torsdag den 7. april 2011

Kan du hjælpe med en jakke ?Jeg er sådan lidt desperat... Jeg har nemlig set denne her jakke, som egentligt er en coated regnfrakke fra Vila, og jeg ønsker mig den rigtigt meget, men de eneste farver jeg kan opdrive den i er sort og hvid... Men jeg vil bare virkeligt gerne eje varianten her i str. small... Er der mon nogen der kan hjælpe, nogen der ved hvor den kan fåes i lige netop den her farve?? 
Jeg blev faktisk så betáget af jakken, at jeg var nødt til at prikke fremmed dame på skulderen for at spørge hvor den var fra....

22 kommentarer:

Anne sagde ...

Den er sgi da også fin. Kan da lige kigge i den lokale VILA...

Kh Anne

Mette sagde ...

Der er chance for, at jeg passerer en Vila butik i morgen aften. Jeg spørger gerne efter den og kan evt. få den lagt til sidde og efterfølgende kontakte dig....!? Hvis jeg skulle være heldig.

Sabrina Krighaar sagde ...

Jeg skal nok lige tjekke min lokale forhandler :)

Charlotte sagde ...

Åh nej jeg er også lige blevet forelsket i den regnjakke!!

Anne Mette sagde ...

Hey...
Hvor sjovt den har jeg netop lige købt i sort med de hvide fugle og så havde de den i lys med beige fugle.
Wauv hvor er den flot den du linker til..god jagt..
Tak for en super fantastisk blog er inde og læse blogs her flere gange daglig..

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne-
Det må du rigitgt gerne.. :) Krydser fingre for at de har den et sted, eller der kigger en vila ekspedient med el sådan.. :)

Mette-
Det må du meget gerne hvis du alligevel skal forbi :)
Har spurgt hos to forhandlere idag og ingen af dem kunne få den hjem, havde den kun i sort el hvid..

Sabrina-
hvor er I bare søde.. Håber det bærer frugt et el andet sted.. Sjovt at du kan få de to andre varianter flere steder, men bare ikke den grå...

Charlotte-
Ja faktisk var det fordi jeg så den på en, som jeg også skrev, og den var bare fin.. havde lige været rundt og kigge jakker og kigge jakker, men der var ikke rigtigt noget der faldt i min smag.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne mette-
Er den flot i sort/hvid også i virkeligheden, hvis jeg nu ikke finder den anden? Jeg har nemlig kun set den hvide/beige i virkeligheden og den var altså for lys til mig, som også er ret lys.. :)

mette sagde ...

Hvor sjovt! Har også prikket en dame på skulderen for at få oplysninger om denne jakke - men jeg ønsker mig den sorte model. God fornøjelse med jagten :)

Unknown sagde ...

Måske du kunne sætte en søge annonce i gang på Trendsales, hvis dette ikke giver noget.

Men skal til vejle imorgen, skal nok kigge efter den :)

Malene sagde ...

Jeg kan også godt se efter i nærmeste Vila butik (men det blir nok først på mandag). Måske de kan sende den til en butik nær dig, hvis jeg skulle være heldig...

Anne sagde ...

Jeg kan muligvis lige nå forbi en vila her på Vesterbro i morgen, og så skal jeg nok kigge efter den!

Camilla sagde ...

Hejsa, jeg ville da lige tage og ringe til Bestseller og høre ad. Kan se at den farve du har set er på en udenlandsk webshop. Det tyder lidt på at den slet ikke lavet i den farvekombination til Danmark - og så er det lidt omsonst at løbe landet tyndt :) Har selv været en del år ved Bestseller og ved at der er stor forskel på hvilke farver og styles der bliver solgt i de forskellige lande. //Camilla

bare WUNDERBAR sagde ...

Hvor er I søde alle sammen...! Tusinde tak..!

Camilla-
Jeg har selv tænkt tanken, men er det ikke lidt utroligt at jeg kun kan finde den i en eneste webshop? Jeg er vel nærmest nødt til at købe den sorte så..? Hende jeg så må jo så også have handlet den fra udlanet skulle man tro?

Frk. Nielsen sagde ...

Kan godt forstå du har sat jagten igang... Den er godt nok fin!

Har dog kun set den sorte og den beige, men skal også nok kigge i den nærmeste VILA, når jeg kommer forbi senere i dag :o)

Helena sagde ...

Jeg ved at Vila i Glostrupcenteret har den. Håber det lykkedes for dig at finde den. Den er rigtig fin (:

bare WUNDERBAR sagde ...

Hvor er det fantastisk at I sådan gider og hjælpe.. har lige ringet til Glostrup centeret, men de tager den ikke.. prøver igen senere... :)

Marina sagde ...

Hvor er det sjovt. Lige den jakke er jeg også vild med og jeg har også gået og ledt efter den i en lidt finere forårskulør.

Anne Mette sagde ...

Jeg er glad for min i sort..sammen med mine sorte Hunter..
God forårs weekend..

Charlotte sagde ...

Nogen der ved om man kan få den i Århus :) Synes nemlig ikke jeg har set den :(

Maria sagde ...

Hej Rakel
Jeg har faktisk lige købt den i grå str. small i en butik i Aalborg idag. Jeg så desværre kun den ene i small og ved ik om de har flere... :o( Jeg kan prøve at høre ad, når jeg kommer forbi igen.
Vh Maria

Mette sagde ...

..desværre, jeg fandt den ikke hos Vila i Hillerød. Jeg var bare hurtig forbi butikken, og køen var for lang til, at jeg kunne nå at spørge dem.

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej alle sammen...
Tsuinde tak for jeres store og søde hjælp...
Faktisk er det langt om længe lykkedes mig at skaffe jakken ved at ringe til bestseller.. De havde jakken i enkelte butikker i DK, som jeg fik navnene på, og i den sidste var der bonus.. Dejligt.. :)