fredag den 25. marts 2011

Farverige æg (kaniner, lam, høns og forår).....


Jeg ER altså vild med påske og oppyntning... Det er sådan den helt stille start på foråret...
Jeg har været ude i vejkanten og finde pilegrene, nogle af dem er sprunget lidt ud med gæslinger... De er altid gode at pynte med farverige æg og sager, de er tilpas krogede og tilpas stærke til at man kan hænge pynten fint på grenene.....
Jeg har stadig en hel kasse fyldt med påskepynt, som jeg mangler at pakke ud, men må først lige have gjort forårsrent, så det rigtigt kan nydes...
Jeg har sådan lidt en ide om, at påske ikke er så hot mange steder, at man ikke sådan pynter til det, men her hos mig, har jeg altså bestemt mig for, at det må være ligeså fint at pynte til forår og påske, som til jul og alle mulige andre højtider....
Jeg bliver ihvertfald glad af at omgive mig med farverige æg, kaniner, lam, høns (...ok kan godt selv høre det lyder lidt sært, men det er altså lige sådan det er.... !) og forår.....

25 kommentarer:

TestMedTestPå sagde ...

Uh jeg plejer faktisk ikke at pynte op til påske, men synes du gør det så hyggeligt at jeg måske alligevel vil overveje det i år :-)

Tror bare jeg har været påske-afskrækket grundet voldsom påskepyntning da jeg var barn ;-)

Barbros lille atelier sagde ...

Så koselig du har pyntet! Nydelige egg!
Nå fikk jeg jammen lyst til å pynte til påske:-)

Klem

Fie sagde ...

Sikke en fint pyntet gren! Jeg kan også godt lide at pynte til påske, og for børnene er det en sjov højtid NETOP på grund af alle dyrene :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Edith-
Sådan tror jeg faktisk der er en del der har det, men det kunne da være fint, hvis man kunne opdatere påsken lidt også, for det er jo hyggeligt at pynte op og skabe højtider.. :)

Barbros-
fantastisk, det var lgie det jeg gerne ville, altså give jer andre lyst til at pynte til påske.. :)

Fie-
Lige nøjagtigt.. det kan jeg også mærke at den store godt kan li.. det er en ret farverig og fin tid.. :)

Anonym sagde ...

meget flotte æg... har du selv lavet dem?

frk.regnbue sagde ...

Jeg pynter også altid til påske. Det er en tradition fra mit barndomshjem som jeg fastholder. Fine æg du har:-) Kh Christina.

Katrine Neontråden sagde ...

Herligt! Kom FLUKS hjem til mig og pynt til påske :) Vi gjorde det i mit barndomshjem, men jeg har aldrig gjort det som voksen. Glæder mig til at få børn, så jeg har nogen at påskepynte for :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Maja-
Nej de er købte, men kan faktisk ikke helt huske hvor.. har sådan en fornemmelse af at det var sådan nogle billige nogle hos en lokal købmand, men det gør dem altså ikke mindre fine.. :)

Frk.regnbue-
Det er også hyggelgit, og du har ret i det med at fastholde traditioner, det er der altså også mange glæder ved, også for børnene.. :)

Blomsterpigen-
Nej altså du behøver da bare dig selv at pynte op for.. :) Der laves altså meget fint voksen påske pynt.. Prøv at kig ind til maileg.dk fx og se alt det fine påskestads de har.. :)

Garsdal sagde ...

nøøøj...total påskehygge-stemning! Dejlige billeder.

bare WUNDERBAR sagde ...

Garsdal-
Ja, det giver altså en hygge og en "nu-starter-en-ny-sæson" feeling... :)
Go´week..

Maiken sagde ...

Hvor er det fint og farverigt med påskeæg på grene... De er rigtig søde.

Jeg pynter lidt op til påske og elsker årstiderne skiften, men jeg synes nærmere problemet er at jeg ikke kan lidt 95% af det påskepynt som findes! Så til inspiration glæder jeg mig at se hvad du ellers har i kassen. :)

Anonym sagde ...

Hvis jeg havde nogle lige så fine æg som dine, så ville jeg også pynte op til påske!

Malene sagde ...

Jeg synes bestemt også det er det værd at pynte op til påske...for at fejre den årstid vi så længe har ventet på..og så elsker jeg bare at omgive mig med farver og hyggeligt dims...

Marina sagde ...

Jeg pynter nu altid til påske og holder meget af det. Måske er der nogen der mest tænker på påskepynt som lidt grimt og jeg synes også at det er sværere at finde rigtigt fin påskepynt end julepynt. Men så må man jo lave det selv og der skal faktisk ikke så meget til for at give påskestemning.

I år ligger påsken så sent at der er god tid til at forårspynte inden påskepynten og det stornyder jeg. Jeg har f.eks. lavet de skønneste sommerfugle som jeg har pyntet de grene jeg driver i blomst med.

Masser af kærlige forårskram til dig.

bare WUNDERBAR sagde ...

Maiken-
Jeg har en del af det fra Maileg med påskeharer og æg af blik, men ellers synes jeg jo påsken er oplagt til at lave sit eget farverige stads.. :)

Ida-
Måske du selv kunne lave nogle? Det giver altså hygge.. :)

malene-
Præcist, farver og hyggeligt dims.. ;) Det er jo lidt det der med at man så kan tage hul på tingene lidt før og på den måde udholde ventetiden.. Ligesom når vi begynder at tænke på jul i okt.. :)

Marina-
Påskepynt er heller ikke så sat i bås synes jeg.. det kan være så meget, og måske også bare forårs pynt som du siger.. For mig er påsken bare lig med at så er det ved at være rigtigt forår, og det glæder jeg mig til.. Manden herhjemme bryder sig faktisk ikke så meget om påske og pynt, men jeg vil nu altså have det ind... :) Forår kan vi begge to li.. ;)
Go weekend til dig og dine.. :)

jolanda sagde ...

What a nice colorful eggs. You also have very nice curtains. I LOVE it.

Have a nice weekend, Jolanda.

Unknown sagde ...

Jeg pynter også altid til påske, da jeg synes det er hyggeligt og er lige så stille og roligt igang med at udvide mit sortiment af påskepynt. Synes bare det er ærgeligt at der er så lang tid til påske.
Det er nogle rigtig flotte æg du har på dine grene, rigtig forårsfarver.

Marolle sagde ...

i år er første gang jeg sådan rigtig har lyst til at pynte op til påske. Jeg har ikke været så vild med alt det der høns og harer man kan få i butikkerne, jeg mangler seriøst et fedt sted at købe påskepynt. Så jeg er igang med at tænke på ting jeg selv kan lave, der passer til min ide af påskepynt :)

Trumlerum sagde ...

Hvor SKØNT! Det er da en stemning man kan tage og føle på. TAK.

Forårshilsenere
Bea

Trumlerum sagde ...

Ps. Glemte at sige tak for den skønne stemning, som du generelt har her på bloggen!

Der er altid forårsfornemmelser her hos bare Wunderbar :D

Katrine Neontråden sagde ...

Jeg går MEGET op i at pynte til jul :) Men påske er bare ikke lige kommet ind i billedet her... Det er næste skridt :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Jolanda-
thank you for your nice comment.. Have a nice weekend as well.. :)

Camilla-
Der er faktisk kun ca 3 uger, og så kan man jo rigtigt nå at gøre klar og pynte op og måske lave lidt selv.. :) Er helt enig i dine betragtninger om det at pynte til påske.. :)

Marolle-
Lige nøjagtigt.. men sådan har jeg det faktisk også om julen.. jeg er faktisk heller ikke så vild med alle de nisser og stads man kan få... Påsken er nok bare ikke så udbredt endnu, men jeg vil gerne slå et slag for den.. :)

Trumlerum Trivia-
Tusinde tak for din søde kommentar, den blev jeg glad for... Er glad for at det er den feeling du får når du lander herinde.. ;) Go aften og week... :)

Blomsterpigen-
Det må det være, der skal være lidt pynt til hele året.. ;)

Sofia sagde ...

Elsker vasen!!

Westmose sagde ...

Vi pynter også altid op ikke meget men lidt hist og pist mest det børnene kommer hjem med fra skole og børnehave... Den anden dag kiggede jeg på de smukkeste æg i en genbrugsbutik (der er masser af fin pynt i øjeblikket) Sofia vågnede og jeg nåede desværre ikke at købe dem (når først hun skriger er det bare hjem) men jeg skal snart derned igen og krydser fingre for de er der endnu :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Sofia-
Ja jeg er også rigtigt glad for den... Fik den af mine unger sidst, jeg fyldte år.. :)

Westmose-
Vi har også ting og sager hængende rundt i vinduerne.. høns og masker og laminerede sager.. Meget fint.. :))
Havde faktisk også tænkt om jeg skulle hen og kigge i vores genner, om de kunne have lidt sjovt gammelt.. det må jeg vist hellere... :)