søndag den 6. marts 2011

Turen går til yndlingsstedet.....


Idag har jeg været på dametur med min familie, 4 generationer, storepigen, min søster, min mor, min bedstemor og mig... Turen gik til mit all time favorite place Savillas... Her er der hver søndag den lækreste brunch, intet mangler... og Sanne som har Savillas laver, blandt alt det andet gode, den lækreste pesto jeg nogensinde har smagt....Og der kan også købes brød og kage med hjem, de hjemmelavede hindbærsnitter kan altid anbefales, og brødet er altid spændende....


I butikken kan der købes loppemøbler og alverdens farverige sager fra bla.. Maileg, House Doctor, Rice, Green Gate, Anne Black, Aspegren m.fl.

Og der er en super lækker afdeling med specialvarer, the, relisher, marmelade, biscuits, scones, eddiker og forskellige slags sukker...

Der er også en tøj afd. som bla. sælger fra det fine mærke Avoca, Uno og flere andre...

Og bagefter bør man altid lige køre ned til stranden, som ligger lige ved... Der er ret smukt, og om sommeren er det en perfekt badestrand for børn, fordi der er så lavvandet... Der er en tange som går rigtigt langt ud i vandet, det er lidt specielt at gå der... Ved campingpladsen bør man altid stoppe for at få en is på hjemvejen, det er vigtigt...!


Og idag kunne man så stå med ansigtet vendt op imod solen og for første gang i år mærke hvordan den for alvor varmede, det var SÅ dejligt....

Og de fine ting, det var dem jeg tog med mig hjem idag... En super cool retro bøjle, som jeg er sikker på vil klæde vores lilla skab i stuen, en duftende grape/citrus sæbesag fra Avoca og to knapper, den lille pink er i læder...Hvis du har lyst til at besøge Savillas, så kan du klikke ind her og se åbningstider m.m.
Har du også lyst til at spise der, så husk at bestil bord....

28 kommentarer:

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Hvor ser det altså bare dejligt og hyggeligt ud - jeg har stadig turen til Savillas til gode, sidst vi var forbi var der lukket - men jeg tror snart vi tager afsted igen :)

Anonym sagde ...

Det lyder som en rigtig skøn tur! Det er dejligt med sådan nogle små åndehuller.
Jeg har også været udenfor idag og mærket solens stråler. Nu er foråret her og det er skønt!

bare WUNDERBAR sagde ...

Tina-
ej så skal du afsted da.. du kan godt glæde dig, det er så vildt godt og maden er super super lækker altid... :))

ida-
Virkeligt skønt... man bliver lige overrasket over hvordan det forår føles hvert år.. og du har ret,det er virkeligt rart at have gode åndehuller som altid gør i godt humør... ;)

Christina sagde ...

misundelig? ja.. Vi snakkede (eller mest mig!) faktisk lige om til eftermiddag, at der ville vi snart gerne op igen! Det var bare lige sent nok, vi kom i tanke om det i dag..

lækkert lækkert.

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Så du har været der?? Der er faktisk ikke så langt fra Viborg, hvis du tager hovedvejen mellem skive og viborg og drejer fra mod ørslevkloster... Synes du ikke det er et dejligt sted? Jeg synes man kommer dejligt ned i gear der, også ved stranden bagefter.. :)

Christina sagde ...

Vi har kun været der en enkelt gang - for laaang tid siden. Manden var knap så vild med det som mig:-).. Men det var skønt og idyllisk - og emmer af hygge. Jeg håber snart, jeg skal afsted igen:-)

Og skøn dag at tage på stranden på. Vi gik tur i skoven i stedet -med rådyr springende foran os. Det var også idyl:-)

Maiken sagde ...

Mmmm, det ser ud til at være den helt perfekte måde at bruge sin søndag på...

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Så er det garanteret ændret meget, hvis det er længe siden I var der.. Hele huset bliver brug nu, og der er kommet en ekstra afd med tøj... Der er mange cafeborde og det inderste blir udelukkende brugt til butik.. vi har altid en aftale om at manden får hindbærsnitte og evt. økoøl, hvis vi kører derud.. Det virker ret godt.. ;)

Maiken-
Det er fuldstændigt det perfekte at bruge sin søndag på.. og så elsker jeg at stedet følger årstiderne, både hvad menukortet, varer og oppyntning angår.. Lige idag var der fx. masser af forår og påske.. det var hyggeligt.. :)

Anna sagde ...

Hvor er de bare fine, de æggebægere!

bare WUNDERBAR sagde ...

Anna-
Jeg faldt også lidt for dem.. Ved slet ikke hvor gamle de er, men man kan godt fornemme tidens tand i dem.. Søde motiver.. :)

Åpent^hus sagde ...

det er så ut som det godt kunne blitt mitt yndligssted!
jeg sendte lenke til innlegget ditt som inspirasjon til en lokal cafe! :)

beste hilsner fra
Åpent hus

Loppedilla sagde ...

Veldig fint innlegg! Skjønner godt at du kaller det favorittsted:)

Anonym sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud.. Bliver faktisk helt lækkersulten... :)
Rigtig dejlig blog du har... Elsker at følge med og gør det hverdag... :))

Kram fra Stine..

Mette sagde ...

Sikke da en dejlig dejlig dag!
Det er vist et sted, man skal køre forbi, hvis vi kommer på de kanter!

Unknown sagde ...

Sikke en dejlig dag !
At tage på sådan en dametur, er en skøn ide !

Kristin sagde ...

Hvor ser det bare dejligt ud! Lækre farver, lækker mad - kan næsten mærke stemningen ud gennem skærmen!
Det må prøves en dag!

Go dag

Ulla sagde ...

Wauw, hvor nogle lækre og flotte billeder!! Tror da vist lige jeg godt gider at tage den lille 2-timers tur derop, næste gang vi er hjemme i Århus, for mums, hvor ser den brunch god ud.
Og kombineret med skønne ting og lækkerier bliver det jo nærmest ikke bedre. Er vild med de æggebægre! De ligner nogen jeg selv spiste af som barn, når jeg besøgte min Farmor og Farfar på præstegården på Sydfyn.

Vil altså også lige sige, at jeg altid nyder at kigge indenfor hos dig, Rakel. Dine billeder er altid super lækre og man bliver bare glad af at være her. Det er jo bare wunderbart ;o)

Kh Ulla.

mette b sagde ...

Jeg må altså derop, når jeg er mobil igen. Det er så fristende! Skønne sager, du har hjembragt :)

heidi sagde ...

Uha, det ser på alle måder mums ud! Ærgerligt at det ligger så langt væk.. Jeg kunne godt lige sidde der og smovse, for så bagefer at gå ombord i de lidt mere håndgribelige lækkerier :o)

Anonym sagde ...

Vad härligt det låter. Vi är också fyra generationer tjejer just nu och i vår åker vi förhoppningsvis på en härlig weekend tillsammans för att fira gamlamormor som fyller 85!!

bare WUNDERBAR sagde ...

Åpent hus-
Hvor en go ide.. Måske der kunne åbnes et lignende sted deroppe nordpå.. det fungerer virkeligt godt med cafe og butik sammen.. Hun laver også mad ud af huset og man kan også holde fest derovre.. :)

Loppedilla-
Ja ikke... det er det, intet mindre.. :)

Stine-
tusinde tak for din søde kommentar, den er jeg rigtigt glad for.. :) Dejligt at du har lyst til at følge med.. :)

Mette-
Det kan så helt absolut anbefales.. :)

Losarinas-
Det tror jeg vist vi nyder alle sammen, det er lidt specielt når man har 4 generationer samlet, det må man værne om så længe det kan lade sig gøre.. :)

Kristin-
Ja så langt kan der vel heller ikke være fra hvor du bor.. ihvertfald rimeligt overskueligt.. :)

Ulla-
Tusinde tusinde tak for din søde besked! Den er jeg rigtigt glad for.. jeg har det på akkurat samme måde med din blog og dine billeder! Hvis du tager to timers turen en dag, så må du sige til, så kan jeg være der i løbet af tyve minutter... ;))

Mette b-
Ja det må du altså.. Er du mon snart på højkant? Det er da bare rigtigt træls med sådan et knæ, og når man nu gerne vil så meget og bare ikke kan, så bliver det bare rimeligt uoverskueligt..

Heidi-
Ja jo , så langt væk er det vel heller ikke.. ;) Det er bare sådan en dagstur.. :)
Du vil opleve at på den forholdsvist korte distance, så ændrer landskabet sig bare helt vildt.. det oplevede vi ihvertfald da vi kørte ned til dit sted.. Jeg var virkeligt benovet over alle de bakker, grønne skove og søer i har..! :)

Carro-
Ej det lyder rigtigt hyggeligt.. Håber I får en rigtigt dejlig ferieweekend... :)

Kindarella sagde ...

Jeg er NØD til snart at skulle der til igen, sidst jeg var der var jeg ikke til at slæbe med derfra igen. Stemningen er unik og man bliver glad langt ned i maven efter deres brunch!

bare WUNDERBAR sagde ...

Uglemor-
Du har helt ret... I det hele.. jeg kunne også sagtens sidde der en hel dag bare og summe... kigge og snuse... :))
Der er ro og lækkerhed over det.. :)

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Ih altså, nu får jeg lyst til at komme derud igen...
Der er bare så hyggeligt og Sanne´s mad er super.
Ha´en dejlig dag.
Knus Fra Susi

bare WUNDERBAR sagde ...

Susi-
Ja det får mn aldrig nok af.. :))
Dejlig dag til dig også.. :)

Henny sagde ...

Kender godt Savillas. Mega hyggeligt sted. I sommers vi var der så jeg deres flotte anderledes have, og blev vildt inspireret i at lave en ligende have. SÅ her i efteråret fik jeg mulighed for at få en masse stauder, og nu glæder jeg mig til at se dem i MIN have i fuldt floor...
Og lige så snart jeg er færdig med mit økonomikursus om 2½uge, skal jeg en tur dertil igen. For så får jeg tid til tøsehygge. Og en tur i den lækre butik. JOW JOW

Haust sagde ...

Åh - der skulle ein ha vore!! Eg vart jammen svolten! :)

God onsdag...

liset sagde ...

Ohhh what a magnificent clothing hanger! I love that one so much!