onsdag den 3. august 2011

H&M tøjkøb til ungerne...


Jeg må efterhånden bare erkende, at jeg er blevet den slags mor som elsker at købe tøj til ungerne i H&M... Jeg synes, at de er blevet hamrende dygtige til at designe børnetøj med kant, men som alligevel er børnetøj... Masser af fine detaljer, som knapper, sjove lommer, skæve farvekombinationer, pufærmer, lapper osv... Tøjet holder sig pænt i rigtigt lang tid, og så kan man tilmed tillade sig at købe lidt oftere, til de priser de holder sig...
Idag fik vi for sølle 250 kr. den fine pencilskirt nederdel i ser på billedet, 3 t-shirts til lillebroren, tre tanktops til storesøsteren og hårspænder...
Og så er der jo det ved det, at storesøsteren herhjemme er ved at forstå det der med prøverum..! DET er bare iorden, når man skal derind og selv må prøve tøjet. Og man kan virkeligt se, at det tøj hun bruger allermest, er det hun selv har valgt; det kan jeg godt li´..

10 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg handler der også gerne, netop fordi det er en ok kvalitet til billige penge.

bare WUNDERBAR sagde ...

Ja og ikke mindst, så synes jeg efterhånden bare at de har fået rigtigt mange fine sager ind, som bare er godt tænkt og designet.. For nogle år siden synes jeg at det var meget borgerligt og småkedeligt og handlede der faktisk aldrig.. sådan har jeg det ikke mere.. :)

Camomilla sagde ...

Jeg er enig med dig - deres tøj er klart blevet smart og moderne. Jeg har ikke selv børn, men arbejder med børn og her møder jeg selvfølgelig en del børnetøj. Meget ofte er noget af det smarte netop fra H&M :-) Og priserne dem kan man kun glædes over!

Lige til sidst - det er altså en dejlig og alsidig blog, du har dig her. Hele pointet - om det nære i livet - er smuk og bemærkelsesværdig. Det kan jeg vældig godt li'! Fortsat go' dag! Kh Camilla

Anne Dorte sagde ...

H&M er klart blevet mere fri i deres design i løbet af de sidste par år....jeg kan sagtens finde på at handle hos dem dem. Det er også skønt at kunne mixe både mærkevarer og H&M uden at blive ruineret. Frederikkes nye nederdel er piv skøn uanset mærket!!

bare WUNDERBAR sagde ...

Camilla-
Tusinde tak for dine søde ord..
Faktisk er det sådan at jeg i det virkelige liv ikke altid er så go´til det med at være i nuet, er ret tænksom og godt kan finde på at bruge min tid på unødige bekymringer.. Men bloggen her, og sådan som jeg har bestemt den skal være og det den skal indeholde er lige præcist det der skal minde mig på det modsatte og gøre mig bedre til at nyde alle de små og nære ting i livet.. Godt hvis du kan bruge den til lidt af det samme.. :)))
Tak.. :)

Anne Dorthe-
Er kun absolut enig med dig.. :)
Jeg er også helt vild med nederdelen, den fandtes også i en army grøn/brun variant m lyserød som også var rigtigt lækker, men Frederikke vælger selvfølgeligt lyserød.. ;)

Rie sagde ...

Som de andre kan jeg kun erklære mig enig. var derinde så sent som igår, og måtte konstatere at jeg blev nød til at vende tilbage med en større pengepung. ikke pga priserne, men simpelthen fordi der var så meget fantastisk! har ellers længe syntes at de kun havde ting der var plastret til med hello kitty, men det er da ikke tilfældet længere.

en dejlig blog du har. jeg nyder at følge med :)

Louise sagde ...

Jeg er bare helt vild med nederdelen, den tror jeg da merle på eje.

Hvad kostede den, kan du huske det??

Ellers et godt indlæg, dejligt med et slag for de lidt billigere mærker. Det ku man godt bruge en gang imellem.

Camilla Wedel Sivertsen sagde ...

Du har så ganske ret! Jeg handler også med glæde h&m tøj. Så gør det nemlig heller ikke så meget hvis Ida eller Laura kommer hjem og har malet på tøjet. Deres tøj er til for at blive brugt. Hallo Kitty er jeg på ingen måde fan af, men begge mine piger ellllsker den skide kat.
Skønt tøj du har valgt og hvor er det fint!
H&M er faktisk nogle af de førende indenfor trendsætter. Har en svigerinde der er butiks chef i en af landets største så hun taler jo varmt for deres tøj (:

Tak for dejlig læsning på din blog!

KH Camilla

bare WUNDERBAR sagde ...

Havregrød i håret-
Jeg har det på fuldstændigt samme måde.. der er også et par ting jeg tænker på, som jeg egentligt gerne ville have haft med.. specielt en stribet cardigan til sønnike med albuer og fine knapper.. :)

Louise-
Nederdelen er rigtigt chik på synes jeg.. Også selvom den er lyselyserød!.. ;)
Jeg kan ikke helt huske om det var 79 el 129 jeg gav, men tror det var det første.. den var ihvertfald ikk voldsomt dyr.. :)
Jeg elsker H&M tøj til ungerne, og også til mig selv, især hvis jeg kan komme omkring de steder hvor de har Divided... :)

Camilla-
Herhjemme har den store faktisk ikke helt fundet fidusen i de der hello kitty og prinsesser osv, jo prinsesser, men ikke nødvendigvis på tøjet.. :) Synes virkeligt også at H&M har fået en ny linje over de sidste par år.. jeg kan huske da jeg fik Frederikke for 5 år siden, da synes jeg virkeligt at tøjet var kedeligt og meeeeget pænt.. sådan syns jeg ikke det er mere.. :)
Tak for dine rosende ord.. :)

Anne sagde ...

Syntes også man kan finde meget godt i H&M...især når det er på tilbud ;) Og lige bort set fra alt det med Hello Kitty, så er meget af pigetøjet sødt (derfor håber jeg lidt på, at det er en pige vi venter os.
Ps: Min knægt har også den grå wife-beater med løven og han ser bare så sød ud i den!