fredag den 5. november 2010

Pakkekalender #5


Hvem elsker ikke kager... og især julesmåkager....
Find et fint glas og bag så nogle lækre julesmåkager... Jeg har lavet vanilliekranse og fyldt dem i glasset... Så har jeg klippet et stykke fint papir, skrevet på det og limet det på glasset..
Jeg var heldig at jeg havde et glas i gemmerne med det fineste låg, men har du kun en med et kedeligt låg, kunne du jo klippe et rundt stykke stof og sætte omkring låget med et fint bånd, eller hvis du er lidt ferm med en hæklenål, kunne du jo hækle et låg istedet...

12 kommentarer:

Unknown sagde ...

Endnu en dejlig idé..
Ellers kan man gå i metro, hvis der er sådan en i din by.. og købe poser med disse låg, som passer til gamle syltetøjsglas...

Lone

bare WUNDERBAR sagde ...

Lone-
Kan man købe poser med låg magen til det på billedet el er det nogle andre låg? :)
Det her syltetøjsglas er købt i Tyskland, der har de simpelthen så mange fine glas.. :)

Kristin sagde ...

uhmm kan næsen dufte dem.

bare WUNDERBAR sagde ...

Kristin-
Ja og så skulle du bare smage dem.. :) Der er virkeligt ik længe til... det er lige gået op for mig at den første søndag i advent falder allerede week inden dec, hvor det først er d.1 dec om onsdagen.. :))

Malene sagde ...

Det er nemlig en rigtig god idé. Hvert år til jul holder jeg "storebagedag" med to af mine veninder. Vi laver en stor portion af mange forskellige slags julekager og konfekt, og jeg elsker at give min fortravlede søster og mor nogen glas med hjemmebag...gør også altid lidt ekstra ud af glasset eller dåsen som de opbevares...
Låget til dit glas er da bare for skønt...hvis de kan købes i metro eller andet steds, så MÅ jeg bare eje:)

bare WUNDERBAR sagde ...

J avi plejer også at holde sådan en bagedag hos min bedstemor, og det er simpelthen så hyggeligt... Altså det kan godt ske det er mig der bare bor FOR langt ude, men jeg kender bare slet ik de Metro butikker.... :)

Marina sagde ...

Du har så mange fine ideer Rakel og denne er en klassiker. Jeg når aldrig at få bagt kagerne til julekalendrene skal afsted men sidste år fik jeg kun halvdelen af pakkerne klar til den 1 og så sendte jeg den anden halvdel senere med en ekstra dåse småkager. Faktisk tror jeg bedsteforældrene bliver gladere for kagerne end for alle billederne og børnetegningerne....


Sidste år lavede jeg et julekalender tema på min ekstrablog. I år flytter jeg nok temaet over på Badut og supplerer med et par nye ideer. Jeg vil meget gerne kunne linke til hele din fine serie. Må jeg bruge et af dine billeder? Som sædvanligt naturligvis med angivelse af ophavsret.

bare WUNDERBAR sagde ...

Marina-
I det ehr tilfælde er det faktisk min bedstemor som jeg har bagt dem sammen med.. det gør vi hvert år.. og nu er hun jo ungernes oldemor og de er også med, og så sidder man der 3 generationer.. det er da lidt fedt..! Du må gerne bruge af tingene her.. jeg vil glæde mig til at følge med i din serie.. :) Din fastelavns serie forrige år var også vildt go.. :)

Darling L sagde ...

Uhm.. Elsker vaniljekranse :-) Og især så fin en lille gave :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Uha ja, det er en farlig tid vi går i møde.. sidste år ved den her tid havde jeg graviditets sukkersyge, så jeg måtte slet ik få en slags, håber jeg kan styre mig bare lidt i år... ;)

Kristin sagde ...

Jeg vil da rigtig gerne smage.. hi, hi.
Jeg må da bare selv i sving - ja jeg må:-)

Astrid sagde ...

Hei! For en herlig novemberføljetong med adventspakker! Kjempefine idéer som er enkle, men geniale. Digger bloggen din! Jeg har også laget gaveglass (med syltetøy, men kunne også gjerne brukt småkaker) sammen med datteren min. Du kan se disse i mitt forrige innlegg.
God søndagskveld til deg! :)