tirsdag den 14. juni 2011

Krearum...


Det er i baggangen mit krearum ligger.. og det er også i baggangen, at vi er ved at få lavet det nye indbyggede skab... Derfor har mit krearum mere været et snedker/tømrer rum i vældigt lang tid nu... Symaskinen pakket ind i forskellige værktøj, synåle blandet med søm og skruer.. Alt overflødigt skidt, der egentligt skal have sin plads i det indbyggede skab, har ligget på mit bord...! Men selvom skabet ik er færdigt, har jeg fået lov at begynde at pakke lidt ting i det... Og nu har jeg ryddet op, og det inspirerer i den grad lige mit krea gen og motiverer min lyst til at få lavet lidt...

Når man rydder op, laver man også en lille bitte smule om... mest sådan noget med at rydde lidt småtings fyld væk, sætte bøgeren i vindueskarmen i den anden side, så solen bedre kan slippe ind, sætte lidt system i nogle kasser som bliver placeret lidt anderledes og den slags... Og så er det lidt som nyt pludseligt... Jeg mangler stadig mange små detaljer, som at sætte en ny pære i den ene lampe, at hænge min opslagstavle op, at få malet mit stofskab osv, men ting tager tid og det hele kommer til lidt af gangen...
Det aller bedste ved mit krearum er næsten, at bagdøren ud til den overdækkede terasse og haven er placeret netop der.. Så kan jeg sidde og sy med åben dør og følge lidt med i livet ude, det er rigtigt hyggeligt...

25 kommentarer:

Anne sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud:) Jeg elsker også at lave småjusteringer og flytte tingene lidt rundt i mit kreahjørne. Nogle gange skal der ikke så meget til, før at det ser anderledes ud eller fungerer bedre.

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne-
Lige nøjagtigt.. Synes ik det er så længe siden jeg fik ryddet noget ud, men det trænger absolut igen.. jeg har SÅ meget indlogeret derude.. og jeg er bare så dårlig til at smide ud og rydde væk.. Så små justeringer først.. Jeg ønsker mig ny bordplade også og malet skab, men Rom blev bare ik bygget på en dag, og på den måde er det fint som det er... :)

Unknown sagde ...

Der er noget ganske magisk over krea-rum. Det kan være et krea-boost af format at have sit eget lille hjørne hvor det kreative rod eller orden hersker.
Ha en dejlig dag.
RikkeRøjkjær

Dolls and Darlings sagde ...

Lækkert krearum! Det må virkelig være skønt med den åbne dør, det kan jeg godt savn lidt i mit eget krearum i kælderen.
Jeg er også selv i gang med den store tur i mit, og det er så dejligt og hyggeligt synes jeg, at gå og pusle med sagerne og finde nye pladser til tingene osv. Man bliver nemlig top motiveret og inspireret når det hele igen er fin og ryddeligt!

God dag!
Kh Louise

Anne sagde ...

Ha ha, nej Rom blev nemlig ikke bygget på en dag;) Små skridt kan også gøre det:) Jeg mangler også en del småting, inden min kreaplads fungerer optimalt. Når man ikke har så meget plads, så er det jo de kreative, finurlige løsninger, man må ty til:)

Katrine/häklenfelt sagde ...

Pyh, bliver helt misundelig. Efter et år i ny lejlighed er det endnu ikke lykkes mig at få lavet et hjørne til mine ting. Min to-årige render med stofresterne konstant :)

Fru Schou sagde ...

Ih hvor ser det dejligt ud, man kan da kun blive inspireret i det hjørne:-)Og sikke meget dejligt papir/tapet..
Jeg kan ikke lade være med at være lidt misundelig... Mit "krearum" er nemlig på vores spisebord... (sådan er det i en 3 værelses Københavner lejlighed:-))

Hvad farve skal dit skab være?

:-) Ninna

mette b sagde ...

Åh, det ser så fint ud. Det bliver dejligt at få det tilbage, ikke? Om ikke andet, så bare for at være færdig med skabene :)

Vi skal lave mit krearum om, da der ligger gammelt nedslidt gulvtæppe og ildelugtende plasticbelægning under tæppet. Et grimt indbygget skab originalt fra huset blev bygget i 1973 - og nej, der er ingen retrocharme over det :/

Jeg håber det bliver hen over sommeren.

KH

Louise sagde ...

Åh elsker dit krea rum... Man kan virkelig se du har gang i mange projekter :-) :-9 Jeg er vild med dine to æsker fra house doctor. Den mindste af dem, er det en gammel sag?? den gad jeg godt finde et eller andet sted.

Forresten, så du mit indæg med eames knagerækken igår, tænkte sådan på dig, den ville være så smuk i dit hjem...


Ha en dejlig dag

bare WUNDERBAR sagde ...

Rikke-
helt absolut, det at man bare kan gå lige direkte til tingene, gør at jeg får noget gjort.. :)

Louise-
DET gør man, men herhjemme da holder det bare desværre ikke særligt længe, men når det så er rodet igen skal jeg bare blive bedre til at rydde op igen.. og så at rydde ud!.. :)

Anne-
Præcist, sådan har jeg det faktisk i hele huset.. der er ting jeg drømmer om at gøre, at lave anderledes osv, men tid og penge er jo ret væsentlige faktorer og indtil da, så bor man jo med det som det nu er, og indimellem får man så gjort lidt.. :)

Katrine-
Ja kan lige forestille mig at det er slaraffenland for sådan et par unger.. Jeg kan heldigvis lukke døren ud til mit sted.. ;) Men det er da rarest at have et bestmet sted til tingene, også hvis man skal få gjort noget.. Skal man først til at finde det frem hver gang, så bliver det lidt træls eftehånden.. :)

Ninna-
Ja det med spisebordet prøvede jeg også engang og vher gang vi sku spise blev tingene stuvet hen i det ene hjørne.. Det holdt bare ik i længden, manden var ved at flintre over alle mine sager i stuen og det var jeg egentligt også selv.. :)
jeg tror måske bare at skabet skal være hvidt.. Mest fordi det er et lille rum, faktisk kun det du ser på billedet og så den indbyggede skabsvæg i højre side, og hvis der skal mest lys ind så må det næsten ende med hvidt.. Og så tænker jeg at der skal gøres et el andet ved skabslågen.. Laves til tavle, udsmykkes med billeder, have knager til at hænge sy kreationerne på el lignende.. :)

mette b-
Det er altså den slags ombygning der er dejlig at gå og se frem til og drømme om... :) Og jo det er da bare rart når tingene kommer lidt på plads, det andet kan da godt være lidt stress... :)

Louise-
Æsken er fra den første kollektion de lavede med æsker.. tror måske de kom frem før jul i 09?
Jeg så godt knagerækken, og fulgte faktisk dit link.. vi skal også have lavet om ude i gange og lavet ny trsppe, så det er absolut en mulighed.. Tak fordi du ville dele.. :)

Louise sagde ...

Åh ja så blir den vidst ikke helt nem for mig at finde... Sku du falde over den et sted må du endelig sige til :-) :-)

Men ja, den er fantastisk den knagerække, du skal dog holde øje med den på dba, altså kopien, for porto er træls på VOGA... Jeg fandt min kopi på qxl. 500 kr for en tro kopi er da en ret go pris :-)

GLæder mig til at se jeres kommende skabs projekt, lyder allerede meget lovende med de greb der skal på.... Underligt som man blir afhængig af de greb der... Jeg hænger dem os de særeste steder bare for at kigge på dem :-)

by myr sagde ...

Du har bare et skønt skønt krea rum Rakel - bare det var mig....

Jeg er forvist til at opbevare mit habengut i kontoret, gemt af vejen...og hvis jeg skal sy skal jeg hive hele baduljen frem og rydde tilbage igen samme dag, for at resten af familien også kan være her - det gør desværre, at det er ret sjældent jeg får syet lige pt. Og nu har vi jo også reduceret stuen fordi vi har sat en væg op så der ku blive et værelse til Victor...så er der det mindre plads til mig:-)

Kh. Malene

soisses-dasleben sagde ...

cool place to work! fantastic!!!!

ReVinyl sagde ...

Digger ditt krearom! Så deilig å kunne la tingene stå fremme og gi masse inspirasjon bare ved å se på de vakre fargene.

Regner med at du har kost deg mye her...smil...

Stines Hjem - Livet på landet sagde ...

Wow, for et spennende og kreativt rom!!

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
havde ik engang tjekket porto derinde, men det er jo det værste ved webshops, at portoen bliver så frygteligt dyr.. :)
Hvis jeg falder over den skal jeg sige til.. de har nu også lavet et par fine nu her syns jeg.. :)

by myr-
Det kan jeg godt huske da jeg også gjorde, pakkede frem og tilbage, det var bare ik særligt tilfredsstillende.. Jeh har heller ik meget plads nu,l men det er trods alt plads.. :)

Soisses-dasleben-
Thank you, I´m glad you think so.. I also like sitting there working.. :)

ReVinyl-
DET har jeg.. ;) Men du må regne med at når jeg viser det frem lige nu, så er det fordi at jeg har ryddet op, for jeg er nemlig også et rodehoved, og så er det et knap så motiverende sted.. :)

Stine-
Tusinde tak.. :)

Lindis sagde ...

For en herlig blogg du har!
Denne må jeg jo bare følge :)

Du har virkelig et fint hobbyrom også, ikke alle som kan sitte å være kreativ og samtidig nyte naturen på utsiden :)

Ha en flott uke!

Lindis

Marie sagde ...

der er ikke noget bedre end sin krea plads/rum. Det ser ud til at du har en rigtig lækker en af slagsen :)
jeg rykker også tit rundt i mit krea hjørne, ja faktisk i hele huset, det er rart når der sker lidt nyt engang imellem :)

Kreativista i Boligrum sagde ...

Vidste ikke at en baggang, kunne blive til et sådan et fedt krea-rum!

Randi sagde ...

Kjempefint!!!! :D

Tinitten sagde ...

Hejsa

Kom lige dumpende forbi... Åhh jeg er musindelig på dit krearum... jeg har , når jeg er heldig, et halvt kreaspisebord....snøft.

Jeg hænger på, det bliver jeg nødt til:-)

Solskinshilsen Tinitten

Kig ind til mig, hvis du lyster:-)
http://tinittens-tumlerier.blogspot.com/

May-Britt sagde ...

Ja, sikke fint sted. Du er så god til at få det til at se hyggeligt ud. Dejligt at få krea-lysten tilbage, så er det spændende, hvad du så skal have gang i? Hav en dejlig aften! KH May-BRitt

Fiskegudens datter sagde ...

Skøøønt og inspirerende krearum du har!

Christina sagde ...

Ej hvor er jeg bare vild med det skab!

bare WUNDERBAR sagde ...

Tak for alle jeres søde kommentarer til mit krearum.. Elsker selv når folk viser krea frem, så måske jeg også ku se mere af jeres?
Hav en go dag derude.. :)