søndag den 16. januar 2011

krea gen fundet frem.....
Så så man simpelthen mig finde mit krea gen frem idag... lige der fra morgenen af...
Vi skulle på hus/barsels visit, inviteret på boller og saftevand... Og den lille nye pige Karla skulle da have en lille hæklet cupcakerangle... Den er hæklet på frihånd og indeni er der en større rund klokke som egentligt var købt billigt i Bilka til jul.. Det er det eneste der er i ranglen... Og den er fin kagen og har en rigtigt sød lyd...

Og den lille storesøster Frida skulle da også have en hæklet kage, dog uden ranglerier i, hun er vist for stor til det... Mon ikke den kan bruges i et legekøkken istedet...

Begge får også en flagranke lavet af forskelligt fint papir... jeg håber de bliver glade for sagerne...

Vores store pige har også fået noget, men det er knap så sjovt, det er nemlig feber... Og det pynter på ingen... og det betyder at boller og saft og pakker til små piger må udsættes til en anden gang.... og vi må hygge herhjemme istedet....

Men det var rart at få fundet krea genet frem, det er ikke så langt væk, nu da det lige er blevet brugt...

20 kommentarer:

Anne sagde ...

Dejligt at høre, at det er tilbage :) Og søde ting du fik lavet, synd det må udsættes til en anden gang.
God bedring til den store pige.

Kh Anne

ReVinyl sagde ...

Heldige jenter som kjenner deg og får så flotte gaver. De har noe flott i vente til du får møtt de neste gang. Imponert over at du hekler på frihånd!

God bedring til din jente. Håper feberen ikke sitter i for lenge.

Er det ikke deilig å kjenne på det kreative genet igjen?

Fortsatt god søndag! :) Siw

Unknown sagde ...

Lækkerier som den lilleny og hendes søster kan glæde sig til :-)

Kreativista i Boligrum sagde ...

ÅHH alle er bare ramt, her kører den faktisk fra i morgen på 4. uge. On/off ondt i halsen og feber og en helvedes hosten. Søger virkelig en mirakelkur eller i hvert fald et besøg hos lægen i morgen....igen.


Fantastisk flagranke, god søndag :-)

Malene sagde ...

Det lyder godt, at du har fundet krea-genet frem igen...til glæde for dig selv og alle os andre:) Fine sager - as usual:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne-
Det er simpelthen SÅ typisk at det altid kommer på de mest ubelejlige tidspunkter.. og min datter sku have sovet hos sin moster i nat, og vi voksne var inviteret ned til gode venner og spise.. men pyt så det blir en anden gang.. :)

Siw-
Det er rigtigt rart jo.. har også klippet op til en top til en anden lille pige som fylder 1 år idag.. :)
Jeg håber heller ikke feberen hænger i.. fye maj da.. og håber slet ik at vi andre også får den.. :)

Miri-
Ja jeg håber de bliver glade.. det var hvad jeg kunne nå.. troede jo slet ikke jeg havde SÅ lang tid, som det viste sig at jeg havde.. :)

Kreativista-
Jamen er det ikke bare utroligt..øv også.. vil nu sige at vi er sluppet meget billigt indtil nu her.. 7-9-13... vi har faktisk ik haft så meget af noget, og det er første gang der er nogen med feber.. Så håber det hurtigt er ovre og det var det... :) Go bedring til jer.. :)

Malene-
Åh ja, altså det er et af de gener som er rare at finde frem engang imellem... :)) Nu må vi se om det varer ved.. tiden er bare en anden.. :)

Barbros lille atelier sagde ...

Så deilig å være kreativ igjen:-) Nydelige saker du har laget! Elsket den vimpelrekken, og muffinsene var bare superskjønne! Tenk å få sånne flotte gaver:-)

God bedring! Her er det også syke barn...

Klem

Unknown sagde ...

Sådan skal det være Rakel... Det motiverer så godt.. Kram fra C

bare WUNDERBAR sagde ...

Barbros-
åha go bedring til jer også.. det er strengt som vinter halvåret virkeligt bare bringer syge unger og snotnæser med sig... Håber på snarligt forår! :)

Christina-
Det er det det gør.. jeg har også været rundt på blogs idag, og det motiverede også mig.. jeg SKAL altså lidt igang igen.. :)) Rigtigt go søndag... ;)

Iben sagde ...

Åh hvor dejligt at du er kommet op på kreahesten igen Rakel. Venter selv på at tiden og inspirationen skal komme over mig for savner i den grad også at skabe noget bare for sjov og glæde.
Det er noge rigtig fine gaver til et par heldige unger.
God bedring til størstepigen og håber i fik en hyggelig søndag trods de ændrede planer.
Kram iben

Fargebarn sagde ...

Så herlig flagglenke og cupcake. Du er så flink med farger og kreative idèer. Ikke noe kjekt med feber. Håper formen kommer seg.

Christina sagde ...

Ja det må være skønt at få kreagenet i arbejde igen. Men for filan den sygdom altså.. Alle familier er ramt!! Vi er lige kommet hjem fra skitur med skolen i Østrig, hvor SÅ mange elever har været syge med høj høj feber.. Det må snart få en ende!

Unknown sagde ...

Åhhhhh så fantastiske ting, men ak ikke feberen, vi har også lige kørt i 1½ uge med syge børn på skift og, hvor har de da godt nok været syge, det er noget af en Influenza der florerer i øjeblikket :(
Jeg har i længere tid været på udkig efter pink snor, som det du har brugt til din flagranke, men jeg har ikke kunne finde det, sidste stop var Panduro, men de kunne heller ikke hjælpe mig, så nu er jeg helt på bar bund. Håber du måske kan give et fif til, hvor jeg kan få fat i noget.

De kærligste hilsner
Jill

mette b sagde ...

Det er så skønt, når man får luftet kreativiteten efter en pause - man bliver glad i låget.
Både kagen og flagranken er skøn.
God bedring til jer fra
mette

Garsdal sagde ...

Sikke dejlige krea-sager. hvor er det noget fint papir du har brugt til flagranken. har du en anbefalelsesværdigt sted, hvor du handler papir?
Øv med feber! God bedring.

Marolle sagde ...

jeg har noget til dig på min blog :)

Ylva sagde ...

underbart söta vimplar!

Birgitte sagde ...

Har lige set dit køkken-hjørne på Høgh-blokken! Kunne med det samme kende tapetet!

Birgitte sagde ...

Ved ikke lige, hvor k´erne i "bloggen" kom fra! Total hjerneblødning!

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tusinde tak for alle jeres søde beskeder... jeg nyder og læser hver og en.. men nu er jeg kommet lidt bagud med at svare, så jeg svarer igen på det nyeste indlæg, ellers bliver jeg vist HELT bagud.. ;)

Birgitte-
tak for tipsningen, det var da lige mit køkken.. kendte slet ikke bloggen el butikken, men det kommer jeg vist til.. :)

Marolle-
Tusinde tak, jeg skal vist lige tygge på den, det er en af dem der kræver lidt mere tid.. ;)