onsdag den 3. august 2011

Anne Black bird... wish...

Jeg fylder snart rund... Og jeg er begyndt at tænke lidt over, hvad jeg ønsker mig... Som bekendt er jeg vild med stort set alt, der kommer fra keramiker Anne Blacks hånd, og begejstringen var ret stor da jeg så denne her lille fugl... Så sart og fin, lige til at hænge op på min billedvæg... Sjov ny opdateret udgave, som minder mig lidt om et mix mellem de royale pocelænsfigurer og platter til at hænge på væggen... Er jeg mon den eneste som syns den er virkeligt ret fin...? Du kan finde den i to varianter her...

8 kommentarer:

Frk. Munk sagde ...

Den er vel nok fin - jeg kigger lige nærmere på den !! :-)den kunne jeg godt fine plads til hjemme hos mig også ...

Christina sagde ...

den er da rigtig sød... faktisk har keramik aldrig rigtigt været noget for mig - indtil anne black, kähler og liebe... mærkeligt som smagen ændrer sig :)

jeg er spændt på om denne kommentar bliver hvor den er (de sidste forsvandt..) kan du egentlig se mine posts på din blogrolle? jeg kan nemlig ikke finde dem hos nogen!?

kh christina

Onkel Anne sagde ...

nej jeg er også bidt af en gal fugl der- hvor er de fine!

Malene sagde ...

Ej, hvor er den fin. Jeg elsker også hendes ting. Uha...jeg fylder også rund i år og er så småt begyndt at drømme om ting, jeg kunne ønske mig.

bare WUNDERBAR sagde ...

Frk. Munk-
ja det er sådan en man i princippet godt kunne undvære, men ville elske at eje.. ;)

Christina-
Der er rigtigt mange dygtige keramikere efterhånden.. Jeg synes også at House doctor er kommet godt med på den front.. :)
Faktisk så er man kun på en blogroll, hvis nogen sætter en på, dvs. det er noget man skal gøre i designet, men jeg synes din blog er fin og du tager nogle fine billeder, så nu har jeg sat dig på min.. ;)

Onkel Anne-
Ja ikke.. Dejligt skæve og utraditionelle.. Og så kan jeg godt li den røde skrift hun bruger på rigtigt mange ting.. :)

Malene-
Ja altså jeg har drømt i nogle mdr, men er endnu ikke kommet til det med at skrive ned.. det er så svært at finde på ønsker i sidste ende syns jeg.. :)

Christina sagde ...

TAK for info :) faktisk troede jeg at dem der har tilmeldt sig ens blog automatisk kan se de nye posts. godt at vide at det med rullen skal gøres ekstra ;)

go´ dag deroppe nordpå...

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Jamen det kan de sådan set også, men det er deres betjeningspanel, og det kan du ikke se, det kan de kun selv.. :) Men blogrollen som figurerer i sidebaren er en man selv sætter op med de blogs man gerne vil have på.. :)

Sara Marie sagde ...

Den er VIRKELIG fin :)