mandag den 13. juni 2011

Dagens buket...


... er plukket i haven og lige afleveret hos oldemor... Og jeg tror nok, hun blev glad for et besøg af de små oldebørn, og det kan jeg egentligt godt forstå...
Buketten var absolut tilfældigt og vildt sat sammen af storesøsteren, så charmerende som den slags overhovedet kan blive... Løvefod, forskellige slags akalejer, salvie, små hvide roser fra mariebær og en enkelt Jaques Cartier rose... Sommerligt smukt...

13 kommentarer:

Unknown sagde ...

Skøn sommerbuket, som man bliver helt glad af at se på :-)

Marianne sagde ...

Virkelig sød og charmerende buket.

Unknown sagde ...

En enkelt og løs og vild have buket, er det smukkeste af alle buketter :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Edith-
Lige nøjagtigt.. det håber jeg også vores oldemor blev.. eller det ved jeg hun blev.. :)

Marianne-
ja de er fine når de ikke er alt for tænkt.. :)

Losarinas-
Ja dagens buket er inspireret af dig, for jeg syns det er så hyggeligt når du indimellem lægger dem ud.. :)

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Hej Rakel
Hvor er det bare en utrolig smuk buket - den må uden tvivl ha' vakt stor lykke - og hvor må Frederikke ha' været stolt over at give oldemor en buket hun helt selv har sat sammen af blomster fra haven!!!
Jeg ville ønske at jeg havde en masse smukke blomster i vores have at plukke buketter af, for der er da ikke noget mere fantastisk end lige netop sådan en buket...!
Nogle gange savner jeg min gamle have i Viborg - som jeg lige netop havde fået tilplantet med alle favorit-stauderne inden vi så flyttede... :)
Jeg har mange planer med vores nye have (hvor de tidligere ejere ikke har haft én eneste staude - mærkeligt!) og jeg satser på at der bliver lidt luft i travlheden med småbørn til næste sommer, så nogle af planerne kan blive til realiteter :)
Indtil videre har prioriteten nemlig været at få bærbuske, krydderurter og jordbær ind i haven :)
Kh Tina

Unknown sagde ...

Super fin buket kan godt forstå oldemor blev glad. Så hyggelig det ser ud, med musik i hjemmet, guitar og klaveret. ville ønske jeg var mere musikalsk, Filippa elsker musik, men jeg kan kun lave nogle få rytmer på trommen.

bare WUNDERBAR sagde ...

Tina-
Jeg har egentligt heller ikke så frygteligt mange stauder, men de sidste ar år er jeg virkeligt begyndt at interessere mig for haven og elsker de stauder der kommer igen og igen.. :) Hvad slags have havde i mon før? Kan godt forstå du har prioriteret bærbuske og de sjove ting til ungerne først, det sætter de sikkert også meget pris på.. Selvom især pigerne er vilde med at plukke blomster.. Vi får ihvertfald jævnligt buketter ind.. :)

Jeannett-
Ja det er meget hyggeligt at lave musik med dem.. Men jeg vil sige at jeg faktisk er alt for dårlig til at få det gjort, der er så mange andre ting der skal nåes, men de er gode til selv at bruge sagerne.. Jeg er selv uddannet musiklærer, så måske det er fordi jeg er lidt mættet i forvejen, så skal fritiden jo bruges på lidt andet.. :) Men vi elsker at lytte til musik og klimpter også sammen indimellem og så syns de det er sjovt at klappe og tromme rytmer til, og Frederikke kan godt li at spille på trommerne el guitaren når jeg spiller på noget.. :)

Stina sagde ...

Nydelig! Buketter blir alltid finest når de er litt "tilfeldige" :-)

Haust sagde ...

For ein nydeleg bukett!

Ynskjer deg ein god kveld! :)

Katrine Neontråden sagde ...

Snyd snyd snyd! Du har birds on a wire vasen fra House Doctor!! Den elsker jeg :)

Louise sagde ...

sikke en smuk buket, elsker selv alle de sjove sammensætninger af blomster, det er meget pænere end sådan en bundet buket fra blomsterhandleren, og meget mere personlig.... Min lille tøs kommer også nogen gang ind med en smuk sag fra haven... dog er jeg ikke helt tilfreds med hun plukker dem ind, så mange har jeg ikke endnu... Men jeg gør hvad jeg kan.... Det er bare så pokkers dyrt at fylde haven op. Vi overtog huset for 5 år siden, og hvert år har jeg fyldt på i bedende, men i år er økonomien ikke til det... desværre... Ville ellers¨gerne ha haft lidt valmuer. Blev helt nostalgisk da jeg så dine smukke billeder forleden, hvor er de bare flotte :-) :-)

3. sal til højre sagde ...

De smukkeste buketter er dem der er "tilfældige", dem som der ikke er tænkt for meget over. Sikke en heldig oldemor :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Stina-
Lige præcist, sådan kan jeg også bedst li dem.. :)

haust-
Så ønsker jeg dig en go dag istedet, kvelden er vist gået, men den var go´.. ;) Tak for det.. :)

Blomsterpigen..
Er den svær at få fat i da? Jeg er også rigtigt glad for den.. Syns da lige jeg så et ekemplar af den i Tine Lund i Viborg i lørdags.. Måske du ku ringe dertil? Der er link nede i det indlæg der hedder Anne Black og pæoner.. :)

Louise-
jeg er også lidt om mig med hvor mange hun plukker ind, man kan simpelthen så hurtigt rydde en have.. Og der skal gerne være lidt både her og der.. :) valmuerne er flotte men mest imens de er i blomst.. Bagefter er de altså ik særligt pæne i bladene syns jeg.. :)

3. sal til højre-
Lige nøjagtigt, de skal bare plukkes lidt tilfældigt, nogle høje nogle lave osv.. :) Oldemor følte sig vist også heldig, buketten fik ihvertfald stads pladsen på bordet hvor hun oftest sidder.. :)