torsdag den 31. marts 2011

Æblet falder sjældent langt fra stammen vel.....


Måske den store datter herhjemme har arvet lidt af morens hang til krea, smukke sager og opstillinger... Sådan her så der ihvertfald ud, da hun i længere tid havde nusset stille rundt i mit krea rum...
Mit nye fine tørklæde bredt ud som dug og fine knapper i pose, hjertetape, en hæklet rund spænde, saks, kort, magnetfrø og hjerter fint lagt op...
Det kunne jeg nu godt li....! Måske hun allerede har helt styr på conceptet med et moodboard....

19 kommentarer:

Anonym sagde ...

ja det kunne det da tyde på ☺ og god sans for sammensætning ☺

Katrine Neontråden sagde ...

Hahaha hvor sødt :) Hun er helt klar til at træde ind i kreaverden. Bare vent- lige om lidt har hun en blog med 200 læsere ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Maja-
Ja ærligt talt, synes også at det så så fint ud at jeg måtte forevige det.. :)

Blomsterpigen-
Ha ha, lige det går der trods alt alligevel mindst en 15 år til.. ;) Men hun kan jo da øve sig indtil da.. Hun elsker at tegne og det var sjovt for mig at se, hvordan hun virkeligt sirligt har udvalgt og lagt hver enkelt ting, og valgt imellem de tusinde sager der lidder i mit krea rum.. :)

FRØKEN LARSEN I/S sagde ...

Det er skønt, når døtrene går i "morernes" fodspor. Min mormor var kreativ, min mor var, jeg kan ikke undvære det og min datter følger efter (hun er 39) og det gi´r os mange kreatimer sammen - glæd dig! :O)
Kh. Lene.

Marina sagde ...

Hvor er det skønt, det nænner man næsten ikke at fjerne igen, men så er det heldigt at man kan tage billeder. På mange måder er det med at fange den slags øjeblikke det bedste ved at blogge.

bare WUNDERBAR sagde ...

Lene-
Hvor lyder det hyggeligt, og det er virkelgit også en af de ting jeg glæder mig til, og jeg håber også at hun kan finde glæde ved det på samme måde som jeg gør.. :)

Marina-
Lige nøjagtigt.. Det er nærmest det blogging (hmm hedder det det?) handler om for mig, at jeg i den grad fokuserer mere på det fine og smukke, fanger øjebliksbilleder, og behandler det jeg ser og oplever, det er da det der er så fint ved det hele.. :)
Det lige set up, er nu fjernet.. jeg skulle bruge mit tørklæde.. ;)

Unknown sagde ...

Dejligt når man føler der er givet goder verdier videre til sine børn.

bare WUNDERBAR sagde ...

camilla-
ja det er da den slags der varmer om hjertet, især når man ser at ungerne kan bruge det til noget godt og rart.. :)

Malene sagde ...

Der er masser af kreatalent gemt i den pige:) I øvrigt tak for tippet om Liebe svalerne. Det skal jeg da helt sikkert lige kigge nærmere på.

bare WUNDERBAR sagde ...

alene-
Det var så lidt da.. Har selv bestilt mine på den måde, så har 4 forskellige slags... :)

Westmose sagde ...

Hvor er hun bare go´ og hvor er det fedt at se den spirende kreativitet i så tidlig en alder. Nogle gange får en af mine krudtugler lov til at låne vores gamle digitalkamera....jeg siger der der bliver stillet op og fjernet rod inden nøjagtig som mor gør....:-)

Sjovt det røde tape med hjerter har jeg også (og viser i indlæg lidt senere) :-)

Birgitte sagde ...

Jeg elsker din blog og dine smukke billeder, men jeg er nødt til at komme med en lille bemærkning.

Den nye skrift er rent æstetisk rigtig fin, men jeg synes ikke, at den er læsevenlig. Jeg synes, at det hele flyder lidt sammen, og jeg orker ikke helt at læse til ende, hvis indlæggene er lange.
Jeg er en normal, rutineret læser, så det er ikke fordi, jeg har problemer på den front. Skriften passer måske båre ikke til mit læseøje?! :-)

Julie - Fantasium sagde ...

Børn kopierer jo i høj grad de voksne, og når det er de kreative interesser der efterlignes er det bare dejligt. Nyder også at være kreativ sammen med datteren - selvom det måske er med hvert sit projekt.

bare WUNDERBAR sagde ...

Westmose-
DET er sjovt.. jeg kan sagtens se det samme herhjemme.. Men det er klart, børn efterligner jo de voksne omkring sig for at forstå verden, så de må nødvendigvis få noget med fra os, at det så er det kreative er helt fint med mig.. :)
Hjertetapen er helt vildt fin.. har selv lige brugt den 2 gange på en pakke, måske jeg sku vise det.. :)

Birgitte-
Tak for dine søde ord, og du har helt ret, jeg er enig med dig.. Jeg må få kigget på det igen.. Ved egentligt godt at det ikke er helt ok skrift, men jeg er ikke særligt teknisk og blogger smed mig hele tiden af da jeg skulle prøve at vælge skriften.. godt du lige hanker op i det, jeg forsøger mig igen.. :)

Julie-
Lige nøjagtigt, og det er sjovt at se som de suger til sig, og mange gange lærer ting og tager ting ind, som vi ikke opdager førend vi pludseligt ser dem gøre det.. :)
Og du har helt ret, man behøver ikke at lave det samme for at være sammen.. ;)

Klassisia sagde ...

Hej Rakel

Ja, det er lidt sjovt når de kære børn begynder at kopiere og gerne vil krea med mor. Mens jeg lavede mine påskeæg, havde jeg også en datter ved siden af, som sat og limede stofstykker på et stykke papir :o)
Må jeg forresten spørge, hvor du har købt det lækre tørklæde?

Kh Shina

Anne sagde ...

Årh hvor fint med sådan en lille opsætning:) Og hvor er tørklædet bare smukt! Hvor er det fra?

bare WUNDERBAR sagde ...

Shina-
ja det er altså rigtigt, så er det altså hyggeligt og så er de altså store de kære børn.. :)
Tørklædet er fra www.milkcopenhagen.dk egentligt børnetøj, men tørklædet her er fint til voksne og i´voksenstørrelse også.. Og ikke særligt dyrt, 89 mener jeg.. :)

Anne-
Ja det er virkeligt så fint.. :)
Tørklædet er, som jeg lige skrev til Shina også, fra børne ærket www.milkcopenhagen.dk de har en webshop, så det kan bestilles der, og det er vildt fint i farverne, en flot blanding af koral/pink/rødlige pletter.. :)

Malene sagde ...

Sikke et kup...troede det var fra Beck Söndergaard - har nemlig et derfra der ligner til forveksling. Det er så fint i farverne...

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
nej det er sådan en billig Milk sag.. er simpelthen så glad for alt jeg har købt derfra, kan virkeligt anbefales.. :)