torsdag den 24. marts 2011

....fødselsdag igen...
I denne her uge har vi endnu engang holdt fødselsdag, den her gang for manden i huset.. Det var en vildt hyggelig dag fra morgen til aften, med det fineste forårsvejr, gæster, dejlig mad og kage og selvfølgeligt fine gaver...
Han fik masser af tegne og malegrej, (...hold fast det slipper hurtigt op, når man tegner og maler så meget som han gør...), tøj, bøger, og af børnene og mig fik han en pladespiller, og en mini LP samling til at starte ud på... Kashmir Lpén fik han af gode venner, og Copenhagen Jazz Lpén blev egentligt mest købt, fordi det er Kasper Eistrup som har lavet forsiden, og han er en ret stor inspirations kilde herhjemme... At det så viser sig at Jazz Lpén er fantastik god, er bare en bonus.....

Kan virkeligt godt li´nostalgien og lyden i sådan en vinylplade der bare snurrer, den tror jeg vi bliver virkeligt glade for, og at vinyl udvalget efterhånden bare er rigtigt stort igen gør det ikke mindre spændende..... Kan fx. anbefale butikken her, med den fineste service og et kæmpe fint sortiment....

19 kommentarer:

Mette sagde ...

Tillykke med din (dygtige, kreative) mand! Tænk, sådan bare lige pludselig at kunne tegne... det er da vildt! Det er virkelig fedt, det han laver!

bare WUNDERBAR sagde ...

Mette-
Tusinde tak for det.. Det var bare sådan en rigtigt rigtigt do´fødselsdag fyldt med overraskelser, både små og større..
Og ja det er ret utroligt.. det tegne gen har bare ligget der latent og ventet på at nogen el. noget fik sat det igang.. Det blev Kasper Eistrups fortjeneste.. :)

Katrine Neontråden sagde ...

HELT ENIG! Der er bare noget unikt ved vinyllyden! Min far har en kæmpe samling, som min ældste lillebror nok arver, da han næsten tror han er Jim Morrison...
Tillykke med din mand.. er vild med hans kunst :)

Pernille sagde ...

Du har ret, en pladespiller giver en fantastisk hyggelig lyd, de dukker også op på flere og flere cafeer.
Super fedt maleri - og den der kage, mums den ser lækker ud!

bare WUNDERBAR sagde ...

Blomsterpigen-
Min far er gammel dj, havde sit eget mobil diskotek som det hed den gang.. han har også en kæmpe samling af gamle vinyler.. og da jeg var ung, sådan 15-16 år, da var jeg nærmest også overbevist om at jeg var jim morrison.. ha ha.. :)
Tak for tillykket.. :)

Pernille-
Ja, tror der måske kunne skyde flere cafeer op hvor man kunne købe vinyl måske.. Godt koncept ihvertfald.. :) elsker at se når den kører rundt, man kan ligesom følge musikken også hvis det giver mening.. og så nostalgien i den lyd det giver når pick upén lige rammer pladen.. :)

Unknown sagde ...

Stort tillykke med ham :)

Sælger han endeligt ud af det, eller er det bare en for sjov hobby.

bare WUNDERBAR sagde ...

Natanja-
Nej han sælger også lidt ud af det indimellem.. Denne på billedet her er reserveret, men han laver rigtigt mange og mange fine.. :)

Unknown sagde ...

Jeg ville super gerne købe et af hans billeder nemlig.

bare WUNDERBAR sagde ...

Natanja-
Han har nogle stykker han er ved at lave til, men jeg vil gerne give lyd når han har tid til at lave flere, du må også gerne sende mig en mail.. :)

Malene sagde ...

Tillykke med manden. Elsker også Lp'er og hele pladekonceptet. Det har bare noget helt særligt over sig, som cd'er og mp3 ikke har.

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Tak for det.. :)
Og du har helt ret.. manden havde ønsket sig dem noget tid, men jeg havde det måske lidt sådan at vi havde rigeligt anlæg, men nu kan jeg godt mærke at vi bliver rigtigt glade for den, og det vitterligt er noget andet at høre det på den.. :)

Unknown sagde ...

Kære Rakel - jeg bliver så glad, når jeg ser, at du hører Bon Iver.. jeg elsker hans melankoli og hans stemme.. Knus fra C

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Faktisk er det min mand som hører det, men han har præsenteret mig for det, og jeg er fuldt ud lgieså begejstret som ham.. Han finder tit mange af de sjælsomme musikere, så herhjemme er det mest hans job at bidrage til den del af kulturlivet, og det nyder jeg så godt af.. :)
Jeg er meget til Lisa Eckdahl, HUSH, Agnes Obel, Clara Bryld, den slags sangerinder... :)

Jeg håber det går godt hos dig Christina og at du hænger i...!
Mange Kram...

Katrine Neontråden sagde ...

Ej, hvor fedt! Han må have en rigtig fed samling så.. Og den tilfalder vel dig, når nu du er familiens Jim Morrison ;)
Knus
http://blomstertankerogoreringe.blogspot.com

bare WUNDERBAR sagde ...

Blomsterpigen-
Tja tjo, det ved jeg ikke, men jeg må ihvertfald gerne låne pladerne... Det er trods alt ved at være gamle svende, og min fars smag har vist også ændret sig lidt med tiden.. :)

Mireille sagde ...

I love Bon Iver!
Lots of love from Holland!

☆ b r i n k ' ☆ sagde ...

Novra hvor ser den kage god ud... Hvad indeholder den? Har brug for lidt kage inspiration :-)
Go' weekend, som er lige om hjørnet...
❤ Sarah.

bare WUNDERBAR sagde ...

MadebyBrink-
Faktisk så er det en islagkage med hjemmelavet daim is og nødde bund.. Jeg kender ikke helt opskriften, men det er en min svigermor gerne laver, så det fik hun lov til.. den smager vildt godt, men er ret sød.. :)

☆ b r i n k ' ☆ sagde ...

Det lyder saft susme godt.... Tror jeg har smagt noget ligende engang og mindes at det var heaven ;-)