torsdag den 5. maj 2011

Frost?


Er ret glad for at jeg hverken har fået sået i køkkenhaven, eller fået sat mine små fine forspirede Lathyrus ud, nu da frosten har tænkt sig at være her... Og om jeg fatter, hvordan den har fået sig forvildet ind til os her i maj måned... At græsplænerne og hustagene er hvide, at bilernes ruder skal skrabes fri for is, og at alle mine smukke æbleblomster er svitset helt lysebrune, så al deres fine charme er forsvundet...
Men mine Lathyrus, de står så fint i vindueskarmen og er bedøvende ligeglade med frosten udenfor.. Heldigvis...
Jeg glæder mig vildt til sommer, når de forhåbentligt giver os et væld af duftende blomster... Lathyrus må være en af mine yndlingsblomster, mest af alt pga den fine egenskab der går på, at jo flere blomster du plukker jo flere kommer der... DET er smart....! Og så er de jo bare ganske enkelt smukke....

10 kommentarer:

Unknown sagde ...

Ja... Jeg har det på samme måde... Mine Lathyrus er heller ikke kommet ud endnu. Dog har jeg forsøgt mig med en enkelt, som altså ser ud til at have overlevet frosten;o) Nu vil jeg have sommer!!!

bare WUNDERBAR sagde ...

Lisbeth-
Hvor skæg du også har dem stående.. Måske de godt kan klare frosten hvis de bliver sat ud så, men jeg er ikke sikker på at jeg er helt villig til at gøre forsøget endnu.. :)
Jeg har ladet mig fortælle at sommeren kommer igen i week, jeg håber så inderligt, at den også har tænkt sig at være her på mandag hvor Frederikke fylder 5 år.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Eller skægt er det... Ikke skæg... ;)

Alec sagde ...

Ja, frost i maj måned............, men i weekenden skulle det blive sommeragtigt :)


Hilsen

Alec
weekendophold i København
http://weekendopholdikøbenhavn.dk/

bare WUNDERBAR sagde ...

Alec-
Hej, og tak for din kommentar.. dejligt med nye ansigter på bloggen.. :)
Jeg så også lige spisesedlen på en af aviserne hvor der stod 27 g.. Noget af et spring på ret kort tid, at gå fra minus til 27, men det bliver dejligt gør det.. :)

Solsikke sagde ...

Ja, frosten driller i øjeblikket. Jeg sætter mine lathyrus (og mine andre småspirer) ud på terassen om dagen. Og bærer dem så ind igen om aftenen.
Vi må håbe, at anstrengelserne bærer frugt med masser af skønne ærteblomster. :-)
Mange hilsener fra Solsikke

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Jeg hører også til dem, der endnu ikke har fået sået noget i køkkenhaven... og priser mig lykkelig for det! Mine lathyrus etc. står trygt og godt i pairpotterne i drivhuset, og de kommer først udenfor, når nattefrosten har sluppet sit endelige tag...!

God weekend :-)

*SMIL* fra Lisbet

Mette Houg sagde ...

Hej Rakel.
Du har lige givet mig lysten til at anskaffe mig en paper potter - tak for det:) Jeg glæder mig til at prøve den, og endnu mere til at se de små spirer titte op ad jorden! :)
Tillykk med Frederikke på mandag!
Rigtig god weekend.
Knus fra Mette

Gårdejerinden sagde ...

Hej med dig
Jeg har lige besøgt din blog for første gang - sikke fin den er :0) Har tilmeldt mig som fast læser..

Jeg har nået at sætte mine små forspirede planter i drivhuset - håber de overlever på trods af kulden.. Vi får se - krydser fingre. Har også forspiret lathyrus - så skøn en sommerblomst.
Ha' en god weekend.
VH.

bare WUNDERBAR sagde ...

Tak for alle jeres søde komemntarer og for nye besøg.. Dejligt at andre også nyder havelivet, og blomster..
Mine lathyrus er sat i drivhus som mellemstation nu, er spændt på når de kommer.. :)