onsdag den 30. november 2011

Juleriet er begyndt...


I eftermiddag fik vi langt om længe fundet julekasserne frem fra kælderen... Det var vist også på tide... Lidt juleglimt får I her... I år er den lidt en blanding af pastel og rød, måske mest pasteller... Fint er det ihvertfald...

Vi er sådan næsten klar til imorgen, hvor det endeligt er d. 1 dec. med alt, hvad det indebærer... Her i huset mødes vi hele familien hos min mor og far, hvor vi skal hente nisserne ude i fyrrummet.. De plejer altid at have godteposer med, og bagefter spiser vi risengrød og ser julekalender...
Det er en tradition, som har varet ligeså længe jeg kan huske, og det er simpelthen så hyggeligt...

I vores familie er d. 1 dec. en vigtig juledag, er den mon også det i jeres?
I år var det på et hængende hår, vi fik pyntet op, men trods det føler jeg mig helt rolig, lige præcis hvad juleriet angår, det eneste vi mangler nu er en lille smule hvidt derude....

32 kommentarer:

Rablende mor sagde ...

I dag kommer alt vores julepynt også op :)

Anna Marie Weinreich sagde ...

Det er så fint pyntet - lige efter min smag.. Er os mest til en pasteljul - synes hurtigt at alt det røde kan blive lidt for meget.. Smukke billeder i hvert fald :)

KH Anna

bare WUNDERBAR sagde ...

Som barn pyntede vi altid til jul præcist den 1 dec., men efter at jeg er blevet voksenn og fået min egen familie er den faste tradition altså blevet rykket, så jeg ihvertfald pynter til 1. søndag i advent.. I år er jeg bare lidt sent på den, men det føles godt at have fået det gjort.. :)

Unknown sagde ...

Lekkert julehus:) Her kommer det litt opp for hver dag, helt til huset står ferdig bittelille julaften♥

God førjulstid:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Anna-
Ja sådan har jeg det også.. vi var faktisk ret enige om en lidt mere afdæmpet pastel/natur jul herhjemme i år.. Altså de voksne.. ;)

hege-
Tror heller ikke det hele er oppe her endnu.. der kommer mere gør der.. skal også have lavet mere hjemmelavet.. :)

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Hvor har du gjort det fint, sødt og hyggeligt

stine:)

Heidi sagde ...

jeg sidder og venter på børnene sover, her kommer nissen nemlig og pynter deres værelser så de er pyntet når de vågner i morgen, mon ikke også der bliver sneget lidt ind i stuen :)
Det ser hyggeligt ud hos Jer

Banebakken sagde ...

Såå fint. Sukk. Jeg har enda ikke hentet opp pynten fra kjelleren,
men forhåpentligvis kommer jula likevel. Å være langt borte fra familie, ingen snø og en mann som jobber hele tiden setter nok en liten demper på juleiveren!

Tradisjonen deres 1. desember høres så utrolig koselig ut!! Tradisjoner er viktige, ta vare på den :)

GOd klem!

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Stine-
Tusinde tak.. Tillykke med jeres bog, har jeg fået det sagt, nu bliver jeg sådan i tvivl.. :) jeg har bedt den om at købe den hjem på vores bibliotek, så den skulle være på trapperne.. :)

Heidi-
ej hvor skægt, så er det da virkeligt med at være på listetå kunne jeg forestille mig.. :) Jeg synes det er lidt svært med alle de traditioner man skal til at starte eller afvikle, nu børnene er så små.. Det skal jo helst være nogen der kan fuldføres hvert år uanset.. Synes I andre er så kreative.. :)

Banebakken-
nej jeg forstår at det må tage lidt af juleglæden.. Men omvendt, hvis man kan finde den frem, er det måske netop julehyggeriet der gør at det bliver lidt rarere og nemmere at være i.. :) Håber du snarest får fundet julekasserne frem.. ;)

Malene sagde ...

Her er vi også lidt sent på den. Nåede med nød og næppe at få dekorationerne lavet i søndags, men selve julepynten håber jeg på at nå i morgen eller fredag. Ville gerne have haft det klart til i morgen, men det betyder ikke helt så meget, nu hvor vi endnu ikke har børn. Er sikker på traditionerne kommer til at fylde mere til den tid.
I har fået pyntet rigtig hyggeligt op:)

WunderZeit sagde ...

Hallo, nun weiß ich garnicht über welchen blog ich Dich gefunden habe, hängen geblieben bin ich aber weil es bei Dir sooooo gemütlich und toll aussieht.
LG
Sabine

Frk. Schmetterling sagde ...

Vi har endnu ikke nogen traditioner mht juleoppyntning og 1. dec, men det lyder da som en rigtig hyggelig tradition i har.

Sukkertøy for øyet sagde ...

Herlig Herlig HERLIG!!!
-inspirasjon til julepyntingen-

by myr sagde ...

Sikke en fantastisk tradition i har i jeres familie! Hos os er det blevet en mini tradition (man må godt sige tradition når det er 2. gang ik????:-) at manden og jeg holder fri 1 december sammen og tager ud og køber ALLE julegaverne, spiser frokost og hygger inden vi henter børn....(og i morgen slutter vi vores julegave-date af med par massage!) Så har vi overskud og er ikke trætte efter arbejde, så vi kan hygge om aftenen og se julekalender:-)
Skønne og hyggelige billeder som altid for øvrigt:-)
Kh. Malene

Ida sagde ...

Jeg er håbløst bagude med at pynte til jul... Kasserne er fundet frem, men endnu ikke åbnet. Glæder mig til det sker og det hele bliver fint og specielt.

Pia (mum22boys) sagde ...

Her er 1. December også vigtigt, men mest fordi den store har fødselsdag.

Han er heldigvis ligeså glad for julen som sin mor så vi pynter også gerne inden den dag (og nåede det i søndags).

Hvor er det en sød ide med pynt i vinduerne, så det ikke kun bliver brugt på juletræet...måske det skal efterlignes ;o).

Rigtig død fugl du har på den ene snor - er den ny eller gammel?

Fru Schou sagde ...

Sikke nogle smukke julebilleder:-)

Louise sagde ...

smukt Rakel, du bor bare så fint:-)

lilla a sagde ...

Sikke et smukt julepyntet hjem i har.

Frk. Munk sagde ...

ihhh hvor har i hyggeligt pynntet op! jeg er vild med de forskellige juler og pynt på snoren - det en rigtigt god ide! :-)

Lines sagde ...

Hvor er det fint hjemme hos jer...
- jeg er rigtig bagefter i år, så vi julepynter først rigtigt i weekenden.
fik dog hængt pakkekalenderen op igår så den kunne bringe lukke i morges.

Haust sagde ...

Ååå...så godt eg likar desse bileta! Eg vert superinspirert!

Ynskjer deg gode adventsdagar...

Tins roser sagde ...

For et vakkert hjem du har! Det er så koselig å se hjem med atmosfære og sjel.

Klem fra Unn ;)

Loppedilla sagde ...

Ble inspirert! skal jammen henge søte julekuler på en tråd som førjulspynt jeg også:)

Menageriet sagde ...

Så stemningsfuldt dit hjem altid er, masser af varme og hygge. Altid god inspiration, tak for det :o)

Anonym sagde ...

Jeres hjem er bare WUNDERBAR :) jeg er vild med jeres stue, som ser rigtig hyggelig, hjemlig og rar ud. Rigtig dejlig weekend. :)

Birgitte med Annekset sagde ...

Jamen, her kom jeg lige tilfældigt forbi fra en anden blog. Dejligt, for her kommer jeg gerne igen og tillader mig at tage dit link med. :-)
God weekend
Kram Birgitte.

Christina sagde ...

det ser så hyggeligt ud.
Nu har vi aflyst vores weekendplaner, så måske kigger vi forbi marked alligevel. Skønt at ha' en weekend foran sig helt uden planer:-)
Rigtig godt julemarked til jer.

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tak for alle jeres kommentarer alle sammen... Jeg har ikke været go til at give respons på dem den seneste uges tid, har simpelthen haft travlt.. :) Men jeg er så super glad for hver og en.. glad for at vores julehjem kan inspirere og glad for at I også synes at her er hyggeligt.. :)

Pernille Ulrikke sagde ...

du har det så nydelig. det må jeg bare si. elsker fargene du bruker, selvom jeg ikke er så flink til å bruke de i mitt interiør. Men lysten til å prøve blir så enorm når jeg se inn i ditt hjem..

ha en fin kveld wunderbar :)

Hyggestunder sagde ...

Sikke en skøn adventskrans! I bor super hyggeligt - det er dejligt med lidt inspiration, når man får lyst til lidt forandring :O)

Unknown sagde ...

your window decoration is perfect!!