tirsdag den 15. maj 2012

Voksen......skal man være for at holde af nogle bestemte ting... For et års tid siden lærte jeg det med oliven, og nu er jeg kommet så langt som til rød grape... Meget mere sød end jeg havde troet, og dens lidt beske skarpe smag passer mig egentligt helt ok nu... Og udover at smagen er helt fin alligevel, så er det faktisk også en overordentlig pæn frugt...!

Kommen har jeg stadig til gode at synes om...!

19 kommentarer:

Lis sagde ...

Ja, nogle ting lærer man at spise og holde af, andet igen kommer aldrig.
sådan er der jo så meget :)

God tirsdag til dig.

kh. Lis

bare WUNDERBAR sagde ...

Lis-
Ja det er altså lidt sjovt.. Jeg er på ingen måder kræsen, har bare nogle enkelte ting som jeg ikke rigtigt kan med.. Men det går op for mig at det kommer med tiden... Får næsten helt lyst til at hente grape nu.. :)

Annchen sagde ...

Skønne farver! Og ja - grape har jeg lært, men mangler stadig oliven, kaffe, kommen, bladselleri, dild og andre småting;)
Ha' en dejlig dag.

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne-
hvor skægt du lige nævner de ting, for kaffe har jeg faktisk heller ikk lært (og kommer vist aldrig til det) og bladselleri lærte jeg for et par år siden, ellers har jeg simpelthen syntes at det var forfærdeligt.. Dild er jeg faktisk glad for.. Gad vide om der er en el anden videnskabelig udnersøgelse der kunne fastslå noget om det var de samme varer der smagte underligt.. :)

Snullemor sagde ...

Ja den er overordentlig fotogen den frugt... det er kommen ikke, hold dig fra det ; )

Louise sagde ...

Hvor er du sjov.... Jeg har det præcis lige sådan... Oliven begyndte jeg på for et par år siden, jeg sys det så så smart ud at spise, idag elsker jeg dem... Grape har min mor spist i mange år, og nu har jeg lært det....

Men kommen... ej ej... det kan jeg bare IKKE....

Skøn dag til dig

Linsens sagde ...

Kommen lærer jeg nok aldrig at holde af, oliven træner jeg stadig med og brie ligeledes!
Feta overvandt jeg for år tilbage og føler mig helt snydt for al den feta jeg er gået glip af fordi jeg troede jeg ikke kunne lide det.

bare WUNDERBAR sagde ...

Snullemor-
Ja altså kommen... ja tror heller aldrig jeg kommer til at kunne li det, men man kan jo blive overrasket.. :)

Louise-
Der er bare nogen ting man tror man aldrig kommer til at kunne li, og så kan man pludseligt alligevel.. :)

Linsens-
Ej det er sjovt med brie.. Jeg elsker brie, men kommer jeg til at spise noget af det der hvide svamp udenpå, så er jeg næsten ved at kaste op.. Det synes jeg simpelthen smager så grimt grimt.. :)
Feta.. UHM..! Har en lillebror her i huset der kunne leve af feta.. :)

Hvorfor f..... skal det være så svært? sagde ...

Hej. Mine tænder løb i vand, da jeg så dit billede af røde grape. Ved du hvad du skulle prøve? Skær grapen over på midten og skær kødet fri. Bland det herefter med hønse- eller kyllingesalat (og det kan sagtens være den færdige fra supermarkedet) og kom det tilbage i skallerne. Det smager helt fantastisk.
PS: Kommen kan de for min skyld også godt beholde for sig selv :o)
Hilsen og god dag Jette

Christina sagde ...

Her spiser selv de mindste oliven, allerhelst de små sorte krøllede, brie med marmelade og feta på alt som skal i ovnen. Kommen på rygeost er fantastisk og grape ligeså.. Men banan synes jeg er væmmelig ;) kan kun lige gå an i frugtsalat.. Skægt med de der madvaner.

bare WUNDERBAR sagde ...

Jette-
Uh tak for det tip.. Fik da lige lyst til at lave mig en lille let frokost og tage mig en velfortjent pause.. Måske det ender med netop det.. .:)
Tak.. :)

Christina-
Årh rygeost... DET er altså endnu en af dem jeg ikke kan med.. Det smager simpeltenhen alt for skarpt, røget og underligt.. :)
Og brie(uden svamp) med syltetøj, det er godt, den er jeg med på.. :) Og feta i ovn.. Ja.. :)

Loppedilla sagde ...

hehe.. kjenner mæ igjen:)

Malene sagde ...

Hi hi ja jeg har også først for nylig lært de grønne oliven at kende. Og ja en ret pæn frugt sådan en grape, især på sådan en fin tallerken:o)

by myr sagde ...

Uuuhm grape kan jeg godt spise...og elsker også farven:-)

Kan også godt spise sennep og kommen...og en liille bitte smule gorgonzola, men KUN i madlavningen!! Kunne aldrig spise det på et stykke brød, f.eks...

Og så KAN jeg bare ikke det der med oliven. For slet ikke at tale om kapers - det er da noget fanden har skabt i vrede! Og hvad fanden er det...??? Det er ikke et bær, det er ikke en frugt eller grøntsag...HVAD ER DET??? Det freaker mig lidt...:-)

Knus Malene

ulla sagde ...

Elsker rød grape..mums mums. Men Kaffe, kommen og dild bliver aldrig mine venner.
Tilgengæld er jeg ekstremt vild med grøn peberfrugt. Spiser det dagligt, til stor undren for hele familien...

bare WUNDERBAR sagde ...

Loppedilla-
Det må være sådan for alle åbenbart.. :)

Malene-
ja helt ærligt, tallerkenen gør også lidt... Har fundet den på lopperen, og den er SÅ fin.. :)

Malene-
Skal jeg være helt ærlig, så har jeg faktisk ikke taget mig mod til at smage de dersens kapers.. måske netop fordi jeg ikk helt ved hvad det er.. V i fik dem serveret hos et hold venner for ikke så længe siden, og der undgik jeg dem faktisk.. :)

Ulla-
Ja det er egentligt sjovt med grøn peberfrugt.. jeg ville til enhver tid foretrække den røde eller gule... :)
Sjovt som det er de samme madvarer som folk har det svært med.. :)

Ditte sagde ...

Sikken en smuk tallerken!! Hvad er det for et mærke?

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Ditte.. Det ved jeg faktisk ikke.. Det er en loppesag og smuk er den... Jeg ved ulla lullaby har den også, måske kan du finde den der? :-)

Blåbærlina sagde ...

Så nydelig tallerken! Heldig du!
;o)
Koselig med hilsen hos meg...