torsdag den 13. januar 2011

Farverige og kitchede tallerkener....




Jeg ville egentligt dele et tip med jer... eller en anbefaling kan man vel sige.... om de her små plastic tallerkener i assiet størrelse fra Rice... De er simpelthen så fine i farverne og rigtigt kitchede, flippede og lækre på samme tid... De koster 60 kr for en pakke med 6, og er altid gode både til dessert når der er gæster og som service til ungerne....
Og jeg har købt dem her i min yndlings butik/cafe, men google dem i en webshop, det kan jeg så ikke... og tippet bliver på den måde lidt mindre brugbart...
Men hvis du nu alligevel falder over dem, så vil jeg anbefale dig at købe dem, masser af dem, for de er virkeligt fine...
Hos mig står de i stueskabet sammen med Mano kopperne og med æggebægrene fra Rosti ovenpå...

18 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sagde ...

...Fantastiske fargerike tallekner
*smil om munnen*

Lekre bilder...

Anne sagde ...

De er virkelig også fine - og den lækre fastelavnsbolle, der ligger oven på ser virkelig god ud!

Anne sagde ...

Rigtig søde tallerkener. Men fik faktisk endnu mere lyst til en fastelavnsbolle med masser af creme og glasur ;)

ReVinyl sagde ...

Kjempefine tallerkener! Elsker fargene og fantastisk at de er i plast så man trenger ikke tenke på om ungene knuser de ;)

Malene sagde ...

De er bare så lækre. Sukkede længe over dem, da jeg så dem i dit nytårsindlæg...Og så må de siges at være til en god pris. Bare ærgerligt der ikke er nogen butikker i miles omkreds, som sælger Rice produkter. Bor så afgjort i den forkerte landsdel:) Håber de dukker op i en webshop på et tidspunkt.

Annchen sagde ...

Hvor er de fine..:) Var det dem, du havde på til nytår? For det så godt ud..
Og er de mon fra Savillas? For så kunne jeg da godt overtale mig selv til snart at skulle derop igen..;)
Nyd aftenen - herhjemme spiller hverdagens musik i den grad også og snupper tiden.. Så aftenerne er skønne! Dejligt at høre du er glad for at være i gang igen;)
Kh Anne

Fie sagde ...

Jeg havde godt spottet dem i et af dine tidligere indlæg, de må helt sikkert på forårs-indkøbslisten:-)

Helle - Prinsessebo sagde ...

Det er nogle super fine tallerkener! Det lykkedes mig at google dem i et hurtigt forsøg - og så fandt jeg dem endda på tilbud :o) 6 stk. for 36 kr., hvis nogen er interesseret.
http://maihuset.dk/manufacturers/rice-18/picnic-tallerken-i-plastik-6-stk-rice-6216.html?gclid=CL6kgYHyt6YCFdsU3godQFHaJA

Therese sagde ...

De er fine ;o) Jeg fandt dem her http://maihuset.dk, og så endda på bud.

Maiken sagde ...

Kolorit på hverdagen er altid skønt!

Jeg har i øvrigt startet en lille blogleg om kreativ nostalgi og sendt stafetten til dig og Anne. Jeg håber du har lyst til at være med? :o)

ditte sagde ...

ihhhh hvor kan man købe dem ellers mon...

Ursula sagde ...

Superfine! Men hvor er så din yndlingsbutik/café?

Garsdal sagde ...

Elsker dem! De ser så fine ud. Tak for tippet.

bare WUNDERBAR sagde ...

Det er selvfølgeligt hos Savillas jeg har købt mine, men fantastisk at det lykkedes jer at google dem til maihuset og så endda på tilbud... tak for det, måske jeg også skulle have en mindre sending... :)

Malene sagde ...

Jeg fandt dem også hos Mai-huset på tilbud og skyndte mig at bestille en stak. tak for indlægget - det er jo alt andet lige nemmere at finde noget når man har navnet på det:)

Iben sagde ...

Det er nemlig bare skønne ja. Drømmer også om en stak til kolonihaven. De er så fyldt med sol og sommer og så fik jeg lige lyst til fastelavnsboller da jeg så dine skønne billeder, så de er hermed hjembragt fra yndlingsbageren, mums.
God weekend og kram Iben

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Iben..
så det er ikke kun tallerkener men også fastelavns boller jeg frister med.. jeg må også indrømme at vi bliver fristet af dem lidt for ofte her, så der var lige tilfældigvis en fastelavnsbolle i nærheden da jeg skulle tage et tallerken billede... ;) Go week til dig... og til din familie... :)

Fargebarn sagde ...

Så fine tallerkner. Og for noen flotte bilder du tar. Er alltid så kjekt å titte innom deg! ;)