søndag den 2. februar 2014

Endnu en uge.


1# Smukke tulipaner i blandede men koordinerede farver. Buketten fik jeg af min mor, sådan bringer den ekstra glæde.

2# Hustagene på de gamle fine huse i gågaden hvor jeg arbejder har været dækket af et tyndt lag sne.

3# Min mand har tegnet endnu en fin tegning. Han gør sig klar til en udstilling her i marts; en udstilling han har deltaget i de sidste tre år. Det er altid lidt spændende.

4# Den anden dag var vi på sporjagt i skoven. Det er nemt at se spændende dyrespor, når sneen er faldet. Vi så både hare, egern og fugle og det mest spændende, et kæmpestort potespor. Vi tænkte straks på ulv, men det får vi nok aldrig helt opklaret.

5# Der bliver brugt masser af træ i tiden. Brændeovnen skal holdes igang, hvis vi ikke skal fryse. Jeg kan især godt lide fornemmelsen af skarp kulde, når man kommer ned i stuen om morgenen. Begge børnene kravler under dynen på sofaen, indtil brændeovnen igen har givet en anstændig varme i stuen. Overgangen fra kulde til varme om morgenen synes jeg er helt særlig.

6# Vi har fået en ny lampe i stuen. Egentligt er det et loppefund købt hos Pusterum, som er en Pop Up shop, mine kollegaer åbner et par gange om året. Her sælges gamle loppefund, en del af dem istandsat af mine dygtige kollegaer. Alt overskud går til gode formål. Jeg er stolt over at have så dygtige og empatiske kollegaer. Og nu er jeg også glad for den nye lampe.

8 kommentarer:

dqpage sagde ...

Flotte billeder - og især er det spændende, det din mand har tegnet. Vinteren har sin hygge med brændeovnens varme :o)

Malene sagde ...

Hver gang jeg kører forbi en stor brændestabel, har jeg lyst til at stoppe op og tage et billede, for det ser altid så fint ud ;)
God ny uge til jer.

Maiken sagde ...

Dejlige stemningsfyldte billeder. Jeres hus indbyder virkelig til hygge. :)

Carsten er altså en dygtig tegner, men det har vist efterhånden kommenteret mange gange før. :)

Ninette sagde ...

Sikken fin tegning din mand har gjort!

Karin sagde ...

Tak for fine billeder og fortællinger. :-) Det med brændeovnen og kulden om morgenen, kan jeg godt nikke genkendende til. Eller det vil sige; det kunne jeg. Nu har vi en pilleovn i stuen, men tidligere havde vi først en gammeldags kakkelovn, der åd alt, senere en alm brændeovn og så sidst en Bekkasin. Her i huset var det manden der stod op og tændte op imens vi andre lå og gassede os under dynen. Ældstesønnen på 24 skrev da han var omkring de 10, et sjovt lille digt om det at ligge i sin seng, og vente på at der blev varmt i stuen. Måske det skal postes en dag på bloggen.

Mette sagde ...

Som altid dejlige billeder fra dig Rakel. Har du egentlig været på kursus i at fotografere eller er det bare naturligt talent (eller måske begge dele)?
Øv med det store dyrespor - jeg har ellers ventet i spænding på at få opklaret om det var en ulv ;-)

Anette Andersen sagde ...

Sikke dejlige billeder. Er vild med brændestablen :-) Hvad er det for en plante du har i vinduet? Kh Anette

Unknown sagde ...

Fine billeder! Det lyder ret hyggeligt med kolde morgner under dynen i sofaen!