torsdag den 15. december 2011

Pin it!...
Godt så.... Jeg er  med... I´m in.... hvad er det lige de siger?? Jeg er hooked.... Jeg er helt aldeles grebet, og jeg forstår faktisk slet ikke, hvorfor jeg ikke fik taget mig sammen før nu??!!

Det er længe siden Lis præsenterede sine læsere for det der Pinterest.... Men ting tager altså tid for mig... Men NU har jeg lært det, og hvis du ikke har, vil jeg sige som Lis (og alle de andre), det er SÅ vanedannende og helt fantastisk inspirerende for kreativiteten... Tak for hjælpen Lis og Mejse..!

Du kan følge mig, og alt jeg pinner lige her....

21 kommentarer:

Lis Rylander Karlsson sagde ...

Hæ, jeg SAGDE jo, at du ville blive vild med det:)) Og sikke mange knappenåle du får puttet i derinde, det er skønt at følge med i. Jeg vil ikke undskylde for introduktionen, for nok er det en tidsrøver, men på den anden side booster det kreativiteten og gør det SÅ meget nemmere, når man liiiiige skal finde det der helt specielle billede eller en særligt god DIY uden st akulle lede hele sin computer igennem;)

Happy pinning, som de siger derovre:))

KRAM
Lis

bare WUNDERBAR sagde ...

Jamen helt ærligt Lis... Lige nu burde jeg så absolut rydde op og gøre klar til en hel masse damer kommer og laver krea iaften.. Og så sidder jeg der????! Men har sendt dig et spørgsmål, du jo min pinterest livline.. Det må du lige se om du kan svare mig på... :))
Og Tak... happy pinning... yes... :)

Marie sagde ...

jeg har været med i laaaang tid, og ja det er meget vanedannende og så fedt!!
godt du kom med :)

Malene sagde ...

Du har ret. Jeg havde lige lidt startvanskeligheder, men er SÅ grebet af det nu. Det bedste er, som Lis siger, at det gør det meget nemmere at finde frem til det man søger igen:)

Ulla sagde ...

Ja, det er nemlig både vidunderligt og vanedannende :-)
Kh Ulla.

betine sagde ...

hi hi.. Ja, det er noget værre noget... Vi skal bare have flere timer i døgnet, så der også er tid til rengøring og alt det der :)

Marianne sagde ...

Ja, det er en rigtig tidsrøver! Dejligt! :D

Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. sagde ...

Ohhhh ja det er en kæmpe tidsrøver - men med SÅ mange fantastiske billeder og ikke mindst ideer. Har selv tæt på 1000 pins :-)

Christina sagde ...

jeg sad i går aftes for første gang og rodede rundt derinde - et helt fantastiske sted, men jeg har ikke rigtig tjek på hvordan det fungerer... lækre billeder du har fundet :)

Fie sagde ...

Jeg er også hooked:-)

Sine K-J sagde ...

Ja, jeg skal da lige love for du er kommet igang :o) Jeg har været på et stykke tid, og det er altså det fedeste kreative frirum og idé-udvekslingsforum. Happy pinning :o)

Petra / Popetotrora sagde ...

Ja, jag har också precis upptäckte detta fantastiska verktyg! Kan förlora flera timmar där och bara titta på all fantastisk inspiration!

Klart att jag ska börja följa dig!

Banebakken sagde ...

Velkommen velkommen, til et av nettet største skattekammer! Jeg er også FULLSTENDIG hooked, og kan sitte der inne i timesvis :) Legger meg til som følger av deg.

God klem,
Maria.

Katrine Neontråden sagde ...

Det er simpelthen så sjovt! Jeg er også først LIGE blevet hooked, men hooked er jeg i hvert fald :) Det er jo bare så skide smart. Havde slet ikke fattet konceptet før, tror jeg. Jeg finder dig fluks :)

g u r o sagde ...

Jeg har også begynt å pinne...eller hva man nå sier, og kommer nok til å bruke myyye tid på det fremover, føler jeg. Utrolig gøy når man sitter med iPhone i hånden, og så fantastisk mye mer givende enn Angry birds! ;) Hihi..

Fint at du viste meg veien til dine pinboards, i alle fall. Det er et supert utgangspunkt for mange fine pins, vil jeg tro. Liker deg og stilen din veldig, veldig godt! Du inspirerer!

Ønsker deg gode førjulsdager!

Unknown sagde ...

Yep, det er genialt!! Du har da virkelig nået at pinne en del, hvis du først lige er startet op :D

tichtach sagde ...

Uha, jeg er også fanget ind - men har det nok ligesom Lis. Det er svært at synes det er rigtig skidt :-) God fornøjelse derinde...

Rikke sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Rikke sagde ...

Hov - forkert navn - ved ikke lige hvad der skete der.
Nå men det jeg sagde var vist at jeg også er aldeles solgt og gennem Pinterest har fundet en masse spændende nye udenlandske blogs jeg ikke kendte før.
http://pinterest.com/frumulle

Tina Dalbøge sagde ...

Bare jeg vidste hvad det gik ud på og hvordan... Jeg har set siden og set alle de dejlige billeder. Jeg kom ind på Pinterest fordi en skrev at hun havde købt min e-bog og lagt den på Pinterest... Jeg kiggede ind, kunne ikke finde omtalen, meldte mig til... og nu er jeg ikke kommet længere. Bare der var en DIY på den side for dumme MIG ;-)

Louise Dahl sagde ...

Er der monstro en venlig sjæl der har lyst til at "invite" mig. Jeg har stadig ikke hørt fra selve Pinterest-sitet selvom jeg requestede en invite for over en uge siden. :( Det ser jo bare såååh spændende ud, og vil såååh gerne igang. Knus Louise.