mandag den 1. august 2011

Et forglemmigej stel..
Hende min svigermor, hun kan andet end at strikke...! For år tilbage ejede hun en antikvitetsbutik, og man må sige, at evnerne for at finde fine sager ikke er forsvundet med tiden...
Det sker jævnligt, at hun kommer med nye bøger, porcelæn og andre småting, som hun har fundet omkring på loppemarkeder, og hun ved, hvad jeg kan li´(... og også hvad storesøsteren i huset kan li´!)...
I sidste uge kom hun med dele fra det fine forglemmigej stel (...Hvad hedder det mon rigtigt?) fra B&G.. Det er sart og sommerligt og har en fin guldkant.. Jeg har nu fire små kagetallerkener og 4 kopper med tilhørende underkopper..
Den ene kop er taget i brug som vase for mine duftende Lathyrus, som endeligt langt om længe er sprunget ud... Det passer med at en enkelt lille kop akkurat kan stå i vinduesrammen i mit køkkenvindue.. Det er fint...!

14 kommentarer:

Dolls and Darlings sagde ...

Dét er virkelig et fint stel! Så sødt! Dejligt med en svigermor der ved præcis hvad man er til :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Det er lidt hyggeligt at vi har ldit samme passion for ting og sager og kreativitet.. Og strikkeriets kunst har jeg aldrig udfoldet mig udi, så det er rigtigt dejligt at hun gør det så eminent.. :)
Stellet er fint, jeg havde faktisk ikke set det før hun kom med det, og jeg er ikke engang helt klar over hvad det hedder.. :)

Camomilla sagde ...

Hvor er du heldig! Jeg kan ikke hjælpe med, hvad det hedder, men det er godt nok meget smukt! God aften :-) Kh Camilla, camomillas.blogspot.com

Gårdejerinden sagde ...

Hvor er det smukt..

Unknown sagde ...

Så fint og så skrøbelig, smukt. Og super sød hue du har syet, men hvad er det, er der ikke kommet planter i den nye højbed og det ligner altså bærbuske :)

Unknown sagde ...

Hej Rakel

Jeg har modtaget det lækre masking tape, langt om længe. Der gik vidst lige ferie i den :D Havde et indlæg på bloggen om det forleden, med link til dig!

bare WUNDERBAR sagde ...

Camomilla-
Jeg er også rigtigt glad for det.. Det er en af den slags sager som ikke får lov at kommer i opvaske maskinen.. ;)

Gårdejerinden-
Fuldstændigt enig.. :)

Ævlebævle-
Det ER bærbuske.. :)) Har flyttet dem vi havde bagerst i haven, fordi jeg har planer om at bruge pladsen, men regner med at etablere flere højbede, så der skal da flere buske ind.. ;)

Mette Kathrine-
Super.-. :) Ved at Lea har været i grækenland, så måske der har været lidt besvær, ligesom jeg også selv ventede på svar.. men det ser flot ud.. fine flag vimpler du har lavet med tapen, go ide.. :)

Heidi sagde ...

Hvor er det bare sødt... Og det passer perfekt sammen med de smukke blomster.
Hilsen Heidi

Libbie sagde ...

Bare SÅ yndigt :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Heidi-
Ja det gør det.. Blomsterne er også lidt sarte og de står bedst i en lille vase, el som her en kop.. :)

Binemor-
Ja nøjagtigt.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Heidi-
Ja det gør det.. Blomsterne er også lidt sarte og de står bedst i en lille vase, el som her en kop.. :)

Binemor-
Ja nøjagtigt.. :)

Mette sagde ...

For pokker hvor er det stel bare fint:-)

Hilsen en ny læser:-D

bare WUNDERBAR sagde ...

Mette-
Velkommen til.. :)
Tak fordi du har lyst til at følge med... :)

Skjerstad sagde ...

Vakkert :) et blir så mye mere spennende å ha blomster i en kopp . Og enda mere hyggelig når man har et godt forhold til koppen ;)

Hilsen Janne som legger deg i min blogroll :)