lørdag den 2. april 2011

House Doctor æske køb...

Nu har House Doctor simpelthen igen lavet en genistreg til billige penge... Ind af døren har jeg lige modtaget de her cylinderformede æsker med knaplåg, og de er SÅ fine...! Jeg har også købt en super fin desktop æske, varianten med harlekin tern herunder, bare en tak større... Jeg elsker fint design til billige penge...
Jeg har købt æskerne her hos t.i.n.g. shop... Går det som det plejer med de fine sager her fra House Doctor, så er de revet væk på ingen tid, og det kan jeg egentligt godt forstå....

10 kommentarer:

Ida sagde ...

Ja, de nye æsker er virkelig fine! Både form og mønster - Men jeg må hellere holde mig væk, jeg mangler ikke ligefrem!

bare WUNDERBAR sagde ...

Ida-
Jamen det er bare det at de er så billige...
Jeg gav fx. 60 kr. for desktop modellen i den store, den mindre koster 40, og så kan man ikke rigtigt lade være vel.. :)
Og de er nemlig flotte både i form og mønstre.. Er også rigtigt glad for House Doctor keramikken, som også er rigtigt billig.. Den vase jeg har med to fugle på (er i indlægget med påskepynt lidt længere nede) er også fra House Doctor til 90 kr.. :)

Marina sagde ...

De er simpelthen så skønne med det fine Japanske udtryk. Jeg har selv nogle af de ægte japanske tedåser som jeg har slæbt hjem fra Japan for mange år siden og disse dåser får mig til at tænke på dem. Sommerfuglekassen har jeg også haft et godt øje til siden jeg så den i kataloget.

Å de laver bare de fineste, fineste ting.

Hav en dejlig weekend.

Unknown sagde ...

Tak for fiffet:) Hvor er de skønne - mon ikke der skal bestilles nogle:)

Katrine Neontråden sagde ...

Ej, hvor fint. Står lige og mangler sådan en dims til sakse og kuglepenne og VUPTI!! Så poster du den her! Tak for fif :)

Anne sagde ...

Ahhh, sikke et fristende indlæg;) Jeg tør slet ikke åbne dit link, for så går det da helt galt...!

Malene sagde ...

Rigtig fine t.i.n.g. Kunne da godt bruge sådan en desktop æske, men synes ikke jeg kan finde den i netbutikken!?
Ja, det er dejligt med lækkert design til billige penge...

bare WUNDERBAR sagde ...

Marina-
Hvor fint at du simpelthen har den ægte vare.. :)
Jeg synes virkeligt at house doctor er komemt efter den de sidste par sæsoner med virkeligt fine ting til ikke så mange penge.. :)

Vicki-
Sådan havde jeg det også, da jeg så dem.. De var ALT for fristende.. :)

Blomsterpigen-
Det gjorde jeg faktisk også.. har slet ikke noget i den stil og til prisen kan man ikke lade være.. :)

Anne-
Ha ha, ja det kan du have ret i.. :) De er så fine, alle æskerne, også dem til sko til entreen, dem så jeg live hos en veninde igår, de var også fine.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Nej det har du da egentlgit ret i.. mærkeligt.. måske du kan ringe til butikken, for den var altså på den anden dag da jeg bestilte.. :)

Malene sagde ...

Ok. Det vil jeg prøve...men måske den bare er udsolgt allerede. Den kommer nok på igen - ellers har jeg set man kan købe den andre steder også.