tirsdag den 14. juni 2011

Aften....En aften hvor jeg langt om længe har fået klippet op til de korte bukser til lillebroren, som jeg længe har haft liggende i tankerne og burde kategorien... ved ikke om det er fordi, at der nu pludseligt er ryddet op i krearummet at jeg får det gjort... Måske...
Der er heldigvis ingen deadline på, hvornår de skal være færdige, men det kunne da være rart, hvis jeg nåede det inden sommeren igen finder frem til DK...
De er klippet i noget ret fint elastisk brunt stof, lommer og detaljer har jeg ikke helt besluttet mig for hvordan skal være endnu... Men jeg tænker noget med røde knapper, for jeg elsker røde detaljer til små drenge...

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

hi den bog er også en af mine yndlings. Kan godt forstå du får lyst til at sy med det lækre krea rum du har, jeg har det også sådan at orden giver overskud, sjovt at jeg alligevel er en rodehoved

Anonym sagde ...

Hyggelige billeder fra en stille aften hjemme. Sy-iveren har også fået tag i mig, jeg er i gang med forberedelserne til en quiltet jakke til mig selv.
Fortsat god aften!

Line sagde ...

Jeg synes altid det hjælper på motivationen når der er orden og plads, at udfolde sine kreativitet'er på. Desværre er det alt for sjældent dét, der hersker i mit arbejdshjørne, og projekterne ender derfor ofte med at flytte forskellige steder rundt i lejligheden - eller ende i halvfærdige bunker :-)

Sikke en hyggelig blog du har, vil glæde mig til at læse med fremover!

Mange hilsner
Line

Louise sagde ...

Ejjj jeg elsker din stue... Når jeg ser den tænker jeg at der måske er kommet lidt for mange farver ind her... Men hver gang jeg prøver at begrænse mig, så sniger der sig bare mere pink ind :-)

Lyder rigtig hyggelige de bukser du skal sy.... Jeg må lære det en gang.

En skam du ikke bor tættere på mig, ville ønske at ta et krea kursus hos dig :-)

K. Louise

bare WUNDERBAR sagde ...

Jeannett-
Jeg er fuldstændigt på samme måde... Totalt rodehoved siger jeg dig.. men efterhånden er det gået op for mig, at det vist ofte er sådan for mennesker med et kreativt gen.. det følges ligesom hånd i hånd med rode genet.. :)

Ida-
jeg gad godt at jeg fik syet lidt mere til mig selv, det er jeg simpelthen for dårlig til.. jeg synes det kræver både alt for meget stof og plads, så er jeg bedre til de lidt mindre projekter... :) Quiltet jakke, det lyder ellers fint!. :)

Line-
velkommen til, dejligt du har lyst til at læse med.. Du har selv en fin blog! :)
Rodehjørner, ja tak, jeg ved lige hvad du mener.. :) Og krativiteten forsvinder altså bare lidt i rodet indimellem.. desværre.. :)

Louise-
Det er faktisk lidt det farlige ved blogland, men selvfølgeligt også det gode.. At man bliver inspireret af så mange forskellige stilretninger, at man indimellem selv blvier lidt forvirret.. Jeg har det også indimellem som dig, at jeg tænker at aaajj sådan vil jeg også ha det osv, men det er vist meget naturligt.. tror bare man skal holde fast i sin mavefornemmelse og så lade sig inspirere derefter.. :)
Prøv at lån den bog der hedder Børnetøj du selv kan sy af Elsebeth Gynther, den er SÅ nem, at hvis du lige bruger lidt tid, så kan du sy diverse.. :)

Dolls and Darlings sagde ...

Aftensyslerier er bare SÅ hyggelige!

Skægt at se din stue fra den vinkel, det tror jeg ikke jeg har set før. I bor så dejligt!

Kh Louise

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Og for sjældne herhjemme desværre.. :)
Du har egentligt ret, det er egentligt ik så tit billedet er vinklet den vej.. :) Sådan skal tingene jo nogengange ses med nye briller.. ;)
Og ja jo vi bor da dejligt, men sikkert ik dejligere end så mange andre.. her er også masser af rod og kroge der aldrig er renoveret.. og så mangler jeg at male i stuen der endnu, men det kan man jo ik se på sådan et billede.. ;)

Dolls and Darlings sagde ...

Jeg tvivler slet ikke på, at det også roder og støver hos Jer. Men dine billeder af Jeres hjem, emmer altid af en helt særlig hygge og atmosfære. Det kan jeg godt lide :-)