søndag den 19. juni 2011

Smuk keramik sommerfugl fra markedet i Skals...
Særligt en bod fangede mig da jeg var på besøg på Skals Håndarbejdsskoles udstilling og marked... Jeg så den straks blandt alle de andre, dens fine keramikting med flotte klare farver og former fangede mig...
Laila Stenderup er kvinden bag, og du kan læse mere om hende her... Umiddelbart kan jeg ikke se de fine keramik sommerfugle smykker, som jeg købte, på hendes hjemmeside, men er ret sikker på du kan ringe og maile, hvis du vil vide mere... Jeg er så glad for min sommerfuglehalskæde.. Den er fin, sart og skrøbelig, og alligevel med masser af kraft i farve, læderkæde og udtryk... Og smuk gul er den! Jeg ved, jeg vil bruge den meget, og prisen den var ganske ganske overkommelig, bare 75 kr...! Måske det var et markedstilbud, for de andre fine unikating hun lavede lå i en lidt anden prisklasse, omend stadig ret overkommelige.. Jeg købte også en tilsvarende sommerfugl bare som broche, den skal gives til en veninde....
Der var også virkeligt fine ringe og øreringe, grafiske sort hvide og ganske nytænkende, som hun havde lavet i samarbejde med Kalejdoskop i Ålborg...

   I indlægget her, er billede 2 + 3 fra Laila Stenderups bod....
Jeg ved at lille-Ursus også har købt af hende, de fine ting kan du se her...

16 kommentarer:

janet sagde ...

Hold da op hvor er jeg vild med den broderede dug på dit forrige indlæg , det er da noget af det fineste...og smukke smukke sommerfugle,der må jeg vist op næste år...

Christina sagde ...

ej hvor smukt. Jeg ville så gerne ha' været derude, men tiden var ikke lige til det. Det må blive næste år (men det siger jeg jo hvert år;-))

Davids Engle sagde ...

Ja den er virkelig fin. Skægt som sommerfugle og guldsmede, ja insekter i det hele taget, er blevet populære. Både i boligindretningen og beklædningen. Din sommerfugl har en skøn farve. Jeg tjekker lige op på skaberens hjemmeside:-)
God søndag...
Kh. Kate

ReVinyl sagde ...

Så vakker den var. Likte spesielt glansen i den....

Jeg ser på innlegget under her og får vondt i magen...åhh...der skulle jeg gjerne vært ;) Klæm

Malene sagde ...

Hvor er den bare fin, den halskæde. Elsker gul-turkis-kombien:) Hendes keramikskåle er nu heller ikke til at stå for!

frk.regnbue sagde ...

Den er rigtig sød:-) Kh Christina

bare WUNDERBAR sagde ...

Janet-
Jeg kan godt sige dig, at den dug ku jeg ha dvælet ved i evigheder hvis ik det var fordi jeg havde en lille utålmodig fyr på armen.. Den var SÅ fascinerende.. Måden motiverne var broderet på, sådan lange personer i færd med alt muligt.. med lidt gammeldags tilgang til motiverne også.. Det var virkeligt virkeligt impnerende.. Det kan klart anbefales at tage der op.. :)

Christina-
ja det er ret typisk det der.. og når det så er i nærheden, så får man det slet ik gjort.. Jeg er helt tilpas med at vi kom afsted igår, det var virkeligt fint og inspirerende.. :)

Davids engle-
Det er jo sarte, fine og naturlige motiver, som kan bruges i en uendelighed.. Jeg er virkeligt glad for sommerfuglen, synes at den er enormt flot.. :) Go ide at kigge ind til hende, selvom mange af tingene fra markedet altså ik er på siden..

ReVinyl-
Ja det er jeg også vild med, og jeg elsker gul, så det var godt hun havde en enkelt tilbage i den.. Den er bare så virkeligt flot.. :)

Malene-
Nej de var virkelgit også flotte og der var også kander og krus i samme serie.. Flotte farver hun brugte syns jeg..
Faktisk var de gule somemrfugle sat sammen med rød oglyserød men jeg valgte at få en turkis snor i, det syns jeg nemlig også var en fin kombi.. :)

Inger-Lise sagde ...

Fiiiiin!! :)

Fiskegudens datter sagde ...

Skøn skøn sommerfugl i en dejlig farve. Jeg kan godt forstå, at du er glad for den.

Innestemmen sagde ...

Oi, den var skjønn!
=)
Mvh Siv

Marina sagde ...

Hvor er den bare fin og så lige i den sommergule farve der gør glad.

Mange sommerkram til jer alle sammen.

Ulla V. sagde ...

Jeg kan se, at jeg har begået en fejl - jeg skulle også have haft købt en sommerfugl!

Det skinnende gule står utrolig godt til den stærke turkise snor...og hvor tager det hele sig godt ud til din smukke sort prikkede bluse/kjole. :)

Og tak for linket til mine køb på Det Smukkeste Marked - hvor var det sødt af dig. :))

Tina Dalbøge sagde ...

Hvor er det flotte ting og inspirerende billeder du viser. Jeg er også helt syg med den dug med mennesker på. - Og den med gæren... Kigger forbi dig igen!
Jeg har af blog-omveje fået at vide at du tidligere har anbefalet min bog "Førstehjælp til fantasien" og det vil jeg gerne sige mange tak for. Måske har du lyst til at forsøge at få fingrene i nogle eksemplarer? Lige nu fejrer jeg den første måned som blogger og derfor har jeg bøger på højkant i en giveaway :-)

Majken sagde ...

Hvor er den flot!

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tak for alle jeres kommentarer... Jeg er også selv rigtigt glad for sommerfuglen.. Den har faktisk hængt om min hals hver dag siden jeg købte den.. :)

Maiken sagde ...

Super smuk sommerfuglekæde. Og sikke billigt!

Vurderet ud fra billederne på dit forrige indlæg så må der virkelig have været enormt mange smukke æstetiske ting på markedet. :)