søndag den 11. september 2011

Hjælp - Kender du til fint linolium el. vinyl??Kan du mon hjælpe os?
Vi skal have linolium eller vinyl på gulvet i vores forgang, men vi orker bare ikke det der almindelige, ligesom vi også har fået nok af de der "moderne" skaktern... På et tidspunkt så jeg noget med sjove margurit blomster, men jeg kan ikke finde det igen...
Kender I til nogle steder, hvor man kan købe sjovt og anderledes vinyl eller linolium til gulvene? Om det er ensfarvet i sjove farver, eller mønstrede, det er fint begge dele...

17 kommentarer:

Junette sagde ...

Her er der i hvert fald eksempler på anderledes vinyl:
http://design-milk.com/tarkett-trendy-flooring/

Er selv lidt pjattet med det orange!

bare WUNDERBAR sagde ...

Junette-
Tusinde tak for link, der prøver jeg lige at kigge ind... :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Det orange blomstrede er virkeligt flot ja, den kunne jeg godt finde på at bruge, men jeg kan ikk helt gennemskue hvordan?? :)

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Ved ikke hvor "sjovt" det er men vi har helt sort vinyl i køkken ìg entre ... Fra tæppeland såmænd. Der er billeder på bloggen af entreen :-)

Anne-Mette sagde ...

I vores køkken har jeg lagt linoleumsfliser i skaktern men ikke det klassiske sort-hvid, men derimod to brune nuancer. Det er super flot og lidt anderledes synes jeg. Linoleum er lidt dyrere end vinyl men flottere, synes jeg.

Billedet med de gule orange striber kan også laves med de fliser. Synes det er super flot i et større rum end vores køkken:-) Glæder mig til at høre, hvad du ender med at vælge:-)

Unknown sagde ...

Hos Thuesen Farver i Viborg har de osse et ret flot udvalg af vinylgulve i virkelig god kvalitet og så er han bare SÅ sød og hjælpsom :)

Kisser Laptern sagde ...

Tæppeland, Egå. Bare spørg efter noget andet også....

bare WUNDERBAR sagde ...

Tak alle sammen... jeg kigger lige på dem alle sammen.. Mejse jeg starter lige med dit sted.. hvor er det lige det ligger.. finder det sikkert lige via krak.. ;)
Har faktisk hørt om de der klik fliser, det må jeg også lige kigge lidt nærmere på.. :)

Anne sagde ...

Jeg har lige lagt et marmoleum click gulv i køkken og entre - i striber som på det øverste billede, blot med blå farver. Og det kan virkelig anbefales, dyrere end vinyl, men simpelthen så flot, lækkert at gå på og nemt at holde rent. Og så er det nemt at lægge såfremt rummet er rimelig regulært. Held og lykke med det!

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne-
Marmoleum, er det det det hedder el? Og er det til at arbejde med i forhold til at det skal omkring nogle hjørner og den slags? :)

Unknown sagde ...

Jeg har brukt vinylgulv fra Tarkett flere ganger,og er strålende fornøyd. Lett å legge,holde rene og veldig behagelig å gå på:) og utrolig kule trykk!

bare WUNDERBAR sagde ...

Line-
tusinde tak.. tarkett, det kigger jeg på.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Line-
tusinde tak.. tarkett, det kigger jeg på.. :)

Rikke sagde ...

Blomstergulve fra Harveymaria. Måske lidt platte. Men Daisygulvet er nu sjovt. http://www.harveymaria.co.uk/floor-range

En hel anden type gulv er Epoxy (Resin). Uendelige muligheder.

Anne sagde ...

Ja, det hedder marmoleum click. Du kan hente masser af inspiration på forbo-flooring.dk. Kan købes i de fleste større tæppe/gulvbutikker. Såfremt der er hjørner, indhak osv er der selvfølgelig mere arbejde i det, med at få skåret til osv. Jeg bor i en gammel herskabslejlighed, så her var også masser af udskæringer omkring dørkarme, rør osv, det var indimellem lidt omstændige, men resultatet er så flot og lækkert, så ville ikke gøre det om! Glæder mig til at se hvad I finder på!

Pernille - Mormedmere sagde ...

Hej!
Vi har lige bygget et værelse til huset og lagt Marmoleum click gulv fra Forbo.

Det er super godt og nemt at arb med. Click systemet er super :o)
Vi har lagt det i striber af grå men jeg ved at de også laver mønstre på bestilling hvis du i stedet for firkanter eller rektangler vil have et navn, logo, blomster eller lignende.
Du skal nok kontakte dem for at få priser.. Se evt. hjemmesiden
http://www.forbo-flooring.dk/Forbruger/Produkter/Linoleum/

Boligmagasinet har også haft skrevet om Forbo en del gange!
Kan klart anbefale det, det er lydløst at gå på og bare lækkert! (Og så er det et naturmateriale og altså allergi- og miljøvenligt :o))

trinesoehest sagde ...

Fedt, at du har lavet det her indlæg! Vi er ved at renovere et par rum i vores hus og skal også ha nyt gulv i bryggerset. Dejligt med lidt inspiration! Jeg må også straks undersøge de links og tips, du har fået :-)