torsdag den 6. februar 2014

RUMFANG.


Min naboby Skive har fået den fineste interiørbutik RUMFANG. Den har virkeligt været savnet. Jeg har tidligere skullet køre langt, hvis jeg skulle kigge på lækre ting til boligen.
Skive byder efterhånden på et ret fint butiksudvalg, som også er værd at køre efter hvis man bor i Silkeborg, Randers, Holstebro eller andre byer indenfor samme radius. Jeg ved at kunderne fra Viborg allerede er begyndt at finde til Skive.
Udover Rumfang skal jeg altid besøge Mie i Hollys Dollroom, og er man på tur kan man derefter køre en tur til Lundø, hvor Savillas ligger, og hvor man får den lækreste smukke frokost og andre forfriskninger. Der er så hyggeligt!
Udover mine yndlingsbutikker rummer Skives gågade alle de gængse butikker som Inspiration, Kop & Kande, Vero Moda, H&M, Matas, flere boghandler, TIGER, forskellige  lækre herretøjsbutikker, flere sportsbutikker og en del skobutikker. Der er nok at kigge på.

Rumfang skal jeg altid forbi! I butikken fører de mærker som OyOy, Hay, House Doctor, Snowpuppe, Ferm Living, String (det er i Rumfang, jeg har købt min string hylde), Muuto, Playtype, Kähler, Lyngby, Nicholas Vahe, Arttiles, Helbak, FUSS, Lucie Kaas, Bob Noon og mange mange flere.
Der er fine smykker bla. fra Maanesten og Stine A, forskellige ure, og så har de lige fået de fineste "frame" bakker fra firmaet MUNK. Jeg selv har købt en af bakkerne med hjem i en smuk light coral farve, og jeg spår, at de bakker hurtigt vil blive et populært musthave.

Jeg elsker at Rumfang hele tiden er i flow, og at der altid er nye opstillinger og ting at kigge på, når man kommer forbi. Stine og Susanne er dygtige til at udtænke nye måder at  indrette butikken på. Den sorte væg fremhæver alle de fine ting, og både disken og de små borde i formpresset træ giver butikken en virkeligt cool stil og spiller godt op til alle de lækre mærker og designs.

Du kan finde RUMFANG på Instagram og her på Facebook eller kigge forbi butikken på Posthustorvet i Skive.