tirsdag den 20. september 2011

HerHJEMME...
Herhjemme føler jeg mig mere og mere hjemme.... Selvom vi har boet her i lidt over 5 år, så går der alligevel en vis tid, førend man virkeligt føler at noget er hjem... Den der hjem følelse er ved at være her nu... Den der, hvor man kigger sig omkring og føler sig glad og lykkelig for det man har, og ikke nødvendigvis tænker, at man skal videre til noget andet... Godt nok bor vi forholdsvist småt, men vi kan trods alt være her...
Efterhånden har vi selv fået sat vores præg på huset... Der er flere og flere ting der nu er "vores"...
Måske I fx. lægger mærke til de høje hvide skabslåger i ser der i rummet bag køkkentet...? Det er det fine indbyggede skab jeg snakkede om her... Og efterhånden som man får lavet den slags ting, så bliver hjem bare.... ja HJEM....

28 kommentarer:

KrudtuglensMor sagde ...

Herligt hjem med varme, farver, personlighed og nips :) lige som jeg også kan lide det!

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Et hjem skal helst være hyggeligt for mig, og det er nips netop med til at gøre det synes jeg.. Men indimellem bliver jeg bekymret, for jeg har et meget dårligt smid ud gen, og hvis jeg bliver ved at hive nips hjem, så kan vi til sidst da slet ikk være her... :))

Det grønne græs sagde ...

Det er også et skønt hjem! Meget personligt og indbydende. Hvor er det nu spisestolene er fra?

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Hvor er det bare hyggeligt.
Skønt med alle de fine farver.

Ha´en dejlig dag.
Knus Susi

HannasHörna sagde ...

Hej! Så himla fint! Jag förstår om ni trivs i ett hem. Kram kram

by myr sagde ...

I bor bare så smukt og hyggeligt...det er ALTID en stor fornøjelse og inspiration at få lov at se med fra jeres hjem:-)
Knus Malene

Louise sagde ...

Det er så fint jeres hjem, kan godt forstå i føler jer godt tilpas lige netop DER. Sådan har jeg det også selv efterhånden, altså i mit hjem:-)

Kine sagde ...

Så utrolig fint dere har det, jeg blir veldig inspirert!

Unknown sagde ...

Kan godt forstå du føler dig hjemme, de har et fantastisk hyggelig og fint hjem. lyst med mange farver, det er sådan et hjem man føler sig velkommen og godt tilpas i når man kommer på besøg i, det har selvfølgelig også noget med personerne der bor der at gøre, men det gør det ikke altid alene. En hyggelig stemning, med personlige nips og en afslappet indretning betyder altså meget. (nu må du ikke misforstå afslappet indretning) Det med et lille hjem, ja det må man bare indrettesig sig ud af, og der er det nye indbygget skab jo genial.

KrudtuglensMor sagde ...

Der har jeg det faktisk omvendt... smider en del ud. Har nemlig en mor der samler helt ekstremt (altså virkelig mere end de fleste) og så giver det ikke rigtigt et roligt helhedsbillede og hun flytter rundt på rodet af møbler, flyttekasser og andet opbevaring (med ting der skal gemmes) til forskellige rum, når hun lige tænker at nu skal der ryddes op. Og når et rum endelig er clean og der er stil over det, ja så bliver det hurtigt fyldt op igen, fordi hun så skal havde ryddet op i et andet rum... suk...

Mille sagde ...

Hvor bor du fint!
Jeg elsker de stole i har ved spisebordet! Og selv om man bor småt (og med børn) er der da stadig masser af gulvplads til at lege på ;)
Jeg skifter tit ud i mine nips. Jeg elsker at de står og hygger, men jeg elsker også at der ikke er for meget nips og at der sker forandringer, så der bliver tit skiftet ud på mine hylder og i vindueskarmene - og når man så kigger i kasserne, finder man altid fine ting, der kan komme frem igen og igen :)

Christina sagde ...

da jeg så din overskrift tænkte jeg automatisk videre : ... er der bare sååå hyggeligt - jeg er ret vild med din stil :)

kh christina

Ninette sagde ...

Det lyder dejligt med et rigtigt HJEM! hvor er jeres hjem hyggeligt. Vi er ikke rigtigt nået dertil endnu, måske fordi vi stadigväk er igang med renovering af huset. Jeg gläder mig til den dag når det endelig föles som det rigtige hjem. Det gör det sikkert når alle värelserne står klar og jeg ved hvor jeg har alle tingene og kan se at huset ligesom åndes mig og min familie og ikke den forrige ejere.

Gitte sagde ...

Jeres hjem ser også rigtig rart ud- et sted man har lyst til at være. Vi bor i en fremlejet lejlighed, som vi efter ti måneder igen skal flytte fra. Vi bestemte os for at dette sted skulle være et hjem - ikke blot en midlertidig base - og fik hurtigt indrettet og følte os hjemme. Det tror jeg også vi hurtigt kommer til i den næste lejlighed, som vi kan beholde resten af livet hvis vi har lyst. Jeg tror det handler om at have en rigtig dejlig familie og omgive sig med ting man holder af, så føler man sig hjemme.

Kh Gitte

Malene sagde ...

Ja, det tager altid lige en rum tid at gøre et sted til sit eget, så man for alvor synes det er helt rigtigt og harmonisk. Jeg kan godt mærke, at det er lidt svært at opnå helt det udtryk jeg gerne vil i vores boligbloks lejlighed, for man kan jo ikke gøre med det, som hvis det var ens eget, men lidt kan man selvfølgelig og det skal nok komme hen af vejen.
Forstår godt du føler dig hjemme efterhånden i jeres hyggelige, farverige univers. Jeg bliver i hvert fald også altid glad af at 'kigge ind forbi':)

Unknown sagde ...

Du har et virkelig hyggeligt hjem, kan forestille mig hvordan det er at bo hos dig til jul, sikkert noget så hyggeligt!

Alice Schmidt sagde ...

Dejligt med hjem følelsen. Vi er lige flyttet, så den følelse har jeg ikke helt endnu.
Er det i grunden cement køkkenbordplade du har? eller hvad er det? Det ser ret fedt ud.

karenbykaren sagde ...

Sikke nogle skønne billeder af jeres hjemm - det ser bestemt ud til at der er masser af hjertevarme! Kan godt forstå du føler dig hjemme, og det er da super vigtigt for ens trivsel ;)

-karenkaren

Frk. Munk sagde ...

Jeg må os lige sige jeg er VILD med jeres hjem - hvor ser det hyggeligt ud :-) Man bliver bare i godt humør af alle de farver sammen!! er specielt vild med lamperne.... Det ser godt ud!

:-)

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Det er bare så hyggeligt jeres hjem - skønt farvespil og en god blanding af "renhed" og skævhed :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Fru Klump-
Tak for det.. :) Stolene er Tolix stole... Det er en gammel pariser model, dengang blev de brugt i de parisiske parker som udendørs stole.. De er lavet af metal.. :)

Susi-
Tak for det.. Go dag til dig også.. ;)

Hannas-
Der er stadig mange ting jeg gerne vil ha lavet om og opdateret, men jo mere man får gjort, jo mere personligtt forhold får man bare til hjemmet.. :)

Malene-
Det er jeg glad for.. jeg elsker også selv at se bolig inspirations indlæg på andre blogge... man kan få mange gode ideer, der er jo ikke to hjem der er ens.. :)

Louise-
Og det er rigtigt rart og rigtigt rigtigt når man kommer hen til den følelse.. :)

Kine-
tak for de søde ord.. Godt du kan bruge det til lidt inspiration.. :)

Ævlebævle-
Jeg forstår godt hvad du mener med den afslappede indretning.. ;)) Er du nogensinde kommet uanmeldt?? ;)
Men du har ret jeg elsker hvid som baggrund, og så kan man tilføre nips og farver en mas.. :)

Christina-
Det er sådan jeg er bange for at det ender.. Manden min mener det er ved at løbe løbsk med fx keramikken.. Har vi i virkeligheden brug for mere? Kan man proppe mere ind... Der er vi ikk helt enige.. Jeg synes bare at alle vores ting har affektions værdi, og så kan jeg altså ikke bare skille mig af med det.. .)

Camilla-
Den fidus er jeg også ved at komme lidt frem til.. Det er også ret fint at have steder hvor man indimellem gemmer lidt nips væk, så det kan skiftes lidt til at stå fremme.. på den måde får man det som nyt indimellem.. :)

Christina-
Det er fordi vores stil og hjem minder så meget om hinandens.. ;)
Det er altså lidt skægt.. :)

Ninette-
Præcist, sådan har jeg haft det længe.. det der med at der er flere ting som forrige ejer har lavet og som bare ikk falder i min smag.. Og så er det bare så rart at få lavet noget der er helt sit eget... :)

Gitte-
Det har du selvfølgeligt også ret i.. men for mig er det ikke helt ligegyldigt hvilke ting jeg omgiver mig med.. jeg føler mig simpelthen ikke hjemme, hvis væggene har helt forkerte farver og tingene i indretningen bare slet ikk er mig.. :)

Malene-
Det kan jeg godt forstå.. det er det der med at de grundlæggende elementer i lejelejligheder bare næsten altid er sådan noget standard noget uden personlighed og lige meget hvad man gør, så er det jo sådan det er.. :)

Maja-
Ja jeg elsker jul! Helst allerede i oktober.. ;) Så du har ret i at jeg elsker julepynteri... :)

Alice-
Altså faktisk er jeg ikke rigtigt til laminat, men det fandt jeg så alligvel ud af at jeg er.. Der er rigtigt mange fine laminat bordplader efterhånden... Så altså det er en grålig laminat bordplade.. Før havde vi træbordplade, og det var bare slet ikke til at holde, det er den her til gengæld.. efter lidt over et år er den stadig fuldstændigt som ny.. :)

Karen-
Det er da det allervigtigste.. Det der så kan være lidt problem, er at jeg har så mange ting at jeg ofte roder , og det er ikke altid så hyggeligt.. :)

Frk. Munk-
Jeg elsker lamper.. Helst lidt specielle, om de er nye el gamle er ligegyldigt.. Og så skal der helst komme et hyggeligt lys fra det.. :))

Barbros lille atelier sagde ...

Så utrolig koselig! Det er så deilig å se litt farger!
Jeg synes voksduken på stuebordet var knallfin!

Camilla Wedel Sivertsen sagde ...

Det er fuldstændig rigtigt... Ens hjem skal være ens legeplads - mit hjem er min og jeg elsker at VÆRE når jeg er HJEMME i mit lille hjem

Unknown sagde ...

Den følelse er så vigtig at have- at man føler sig hjemme i sit hjem:-)

Jane sagde ...

Hvor bor I dejligt, et dejligt trygt sted for både børn og voksne....en god base betyder bare så meget ;0)

SiriR sagde ...

Det er da også et fantastisk dejlig hjem i har. Det virker altid så hyggelig og indbydende:)

Kan godt forstå I kan li at bo der:)

Fru Dahls fiflerier sagde ...

Hvor har i bare et hyggeligt hjem.. Man kommer helt i godt humør af at kigge på alle de dejlige farver..

Mvh fru dahl

http://frudahlsfiflerier.blogspot.com/

Camomilla sagde ...

Et hjem i skønne farver - det ser så hyggeligt ud!