lørdag den 3. december 2011

Julemarkedet er imorgen....


Der har været lidt stille på bloggen i denne her uge....
Det er selvfølgeligt fordi, jeg har haft travlt andre steder...

Imorgen holder vi det lokale julemarked i gymnastik foreningen, hvor jeg også har en stand.. Det bliver rigtigt spændende at se, hvordan det bliver, hvor mange der kommer, og hvilke sager der sælges... Jeg ved at der pt. kommer 15 stande med hjemmelavede sager og 17 stande til tøjbazaren...

Jeg selv har syet kræmmerhuse, hæklet kager, lavet små mini dekorationer, papir klip, hæklede ophæng og ranker, lavet små julesager til træet... Det bliver sådan lidt forskelligt jeg har med, men mest jul, og mest i den pastel/røde, som jeg kan li´den...

Hvis du har lyst til at kigge forbi markedet, som ligger i Viborg/Skive området og afholdes imorgen søndag d. 4 dec. kl. 10-15, så send mig en mail på barewunderbar@gmail.com

14 kommentarer:

Anna Marie Weinreich sagde ...

Nu bliver jeg helt sur!! - fordi jeg bor så langt væk, så jeg ikke kan komme og se din stand! De ting, du har lavet er bare så super skønne og flotte. Synes især, at juledekorationerne i dåserne er geniale! Putter du oasis eller ler i?

KH Anna

HannasHörna sagde ...

Hej hej!

Vilka härliga saker du gjort. Lycka till på marknaden. Kram

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sagde ...

Hej BW!

Tack för alla fina pyssel som du bjuder på! Jag har gjort ett inlägg där man kan länka sina bästa pyssel, varmt varmt välkommen att göra det du med!

Ha en go helg, kram H.

Julia Hausfrau sagde ...

Vi skal desværre til fødselsdag, ellers havde jeg håbet på at overtale kæresten til en tur. Håber I får en hyggelig dag, med et godt salg. Kram

bare WUNDERBAR sagde ...

Anna-
Jeg er også blevet helt vild med dem og skal også have lavet nogen til mig selv bagefter.. :) Kn lægge diy ud.. det er helt små tomat pasta dåser beklædt og så oasis i og juletræslys.. :)

Hanna-
Tusinde tak... Det bliver spændende hvordan det skal gå, nu må vi se.. :)

Trädgårdsmästeren-
Tak for det, men din profil er lukket, så jeg kan ikke komme ind til dig? :)

Julia-
Øv, det ville have været så så SÅ hyggeligt... :) Kom snart alligevel i ingen verdens anledning andet end at det vil være hyggeligt.. :)

Retro-Couture sagde ...

Hvor har du dog lavet mange smukke ting :-) Pøj pøj med i morgen :-)
KH Viola

Anna Marie Weinreich sagde ...

En DIY ville være helt perfekt:) Har selv beklædt dåser, men har ikke tænkt over at bruge dem som juledekoration - er tosset med dem :)

Loppedilla sagde ...

Likte veldig godt de tapetserte blikkboksene! kjempefint

Julie - Fantasium sagde ...

Skønne sager du har kreeret i lækre farver og mønstre. Sikke nogle fine perler i midten af yo-yo'erne på spænderne - hvor er de evt. fra?
Håber du får et rigtig hyggeligt julemarked.

Kaspara sagde ...

Heisan!
Masse lykke til med markedet! det ser ut som du har mange lekre ting å selge. Det er artig å stå på julemarked, har gjort det selv i mange år.
Glad 2.søndag i advent!
Klem fra Kaspara

Unknown sagde ...

Rigtig godt marked til jer i morgen, jeg kan desvære heller ikke nå at komme forbi, rigtig øv altså.

Christina sagde ...

dine dåser er bare så søde :) ha´ et dejligt julemarked i morgen...

KROnPRINSESSENE sagde ...

Jeg bor dessverre for langt unna! Men ønsker deg lykke til med markedet :)
Nydelige ting du har laget...
Klem May Helen

bare WUNDERBAR sagde ...

Tak for alle jeres søde markedskommentarer... Om lidt går det løs og jeg glæder mig og er spændt.. Håber der kommer bare lidt mennesker og at det bliver en hyggelig dag.. :)