onsdag den 12. januar 2011

Hverdagens musik....


Så er hverdagens musik for alvor fundet frem... Jeg arbejder igen med tangenterne og rytmerne og heldigvis var de og ungerne ikke nær så langt væk som jeg havde forestillet mig og bekymret mig for... og jeg tror at det bliver godt omend min tid er mere begrænset end den har været i lang tid....


....og storepigen har fået klippet de lange lyse lokker.. ønskede selv det korte pagehår, og hold fast hvor er hun blevet både stor og fræk at se på...!
Og Duplo togbanen som ungerne fik til jul kører og kører, og selvom man er en godt pyntet fin dame er man ikke for fin til at tage tjansen som lokomotiv fører og benzinmester.....
..Og så er der jo mig, jeg forsøger mig stadig med lidt hæklerier indimellem, men må konstatere at alting tager tid...! Frygteligt lang tid...!


Og inden man får set sig om er det mørkt udenfor, aften, og endnu en dag er gået... Og idag stod den på kakao og fastelavnsboller og det er faktisk heller ikke så skidt endda.....


....og i kreaværelset ligger der jo stadig bunkevis af stoffer, og jeg tænker i frugtposer, tæpper og børnetøj, og jeg håber og tror at jeg snart får lavet noget af det....
og indimellem så kommer jeg til at tænke på min faste runde i blogland, et indlæg måske, og jeg må bare konstatere at det måske heller ikke lige bliver idag....

Men idag blev det og det er rart.... hverdagens musik spiller, ja den gør!....

13 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Hvor er det bare skønt at høre! Der er nu noget trygt ved den hverdag :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Anne..
ja det er lidt med blandede følelser for nå man sådan starter på arbejde igen, så er det jo også en del af ens frihed og tid til selv at bestemme alt OG til at bestemme tempo der ligesom bliver taget fra en.. og så er der jo familien som fylder akkurat ligeså meget som den hele tiden har gjort.. men hverdag er også godt, det er bare noget andet.. noget med mere struktur og rytme.. og man er træt på en anden måde når man kommer til dagens ende... Men det var forbavsende at mærke at tingene og arbejdet trods alt ikke føltes længere væk end det gjorde.. :)

ReVinyl sagde ...

For en vakker vakker lampe du har over kjøkkenbordet! Duplo er fantastisk for barn! Hurra for den som fant opp det! Hverdager er det jo flest av, men det ser ut som du koser deg med de på syrommet også ;) Siw

Kristin sagde ...

Dejlige toner fra dig:-) Jeg savner stadig at være hjemme og helt selv kunne bestemme over min hverdag... Samtidig er det dejligt at tage på arbejde, få nye indput for herefter at tage hjem til ens kære. Må indrømme at hos mig er der mange ting der ikke bliver gjort...Som du selv skriver, ting tager tid!

Malene sagde ...

Dejligt at høre at du forholdsvis nemt er faldet ind i hverdagen og dens rytme igen. Hverdagen har jo også sin charme, omend den fører en vis indskrænkning af ens frihed med sig.
Jeg er sikker på, at du inden længe finder tid og overskud til kreaprojekter igen...Forståeligt at stofbunken i kreaværelset "taler til dig". Den er skøn!

Maiken sagde ...

Sikke et skønt feel-good indlæg. Det lyder dejligt! Godt at høre jobstarten har været god... :o)

Darling L sagde ...

Du viser de smukkeste billeder, Rakel! Tak for det!
Og jeg kan sagtens forestille mig, hvor at I alle lige skal vænne Jer til hverdagen igen..
Jeg ved, og prøver at huske mig selv på, at jeg virkelig skal nyde tiden nu! Barslen. Selvom dagene også føles fyldte og travle nu, så ved jeg jo godt at det er ingenting ift. når det for alvor bliver hverdag igen.

Mollie sagde ...

For noen fine bilder! Og noen herlige stoffer :-)

Ha en strålende kveld, hilsen fra Mollie

SiriR sagde ...

Åh, ja. Det er altid en stor overgang at gå hjemme med barn til man plutselig er i arbejde igen.

Men bare vent, snart er musikken i fuld gang igen og du får mere tid til det kreative:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Revenyl-
Tak for din kommentar..
Lampen er fra Normann Copenhagen, og tager helt fantastisk lang tid at samle, men er derudover fantastisk fin.. :)

Kristin-
Ja det er da to helt forskellige liv kan man sige.. men du har ret i at det er dejligt at komme ud og bruge sig selv og få inputs på en anden måde.. weekenderne sætter man også mere pris på.. :)

Malene-
Jeg tror også det er lidt en vanesag, om man sidder ved symaskinen el ej.. men jeg kan ligesom mærke lysten komme snigende igen.. tænker at det nok også er pga julen hvor alt skulle produceres, og så trænger man ligesom bare til pause bagefter.. :)

Maiken-
Det har været fint og nemmere at finde tilbage end jeg havde troet, og med nye arbejdsopgaver er det ikke mindst endnu mere spændende.. :)

Louise-
Nej og så tænker man, hvor blev den lige af?? Jeg har holdt barsel i næsten 1 og 3 mdr, og jeg synes bare de er fløjet afsted.. vupti, så var den væk.. :)

Mollie-
Tusinde tak for din kommentar... Bunken af stoffer er min udvalgte bunke.. jeg har et helt skab proppet med forskelligt stof som bare ligger hulter til bulter, og så har jeg så en bunke der ligger fremme, sådan til pynt og inspiration og den bunke skifter jeg lidt rundt på, efter humør... :)

SirirR-
Ja det tænker jeg også.. man skal bare lige ind i rytmen og se det hele igang igen, og så finder man tid og plads til det hele... Har heller ikke så meget aften for mig selv i tiden, da den mindste ikke rigtigt synes at han skal sove, når de aftener komemr igen bliver det jo også noget helt andet.. :)

Iben sagde ...

Åh ja hvor kan jeg genkende de tanker om hverdagen som har alt alt alt for få timer til alle de idéer som gerne vil ud og så er det jo netop de der små nære ting som børnene der er optaget af leg, varm kakao og boller, gåture i sneen og den der lillebitte kreasyslen et kvarter i sofaen inden man vælter omkuld af hverdagstræthed der gør at man alligevel holder af den pokkers hverdag (:

Sikke nogle fine hæklerier Rakel. Dén slags har jeg overhovedet ikke evner eller tålmodighed til, men det har min kære mor heldigvis så der falder alligevel lidt hæklede legesager af engang i mellem og de er yderst populære (:

Glæder mig til at se hvad du får tryllet frem af stofbunken og til hvad din nye hverdag ellers bringer frem af fine billeder og tekst, så jeg kan få mit næsten daglige eller måske nu næsten ugentlige hverdgaskrea inspirationskick (;

Kram Iben

mette b sagde ...

Jeg holder af hverdagen - mest af alt holder jeg af hverdagen. Jeg håber, du kommer til at holde af den nye hverdag, som lige pludselig også vil give rum til at sysle med de ting, du holder mest af.
Klem fra
mette

Louise sagde ...

Kære Rakel

Sidder lige og læser lidt i dine gamle indlæg. har jo ikke være med helt fra din start... desværre, men så må man jo en gang imellem bladre lidt tilbage...

Kan nikke meget genkendende til dine følelser om at vende tilbage til arbejdet!!!!

Det er virkelig noget jeg bruger meget krudt på inde i hovedet fortiden...

Og så må jeg lige sige, dit spisebord er godt nok også fint uden dug på!!! har i det ikke sådan her tit?? for det er bare rigtig pænt :-)

Er faktisk ret vild med stemningen på det billede:-)

KH Louise