lørdag den 22. januar 2011

En blanding af effektivitet og spildt kvalitetstid....En dejlig week... Hvor jeg har ryddet ud og smidt ud... og hvor jeg pludseligt fornemmer at mit kreagen var forsvundet i alt det L*** som jeg havde fået samlet sammen, og som jeg egentligt ikke helt vidste hvad jeg skulle bruge til... og jeg har købt fine friske tulipaner, ligesom for at understrege at NU trækker jeg altså foråret ind og rydder ud i fnullermænd og overflødigt fyld...
Og så skulle der gerne blive plads til at jeg igen får begyndt på at arbejde videre på mit tæppe med runde oldemorfirkanter... Det bliver sindsygt fint, er helt og aldeles vild med alle farveklatterne...

(Og ps... jævnfør indlægget igår hvor jeg fortalte om, at vores køkken altid var opryddeligt, også pga opvaskemaskinen, og hvordan jeg ALDRIG ville undvære den...! Så valgte den simpelthen og stå af igår aftes, og vi må vaske op i hånden!!! I hånden!!??? Så meget spildt kvalitetstid, jeg har aldrig kendt magen...!.. Nu håber vi inderligt at den kan repareres hurtigt, for guess what.... Det RODER nu i vores køkken, big time!... Næste gang holder jeg bare min mund tror jeg, det som om opvaskeren bare godt lige ville vise mig..!)

19 kommentarer:

Månestrålens mamasita sagde ...

Det blir da simpelthen så fint det tæppe - jeg er vild med farverne - de udstråler bare sommer og picnic i skoven, synes jeg. Jeg hvad man kunne have brug for :)

træls m opvaskeren - nemesis er en grim grim ting..heh!
Håber i får den fixet hurtigt

KH Vibeke

bare WUNDERBAR sagde ...

Jeg tror også jeg bliver rigtigt glad for det når det engang bliver helt færdig.. men er jo ved at lære det med at ting godt må tage tid, så bliver man glad for det i sidste ende.. :)) Lige nu hænger den på en stoleryg i stuen... :)

jamen for pokker den opvasker, du har ret det ER virekeligt en grim ting.. nu blev vi heldigvis inviteret på aftensmad i aften, så skal man da ikke tænke på opvasken der.. :))

Jody sagde ...

Looks great!
Love your colourful blog!

Linsens sagde ...

Nej, livet er bare for kort til opvask! Herhjemme joker vi med at opvaskemaskinen redder os fra skilsmisse, for der er ingen af os der gider at vaske op! Opvaskemaskinen redder os fra mange skænderier om hvem der skal tage den uoverskuelige opvask;-)
Hvis ikke den kan laves, så er det bare ud i elgiganten...

Fjordlykke sagde ...

Nydelig teppe!!!

Jeg skal hekle meg et slikt jeg også. Likte så godt fargene i ditt.
Godt med farger nå. Jeg er så lei vinter og snø!

Ha en super helg.
Nydelig blogg du har! Takk for titten!

Klem:)

Fru Olsen sagde ...

Nemesis.
Dit køkken er simpelthen bare SÅ hyggeligt. Dér gad jeg da godt stå og vaske op...Og ligesom man kan lave mad sammen, kan man jo også vaske op sammen over en hyggelig sludder om dagens store og små hændelser...
Hav en god weekend.

Julia Runge sagde ...

Hold nu fast hvor er det nogle fede farver du har sat sammen, og så med hvidt som baggrund. Måske jeg skulle genoverveje hvid baggrund til mit patchwork-sengetæppe!
Kan sagtens følge dig med opvasken.. Siden jeg er flyttet har jeg ikke haft nogen opvaskemaskine, og det RODER derfor også i mit køkken. ØV ;o) Og for at det ikke er løgn, så skal jeg ud at tage den nu :D

Iben sagde ...

Sikke nogle skønne billeder Rakel. De farver emmer bare af forår og det er lige det man har brug for på sådan en grå Januarsdag. Tæppet er supersmukt. Det er helt utroligt at du har tålmodighed til sådan et stort projekt ved siden af alt det andet du laver. Glæder mig til at se det færdige resultat når den tid kommer (:

bare WUNDERBAR sagde ...

Jody-
Thank you, that was very sweet of you.. :) have a nice day.... ;)

Linsens-
Ha ha, vi har akkurat snakket om det samme, og om hvorfor vi godt kan forstå vi skændtes noget mere før i tiden.. ;)) Og ja vi har faktisk ringet til elgiganten flere gange i formiddag, det er nemlig der den er købt.. ;)

Fjordlykke-
Tusinde tak fro din søde komemntar.. du har helt ret vi savner og mangler absolut noget forår.. og det går den rigtige vej, SÅ længe er der heller ikke til.. :)

Fru Olsen-
Lige nøjagtigt og har faktisk et hold venner som ikke har opvasker fordi de praktiserer det, men jeg må idnrømme at det ik lige er mig, og vi står ret klemt hvis vi sådan skal hjælpes.. :)) Istedet vasker manden op og jeg rydder op.. :)

Julia-
Jeg har altid sagt at det jeg nødigst vil undvære af det vi har er opvaskeren og at vi har 2 biler.. :)
farven er faktisk sådan helt sart lysegul, men måske det er ldit svært at se på billedet.. Det giver ro til at sætte lige nøjagtigt de farver ind man har lyst til.. :)

Iben-
Ved du hvad, det glæder jeg mig også til.. og jeg kan helt ærligt sige, at jeg absolut ikke ved hvornår det bliver.. det er sådan et on going projekt.. :))
jeg fik også lige sådan en ahhh følelse over dine billeder der idag... det er dejligt med fine stemningsbilleder..
Og ja vi skal have forår... NU!... ;)

Marianne sagde ...

skønne blomster og dejlig matchende tæppe .. eller var det omvendt :) .... forår kom hid... kan jeg høre....
forøvrigt øv øv med opvaskeren :)
kh♥

Henny sagde ...

Ja, man skal passe på med sådanne "spådomme". Jeg nøvnte også overfor dagplejen i sidste uge at jeg trængte til en fridag - og VUPTI blev YngsteDatter syg med feber i 5 dage.
Og som om det ikke var nok, så gik vores vaskemaskine i stykker i torsdags- men heldigvis fixede MAnden min den. Ellers havde det betydet en ny. Så jeg tier stille nu

ReVinyl sagde ...

Helt enig! Teppet blir sinnsykt fint! Det er kjempedelikat med det hvite rundt! Det likte jeg godt. Jeg skriver om et strikkeprosjekt på bloggen min idag som ikke gikk helt som jeg hadde tenkt ;)

Så kjedelig med oppvaskmaskinen da. Håper reperatøren kommer snart. Det er i slike stunder man faktik skjønner hvor mye man setter pris på maskinen og lurer på hvordan i all verden man "orket" å vaske opp så mye tidligere :) Siw

Malene sagde ...

Hvor blir det bare smukt, dit tæppe. Jeg er også startet på et efter du lagde DIY'en ud på firkanterne. Det er rart med lidt afveksling til grannystripes tæppet, som også er et evighedsprojekt (så tager det bare dobbelt så lang tid inden noget af det blir færdigt, hehe...) Men kan faktisk godt lide at veksle mellem 'hurtige', små projekter og større, mere 'langsommelige' projekter.
Åh, det med opvaskemaskinen kender vi godt her. Da vores gik i stykker, SKULLE vi bare have en ny og det kunne kun gå for langsomt. Livet ER bare for kort til opvask og skænderier herom:)

Line sagde ...

Skønt tæppe :) Og dejligt med friske blomster - det giver en ny energi..

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Det er så typisk, sådan noget må man aldrig sige højt:-)

Håber snart den kører igen...
Knus Fra Susi

Unknown sagde ...

Beautiful colors!!
It will be great!

Anonym sagde ...

Bare et tip - har I renset sien nede i bunden af maskinen?

bare WUNDERBAR sagde ...

Puha altså... vi har renset filtre i alt der kunne rense filtre.. manden stod med bunden i vejret på maskinen jeg ved ikke i hvor lang tid... Og den vil bare ikke.. Og bonen.. shit hvor er den?? og maskinen er ihvertfald ik 2 år gammel endnu.. Nu har vi invisteret i paptallerkener og papkrus.. vi kan altså ikke magte alt den opvask.. Håber håber håber den snart blir go igen..! :)

Og malene.. Du har ret, jeg veksler også mellem de hurtige og de langsomme projekter.. de langsomme foregår tit om aftenen i sofaen hvorimod de hurtige må man tage i krea rummet.. :)

Julia Runge sagde ...

Kan faktisk godt se at det ikke er helt hvidt nu. Men du har ret. Alle lyse farver gør jo naturligvis at man gå gå lidt amok med farver mikset på kryds og tværs :D