mandag den 1. august 2011

Sommerhue...
Efter sådan et par gentagne mellemørebetændelser tænkte jeg, at jeg hellere måtte sy en hue til lillebroren... Jeg har syet den efter et EG mønster, men har selv lavet kraftigt om på underdelen... Ørerne på huen er klippet ihvertfald halv str. og åbningen og ansigtet er også åbnet meget mere op, både foran og ned langs siderne.. Også bagpå har jeg taget et godt stykke af... Pasformen er jeg ret tilfreds med nu...
Huen er syet i en meget tynd og fint stribet mælkedrenge strib, og så har jeg sat de kendte striber ned i midten, som både Ulla, Iben og flere andre også bruger, striberne er syet af en blanding af forskellige stoffer, både nye og gamle, flere af dem har jeg byttet mig til i stofbyttepakker fra blogland....
I får et lille kig på den grå striksag i aktion også....!

8 kommentarer:

by myr sagde ...

Hvor er den bare sød....en rigtig fin sommerhat! Syns formen ser helt perfekt ud - jeg syns nemlig af og til at de dersens EG hatte har en lidt underlig form når jeg syr dem...men måske havde børn bare anderledes hoveder dengang dér i 70érne, ha ha:-)
Ha en dejlig dag.
Knus Malene

PS. Sweateren er bare SÅ skøn....

Malene sagde ...

Elsker bare det mælkedrenge stribede stof. Huen er blevet rigtig fin - også med den nye pasform!
Lækker striktrøje i øvrigt! Og hold op hvor er lillebror i grunden blevet stor!:)

Dorte sagde ...

Jeg husker tydeligt 4 år tilbage hvor Carla fik dræn i det ene øre for at afhjælpe alle de mange mellemørebetændelse. Tanker om hun skulle have hue, uldveste mm på selvom det var sommer. Bekymringerne er nu væk, men jeg føler med dig.
Dorte

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Ja de er lidt sjove i det.. Ørerne er rigtigt lange, og så er jeg også nødt til at bruge en tand større mønster end alderssvarende.. Men den er fin nu, og jeg er tilfreds.. jeg tror også han er, huen får ihvertfald lov at blive siddende.. :)

Malene-
Ja jeg er ved at løbe noget tør for alt det der mere gængse stof med striber, prikker, ensfarvet osv.. har alt for meget med motiver,.. Jeg er også selv vild med den her strib, også selve kvaliteten i stoffet.. Tror måske nok den er fra stof&stil.. :)
Og ja det er da helt vildt som han er stor er han!..

Dorte-
Det er ikke særligt morsomt, og særligt ikke fordi vores dreng reagerer med meget høj feber og begge gange ikke har responderet på den mest alm ikke så bredspektrede penicillin.. men vi krydser fingre for at det var det..
En anden ting er at jeg faktisk ikke ved om det egentligt har noget med træk at gøre.. nogen mener noget og nogen noget andet.. :)

Dorte sagde ...

Hej igen Rachel.
Ørelægen fortalte os at det egentlig ikke skyldtes træk... Det var forkølelser, hvor snotten, hvis den ikke kom ud gennem næsen, satte sig på ørene. Det hjalp faktisk os en hel del. Vi sugede og sugede derfor Carlas næse, hver gang hun havde tendens til forkølelse.
Håber du kan bruge mine erfaringer.
Dorte

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Dejligt at se trøjen i brug, den er altså virkelige virkelig fin :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Dorte-
Ja men det helt underlige er at han aldrig nogensinde rigtigt er forkølet.. Han har aldrig snot rendende el noget.. Men tak for tippet, vi holder øje hvis der sku komme noget.. :)

Pimp me up-
Ja den er sød.. jeg er også super glad for den.. Og den er super lækker blød og vamset.. :)

Dorte sagde ...

Ingen løbende snot var lige præcis også vores problem... Sår hver gang vi havde fornemmelse af evt forkølelse, sugede vi alt hvad vi kunne, så underligt.
Dorte