tirsdag den 8. marts 2011

Bang Bang vel ankommet...


Så modtog jeg Bang Bang Cph. tøjet, som jeg har bestilt her, hos Små Hjerter... Det er vildt fint og storepigen proklamerede med det samme, at det var yndlingskjolen... SÅ sjovt var det så heller ikke, da vi fandt ud af at vi nok skulle have kjolen byttet til et nummer større.. Hvordan klarer man lige den ventetid igen, når man nu lige har fået den nye yndlingskjole sag.... Detaljer og kvalitet lever helt op til forventningerne, det er syet i det blødeste stretch stof...
Vågne læsere gjorde mig opmærksom på, da jeg lavede indlægget her om Bang Bang,  at det faktisk også findes i voksenstr... Det kan du se her... 

11 kommentarer:

Ida sagde ...

Sikke nogle flotte detaljer og farvesammensætninger!
Nej det bliver ikke nemt at skulle vente på at yndlingskjolen kommer i den rette størrelse...

bare WUNDERBAR sagde ...

Ida-
Jeg kan også rigtigt godt li blandingen af at det sort/hvide gør det grfisk stramt og klassisk, de pang farvede detaljer giver det et twist og de mere pastelfarver bløder det hele lidt op.. Det er ikke helt itl at forestille sig det som kjolen hænger der, men den går en del op foran og er længere bagpå, det ser rigtigt sødt ud og får den til at "hænge" på en fin måde.. :)

Sara Marie sagde ...

Det er så cool - på den barnlige måde! :)

Julia Hausfrau sagde ...

Super fint ser det ud, kan godt forstå Frederikke er vild med det! Men jeg kan altså ikke se at de også skulle lave det i voksenstørrelser? Det vile jeg ellers gerne have fat i, men der står da at de fokuserer på børn fra 1-8, og blandt deres kollektioner er der udelukkende børnetøj. Kigger jeg helt forkert, måske?

bare WUNDERBAR sagde ...

Sara-
Præcist... Meget enkelt med fine skæve snit og sjove detaljer, så det alligevel er for børn.. :)

Julia-
Det er faktisk også lidt svært at se...
Men hvis du går ind under collections, og så scroller alle billederne igennem, så kommer der endnu flere billeder, når du har set alle de første der umiddelbart kommer frem.. de sidste billeder er voksentøjet... Giver det mening, fandt du det så? :))

Darling L sagde ...

Mums!!

bare WUNDERBAR sagde ...

DarlingL-
Kunne ikke siges mere præcist.. :))

Malene sagde ...

Kjolen er da bare helt fantastisk...øv med den ekstra ventetid, hvis I skal bestille ny størrelse, men forventningens glæde er jo som bekendt også stor:)
Hvad er det koralfarvede for noget? Er det de leggins du snakkede om?

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Ja lige nøjagtigt, hellere få den rigtige str. end at den snart er for lille.. :))
Det koralfarvede er leggins ja (hvordan er det lige man skriver leggins i flertal, for er det ikke det ligesom bukser??!), de passer super fint til kjoleblusen når de kommer på.. :)

Karen Marie sagde ...

Super fine detaljer de har Bang Bang, kan godt forstå den unge dame er ved at gå i spåner! det er i øvrigt Anitta, som jeg samarbejder rigtig meget med der har været fotograf på tøjet og hendes Ingeborg, som er den ene model :0)

Dejlig solskins dag til dig, KH Karen Marie

Maiken sagde ...

Nu har jeg set det IRL inde hos RetroVilla og wau, hvor er det bare skønt og finurligt. Desværre bare til den dyre side...