde beskeder.. Har haft lynende travlt med gode venners bryllup i week, så har simpelthen ikke fået svaret og udgivet komemntarer.. :)
De luner hver og en... :)

Line sagde ...

Åhr, hvor ville jeg også gerne have plads til at give mine unger sådan et fedt hjørne af stuen. Desværre har vi bare i forvejen så lidt plads at det nogle dage føles som at lege kluddermor med to voksne, to børn og en kat :-D
Glæder mig til at se magasinet, når det kommer ud

Smil fra Line

Anonym sagde ...

det vil jeg glæde mig til at se. Jeg synes I bor SÅ hyggeligt, og det må være skønt at være barn hos jer :)