søndag den 20. marts 2011

Solskins søndag og påske tanker....

1# Jeg drømmer om at pynte en helt masse til forår og påske i år.. enhver undskyldning for at lave om og tænke i indretningsbaner må benyttes, og så går tiden hen imod det lidt varmere vejr en lille smule hurtigere...

2# Der står krokus i min have, og jeg synes de er ret fine og finurlige, som de åbner sig i solen og lukker sig når det bliver koldt og mørkt... Giver det mon mening, hvis jeg siger at jeg synes, at det giver dem en form for levendehed...?

3# Jeg har broderet en lille lilla påskehøne på et stykke påskegult vintage stof... Det bliver ret fint, når den bliver klippet ud og lavet til et vatteret påskeægs ophæng, tænker at jeg må lave nogle stykker af den slags ophæng i år....

17 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Hvor er den lille høne bare fin! Og ja, jeg trænger i den grad også til forår!

bare WUNDERBAR sagde ...

Dorthe-
Ja det er lidt skægt at se hvad der kommer ud af sådan et broderi når man bare sætter krydsene sådan lidt på må og få som det kommer.. :)
Vi trænger vist alle til forår.. :)

Davids Engle sagde ...

Æggene er altså også ret fine. Er det nogen du slev har malet?

bare WUNDERBAR sagde ...

Davids engle-
Ja de er ret søde.. det er ikke nogle jeg selv har malet.. tror det er vagtelæg man har farvet i pasteller.. de kunne købes hos den lokale blomsterhandler for 3 kr. stykket.. :)

linda; sagde ...

fine, fine påskerier!

Sidsel sagde ...

Man blir jo helt glad i låget af de lilla krokus, og sikke en fin påskehøne.. Skønt med forår :)

bare WUNDERBAR sagde ...

linda-
Tusinde tak.. jeg er blevet mere og mere glad for det påske med årene... :))

bare WUNDERBAR sagde ...

Sidsel-
Ja jeg er også helt vild med krokus.. synes det er sindsygt fascinerende som de bare åbner sig fuldstændigt mod solen som du ser her, og så bare er helt lukkede kort efter at skyggen falder igen.. :)
Og ja påskehønen blev da meget sød på sin egen lidt skæve måde.. :)

Katrine Neontråden sagde ...

Åh, jeg bliver forårsinspireret ;) Det ser bare skønt ud!

bare WUNDERBAR sagde ...

Blomsterpigen-
Føler mig også selv helt forårsopløftet.. har fået ryddet en helt masse op og luftet ud idag, det er bare dejligt.. nu skal jeg bare lige finde tid til at finde påske kassen frem.. :)

davids engle sagde ...

Der er ingen tvivl om at påsken bliver lys og smuk og pastelfarvet hjemme hos Jer.
Dejligt forår:-))

Fru Thornholm sagde ...

-Hvor sjovt, jeg har også tænkt at lave påskeæg med fyld og broderi :-) Har set sådan nogle fine nogle fra creme de la creme a la edga.. Fine, men meget dyre, så jeg ville kaste mig ud i nogle selv.. Den lille, lilla kylling er skøn :-)
Kh Stine

bare WUNDERBAR sagde ...

Stine-
Maileg har faktisk også lavet nogle påske uroer i år der er vaterede, mener det er en blanding af æg, høns og kaniner... de er også rigtigt søde.. Men det er da en go måde at lave påske sager på.. :)

Karen Marie sagde ...

Dejligt lille påske broderi - ser super godt ud på det stof. Jeg brodere selv ret meget for tiden, på forskellige materialer - så super inspirerende lille kylle :0)

KH Karen Marie

bare WUNDERBAR sagde ...

Karen Marie-
Det er faktisk noget rigtigt gammelt stof fra et pudebetræk jeg sov med som barn, så det er lidt hyggeligt.. :)
Det er fint bare at brodere ud i det fri synes jeg.. det gør ik så meget om stingene er lidt skæve her og der.. :)

Louise Sloth sagde ...

Hvor er flotte de farvede vagtelæg.. mon ikke de er farvekogt? Kan huske fra min tid som pæd.medhjælper at vi i en SFO lavede æg, som vi kogte i farvet vand, hvor vi bl.a. brugte rødløg??
Kan dog slet ikke huske, de andre farver.

Jeg bliver inspireret af dit påskepynt. Tror jeg skal have lavet lidt sammen med min datter. Det er så hyggeligt...

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Jo de kunne sagtens være farvet på den måde.. Det gjorde vi også hjemme da jeg var barn kan jeg huske.. og det er skrællerne fra løget man bruger.. du kan også bruge skrald fra alm løg.. Jeg har prøvet et par gange, men det virker bedst med hvide æg og masser af skrald.. :)
Det er rigtigt hyggeligt ja.. kan du ikke også huske de der harer man lavede af bunden af en mælkekarton og plantede karse i? Det var også vildt hyggeligt.. :)