onsdag den 4. maj 2011

Tulipanblomster...
Min mor kom forbi den anden dag... og hun havde blomster med, smukke og duftende blomster fra et fint tulipan træ... Træet står i min mors Onkel Egons have... Egon er lige blevet 96, en rigtigt havemand, som desværre ikke længere er mobil til at nyde den, som han gerne ville... Men han synes, at vi andre skal nyde godt af den, og han deler derfor gerne ud.... Det gør næsten blomsterne en lille tand finere....

15 kommentarer:

Pernille sagde ...

Hvor er de smukke og sikke en sød tanke at dele lidt ud af dem...

bare WUNDERBAR sagde ...

Pernille-
De er virkeligt smukke.. elsker hvordan den rosa toner ud i den hvide... :) Og så dufter de ret stærkt, det var jeg faktisk ikke klar over.. Har aldrig haft nogen inde før kun set dem i de haver jeg var forbi.. :)

Hege Synøve Kolstad Evensen sagde ...

Helt nydelige!

Line sagde ...

... er bare de smukkeste blomster :)

Christina sagde ...

men Onkel Egon er heldigvis så heldig at han stadig kan kigge på det velsagtens.. Smukt er det!

bare WUNDERBAR sagde ...

Hege-
Ja det er de virkeligt... :)

Line-
Ja jeg er også ret begejstret for dem, men de sku vist være ret giftige, det er jeg ikke så vild med.. :)

Christina-
han er desværre så meget lidt mobil, at det er svært rigtigt at nyde det også indefra.. Tror det er lidt hårdt at sidde der alene og ikke kunne gøre det man egentligt bare har lyst til..

Malene sagde ...

De er så smukke. Men falder så hurtigt af træerne.

Kreafabrikken sagde ...

Jeg elsker tulipantræernes blomster. De er så perfekt sart lyserøde, de dufter kun let (har ellers svært ved at kapere det) og de er store og luksuriøse i hele deres udtryk. Søde Onkel Egon har da fat i den lange ende af, hvad livet egentligt går ud på. Tænk sig at kunne nyde synet af sit smukke træ og samtidig varme sig ved tanken om, at andre nydder samme træ. Det binder da folk sammen på en smuk måde. Mvh Louise

Loppedilla sagde ...

så flotte bilder! ha en super dag!

Annchen sagde ...

Hvor er de utroligt smukke! Fantastisk nuance:)
Er nødt til at høre hvilken "optik" du har på kameraet..? Du har de lækreste billeder;)
Knus Anne - der efter at have set dine billeder "var nødt til" at købe lidt pæoner og fresier med hjem fra handleturen..;)

Sidsel sagde ...

Jeg ELSKER de blomster! Jeg er så heldig at have et tulipantræ i min egen have. Det blomstrer kun i ca. 14 dage, men det er alle 50 ugers venten værd!
Hilsen Sidsel

Malene sagde ...

Hvor er det bare smukt :)

Inger-Lise sagde ...

Nydelig!! :)

Unknown sagde ...

Hvor er de bare smukke.

bare WUNDERBAR sagde ...

Jeg kan høre der er mange andre end mig der er vilde med tulipanblomsterne.. Jeg er faktisk så heldig, at naboen har et træ der vender lige ud til os, så der kan vi faktisk også nyde det.. Det er så fint når det blomstrer.. til gengæld synes jeg det er lidt trist og sådan gulgrønt når det bare står med blade, men man kan jo ikke få det hele.. :)

Annchen-
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med optik og alt det.. jeg er faktisk meget lidt teknisk.. slår som oftest bare blitzen fra og knipser, og så er det bare heldigt hvordan det ender ud.. nogengange skal man jo så også have flere billeder for at ramme et godt.. ;) men jeg har et canon spejlrefleks, hvis det kan hjælpe lidt.. ;)