onsdag den 21. september 2011

Den sidste aften i 20érne...Det er simpelthen en lidt spøjs og underlig fornemmelse.. Jeg sidder og nyder den sidste aften, hvor jeg med go´samvittighed kan kalde mig selv som værende i 20érne...
Fra og med imorgen er 30érne det nye sort...
Og jeg bliver sådan lidt sjovt tilpas... Som om man bliver en lille bitte smule ældre og alligevel er det jo ikke spor anderledes end idag... Da jeg for 10 år siden ventede på at blive 20, da synes jeg bare at det var helt helt fint... Det var sådan lidt ala, NU sker alt det sjove....
30érne ved jeg ikke helt, hvad jeg skal vente mig af endnu... Det er vel der, man for alvor bliver voksen, og alligevel glemmer jeg nogengange, at jeg ikke længere er 16...
Men jeg hilser de nye 30ére så velkommen, og håber at de bliver fantastiske..
Storepigen har dækket bordet, så imorgen tidlig ved jeg, at det bliver hyggeligt.. Min plads er selvfølgeligt den med prinsesse serviet under....

35 kommentarer:

Anna sagde ...

Tillykke med fødselsdagen i morgen:-) Jeg indtog 30'erne for et års tid siden - og det er faktisk ikke så slemt:-)

KH
Anna

bare WUNDERBAR sagde ...

Tak Anna... Det er godt at vide! Jeg har sådan en sjov fornemmelse i maven, du ved når man står ved de der skilleveje forskellige steder i livet, men jeg ved jo godt det at dagene ikke bliver anderledes af den grund... :)

HannasHörna sagde ...

Hej! O jag är 31 och det funkar bra för mig också:) vilken underbar duk...ha en fin födelsedag! Kram

Merete sagde ...

Forhånds tillykke fra en midt i 40'erne - det er ikke så slemt ;0)

bade-and sagde ...

Hvor du altså bare hyggeligt! Dejlige billeder. Tillykke med dagen endnu. Ved ikke hvordan 30érne er, da jeg også selv er sidst i tyverne. Men mon ikke de er fantastiske:)

Marianne sagde ...

For mig er det i 30'erne blevet klart, at det kun er indpakningen der bliver ældre - indeni føles det stadig som var man 25:-) Håber du får en rigtig god dag i morgen:)

Anonym sagde ...

Jeg fylder 28 næste gang, og ved heller ikke helt hvad jeg skal mene med de 30, som jo rykker tættere på. Mon ikke bare man skal slutte fred med det og nyde at livet er præcis lige skønt uanset om alderen har 2 eller 3 i 10'er rækken?
Rigtig god fødselsdagen, der ser ud til at være skruet op for hyggen i det lille hjem.

Mie sagde ...

Uha, ja det er min tur om en uge! MEN er dog kommet frem til at 30'erne er supertjekket og kan kun blive godt :-)

Så tillykke og rigtig god dag i morgen, det kan da kun bliv godt med en start med prinsesse-opdækning.


PS: Er det noget nyt I har hund eller er det bare gået helt hen over hovedet på mig??

Maja sagde ...

Tillykke med fødselsdagen i mmorgen:-) Håber du får en rigtig god dag:-) Skal holde 30-års fødselsdag for min kæreste i weekenden og mærker lidt til nervøsiteten på hans vegne.

Unknown sagde ...

Stort tillykke med i morgen. Håber du får en super lækker dag med alle dine.

Og håber ikke det er så slemt som du tror :)

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Det husker jeg som var det igår.
Jeg tudede det meste af den morgen.
Syntes det var så hårdt at blive så gammel...hi hi..
Men hold da op det jo ingen sag.
Når bare man stadig føler sig ung indeni.
Og trods træls dage med sygdom føler jeg stadig jeg er 16 år...
Håber du får en rigtig dejlig dag....

Mange Knus Fra Susi

Unknown sagde ...

Uh et stort skridt, helt sikker på at det kommer til at føles helt rigtig for dig.
Jeg er vild med det skab fjernsynet står på, er det nyt eller gammel, altså jeg mener kan jeg være heldig at finde det et sted.

EnHeberg sagde ...

Stort tillykke med den runde dag. Jeg følte mig vildt gammel, lige da jeg rundede 30. Nu er jeg 35 og føler mig stadig ung, frisk og nogle gange smuk ;)

Malene sagde ...

Uha...det er mig om 3 mdr. og synes allerede jeg kan mærke fornemmelsen lidt i maven:) Men jeg 'frygter' det egentlig ikke så meget. Det er nok mere som du siger, at man ikke helt ved hvad man skal forvente. Men lad os bare skynde os at blive enige om, at 30'erne er det nye sort:) Håber du får en dejlig dag i morgen!:)

Christina sagde ...

ha´ en god sidste dag i 20´erne - det næste årtie er et godt et, for mit vedkomne var det lidt som at ankomme i livet, jeg synes at man bliver lidt "lettere" med årene og smukkere indeni ;) lidt svært bliver det når man fylder 40 - det var hårdt og nu hvor de 45 snart står for døren synes jeg faktisk heller ikke at det var sååå slemt ;) go´ dag i morgen...
kh christina

karenbykaren sagde ...

Uha den følelse af, at nu var det sidste tid i 20'erne, den husker jeg tydeligt. Men når man først har krydset "grænsen", så er det ikke så slemt ;)

-karenkaren

heidi sagde ...

Herregud, du er jo en vårhare! :o)

Et stort tillykke herfra. Håber, du får en rigtig dejlig dag og jeg er overbevist om, at du hurtigt skal finde dig til rette i 30'erne :o)

Trine Brun sagde ...

Jeg er godt 1½ år inde i 30érne, og kan sagtens tilslutte mig den lidt sjove mavefornemmelse, den havde jeg også selv.

Men vil sige at hvor 20érne for mig var fyldt med omvæltninger og ting jeg skulle finde svar på, så er 30érne indtil nu lidt mere ro på, (sådan generelt, for har fået en mindre "hjerneblødning", og netop påbegyndt endnu en uddannelse, nu som lærer!Men det er nu en god ting selv om det i det daglige rent praktisk giver masser at lave)

Men stort tillykke med dagen! det bliver fantastisk! :-)

VH Trine Brun

Fru Fox sagde ...

Kære Rakel
Du skal bare ud over det trin, der hedder midnat. Du kommer til at elske at være i 30-erne.
Livet bliver kun skønnere fra nu af.

Loppedilla sagde ...

Fine betrakninger! kan love deg at 30 årene blir bra dersom du lever etter det mottoet:)
fine bilder forresten! liker stilen

bare WUNDERBAR sagde ...

Altså! Tusinde tusinde tak for alle jeres søde kommentarer.. På en eller anden mærkelig måde letter det lidt på den klump der også er... For nogle mdr. siden havde jeg det sådan at jeg GLÆDEDE mig til at blive 30, det var helt sikkert i 30érne alt det nye skulle komme til mig.. men som det nærmede sig rykkede den følelse længere og længere væk..
Jeg har altid haft det sådan lidt - hold nu op med det pjat, når folk har talt om det med at runde de skarpe hjørner, men lige da har jeg jo aller højest prøvet at runde de 10 og de 20, og havde alt foran mig, nu mærker jeg det så bare selv istedet, hvad lige præcist den følelse vil sige.. Nu har man istedet alt man kunne ønske sig og skal så til at finde ud af at forvalte det på bedst mulige måde.. Måske det er præstationsangst..
jeg vil ihvertfald gerne frem til at 30érne det er LIIGE der det er aller bedst at være, og når i skriver som i gør, så hjælper det lidt på det...
Min mor si´r at hun følte sig ældre da hun blev 30 end da hun blev 50, det er der en lille trøst i... :)
Imorgen bliver en go´dag!.. :)

Maiken sagde ...

Det er en langt større forandring at blive forælder en at blive 30. Førstnævnte giver markante omvæltninger og ansvar, det andet er bare et tal som dog kan virke frygtindgydende nok. ;)

Min største og til dato eneste alderskrise var da jeg fyldte 27 år. Hvorfor? Fordi jeg nogle måneder forinden var blevet færdiguddannet, og jeg var sikker på at INGEN ville ansætte en på 27 fordi de kunne høre ekkoet af klaprende æggestokke. Så jeg knoklede i døgndrift med at skrive ansøgninger op til min fødselsdag bare for at kunne skrive jeg var 26 år. Haha!

Summa summarum. Tillykke med fødselsdagen i morgen. Som 31 årig hepper jeg med på at 30'erne er det nye sort! :)

PS: Jeg fik da job. ;)

Theresa Søvsø sagde ...

Skal vi gå hånd i hånd ind i 30'erne i morgen :0
De er sgu en underlig følelse jeg ligger med... For er jo ikke 30 men 25 haha

Håber du får en fanrastisk dag :)

Knus T.

Anonym sagde ...

Imorgen BLIVER en god dag.
Bør rund fødselsdag ikke medføre ekstra gode gaver?

Karin sagde ...

Hej.
Hjertelig tillykke med fødselsdagen lige om lidt. 30´erne er de nye 20´er og 40´erne de nye 30´er, siger trendsætterne, så måske det ikke er så slemt endda.
Aner jeg en islandsk fårehund på det ene billede? Eller ihvertfald en spidshund?

Anonym sagde ...

TILLYKKE med fødselsdagen i dag! Hvi man får en prinsesse-serviet kan det da ikke gå helt galt ;)! Du må have en dejlig dag!

Karen sagde ...

Det er ikke slemt at fylde 30. Jeg gjorde det for præcis to år siden. God fødselsdag - vejret ser okay ud i Århus:)

Unknown sagde ...

Tillykke !

Maria sagde ...

Tillykke med fødselsdagen! og tillykke med de 30 Ü

Jeg kender udemærket den følelse du har, jeg fylder selv 30 om 2 uger og jeg har det som om jeg bør gøre noget rebelsk, fordi når man er 30 er man jo "voksen" og dermed også nogle ting man ikke kan slippe godt fra at gøre.
Nu mener jeg selvfølgelig ikke noget krimenelt, men bare et eller andet Ü

Jeg håber du får en fantastisk dag!

kh Maria

Anne Mette sagde ...

Stort tillykke med de 30 år..
Håber at du bliver fejret godt af familien.. Det i sig selv at fylde 30 år er ikke så slemt.Men jo jeg er også blevet 30 år i år og står med mand, 3 drenge og hus og tænker hvad nu..

Tak for den daglige glæde og inspiration din blog giver..

Unknown sagde ...

Tillykke med fødselsdagen:-) Jeg synes, det var meget værre at fylde 31 end 30. Så var man ligesom for alvor igang med 30'erne... Men jeg håber du får den aller bedste dag:-)

Unknown sagde ...

Stort tillykke med de 30 - jeg har været i 30'erne i 4 år nu, og det er sgu meget skønt.

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tusinde TAK alle sammen... Er SÅ glad for alle jeres dejlige kommentarer! Det bliver helt sikkert en go dag, omend det stadig er en lidt sjov tanke.. :)

Mie-
Hund har vi såmænd haft de sidste 10 år, el dvs han bliver 10 til december.. ;) Men det er nok ikke ham I har set mest af på bloggen.. :)

Karin-
Jo det er lige akkurat en Islandsk fårehund... ;)

Mirjam sagde ...

Stort tillykke. Håber at din dag bliver ganske særlig :)

Kh. Mirjam

Ninette sagde ...

Tillykke med födselsdagen imorgen! Jeg synes 30rne er de rigtigt sjove år, i hvert fald i mit liv - man får meget mere respekt når man har lidt flere år på nakken, end kun 20-noget, og det er slet ikke så tosset :) Nu er man pludseligt rigtigt voksen, så tillykke med det! ;)