tirsdag den 21. december 2010

..hjemmelavede hverdagsgaver...

Jeg føler mig virkeligt virkeligt i tidsnød... Havde sindsygt mange planer om alle de hjemmelavede, gaver jeg skulle nå at lave, men en maveomgang på rundtur i den lille familie, et pludseligt og ufrivilligt (ihvertfald fra morens side!) ammestop, en meget rød babynumse og en hel masse aftener med ihvertfald en' vågen unge har ligesom bare begrænset produktiviteten... drastisk!...
Ville så gerne have nået at lave både et lækkert blødt tæppe og en kjole til storepigen, og til den lille fyr et par bukser og en nusseklud.. og til mine bedsteforældre og min mor et lommelet etui.. juleklip til veninderne og lidt julepynt til nogen som trænger...
Det eneste jeg HAR nået at lave selv er nussekluden til lillebroren, og et par enkelte pakker som posten har taget med...  (har for øvrigt hentet inspiration til pakkepynten her og her)..
Idag tager jeg med en veninde på julegaveshopping og så må det vist siges forhåbentligt at være det... og alle de hjemmelavede... de er simpelthen nødt til at komme dryssende som hverdags gaver i det nye år......

23 kommentarer:

Annchen sagde ...

Det lyder da også til du/I har haft nok at se til! Håber I er ved at være ovenpå igen..?!
Men små hjemmelavede hverdagsgaver er da absolut heller ikke det værste;)
Herhjemme ligger jeg syg igen (#¤*!!) for 3. gang i december - så alle planer om hjemmelavet er også udskudt og har besluttet at hjemmelavet nok er bedst til fødselsdage, hvor det som regel kun er 1 person ad gangen;) Her til jul er der bare så meget andet..
I hvet fald i år;)
God shoppetur i dag - den har manden fået lov at klare for os i dag.. Så tager det nok også kun den halve tid;)
Kh Anne

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Anne..
øv også.. så ved du lige hvordan det er... ønsker dig rigtigt go bedring, juleaften, da gider man altså ik ligge på langs!... Og ja det er jo lidt nemmere at tage de hjemmelavede kun til fødselsdage.. :) Jeg er ihvertfald i tidsmangel nu.. men vil forsøge at hygge os idag og glemme alt om tidspres.. ;)

Petra / Popetotrora sagde ...

Vad fint!! Gillar verkligen de söta paketen med vimplar på! Bra idé! :-)

Onkel Anne sagde ...

Sikke da en uge for jer! Og du kan jo altid pakke et kort ind, hvor du skriver en overraskelse følge ri det nye år!

Pernille sagde ...

Der er da ikke noget bedre end hverdagsgaver, der kommer på tidspunkter hvor man mindst regner med det :) Jeg har heller ikke fået lavet alle de hjemmelavede julegaver jeg havde planlagt. Jeg har først i går opdaget at det snart er jul! Sådan er det når man lige pludselig har frygteligt travlt. God jul til jer alle sammen :) Jeg nyder at følge med på din blog.
Venlige julehilsner Pernille

Anne sagde ...

Man kan altså bare heller ikke nå det hele. Og slet ikke når der så ovenikøbet sniger sig sygdom ind i programmet:( Håber I alle er på vej ovenpå igen. Jeg sidder at skriver på 2 opgaver og kæmper med de hjemmelavede julegaver, så hvis der kommer bare en lille bitte ting i vejen, så er jeg på den, og så bliver mine julegaver også til hverdagsgaver i det nye år;)

Kaspara sagde ...

Heisan!
Herlig fikleklut for små barn; det er en innetier regner jeg med!
Og så herlig, så herlig med vimpelrekke på pakkene!!! Tror jeg adopterer det på noen av pakkene her hjemme.
Ha en koselig jul i deilige Danmark!
Klem fra Kaspara

Trine sagde ...

Ska si du har hatt det stritt i førjulstida.
Men jula kommer uansett hvor mye man har gjort.
Søt sutteklut.
Kos deg på shopping:)

mette sagde ...

Ja ingen tid er der nok af - kan mon ønske sig mere af den slags i julegave? - Og hvem kan ikke bruge en hverdagsgave i det nye år.
Flot arbejde med nusseren...
-Mette : )

Darling L sagde ...

Sikke meget du har at se til..
Jeg synes simpelthen også, jeg er blevet slået omkuld flere gange denne december. Så jeg har heller ikke nået alt det jeg havde håbet, drømt om og planlagt. Desværre.. Men det er jo ikke alt man kan styre selv..
God idé at lade de sidste hjemmelavede gaver komme dryssende som hverdagsgaver i det nye år - det er også min plan.

Håber I har fået hygget i dag?

Charlotte sagde ...

Sikke dog en hyggelig og fin lille gave og skøn indpakning. Den er jeg altså lidt vil med...
Jeg har lige et spørgsmål helt uden for kategori. Håber det er ok? Kunne ikke lige finde din mail og din kontaktside virkede ikke lige for mig :( Men nu så jeg lige på busters mors verden, at du skrev, at I havde en hoppehest. Jeg kan huske, at du tidligere har vist billeder af den (men måske det var fra din gamle blog?). Vi har selv overvejet at anskaffe os sådan én, men er i tvivl om hvor meget plads sådan en hoppe/hingst har brug for. Hvor højt skal den optimalt op? Og hvis nu at man har et maajet højt træ med en majet høj gren, er det mon så muligt at forlænge rebet? Vi har nemlig to mulige træer. Det ene er ret højt og det andet ret lavt - og måske npk for lavt.
Undskyld de mange spørgsmål *s*. Det er helt ok, hvis ikke du har tid til at svar fru spørgejørgen her :)

God jul

Mange hilsner fra Charlotte

May-Britt sagde ...

Blev du færdig med de købte gaver? Det håber jeg - sikke mange søde hjemmelavede ting og sager, der var i vente ... men ved du hvad? Pyt da med det :-) og TAK skal du også have - så er du menneske som jeg! he he ... og vi har så mange gode intentioner og en masse planer, men tiden sætter oftest sine begrænsninger. Jeg bliver nødt til at leve i mange, mange år og blive gammel og grå, og sidde der i gyngestolen med mine syslerier :-) Hav en rigtig dejlig jul og juleferie! Kh May-Britt
PS Ammestop? Vil han ikke? Jeg blev da ellers lige så glad og motiveret af nyheden fra MetroXpress om at ammende børn er kloge børn :-) Så jeg fortsætter lidt endnu og nyder det også langt mere end sidst, hvor der "gik hul". Men du ser vel frem til næste gang, du skal amme? ;-)

Malene sagde ...

Men sikke da en fin nusseklud du har fået lavet! Wow :)

an-magritt sagde ...

De pakkene var vakre! Og den leke-kluten var utrolig flott! SÅ gøy å gi og så gøy å få.

Så dyktig du er!
Klem

mimmi-leone sagde ...

Ønsker deg en riktig god jul med masse kos og avslapning!

Hilsen fra Mimmi-Leone

Ylva sagde ...

söta söta söta idéer!!

Fargebarn sagde ...

Uff det er ikke kjekt å være syk. Ønsker dere god bedring. Festlig med nuddeklut. Jeg har også laget en slik tidligere med samme bilen på ;) Kult det stoffet med bilene. Jeg har det i lilla også.

Line fra Dalgaardens Have sagde ...

...hvor er det godt, at du ikke dropper gaverne! Gaver kan man nemlig altid bruge - og man skulle jo nødig få gave-abstinenser hen ad januar ;)

Unknown sagde ...

Stakkels jer! Det er da en December, der kan tage pippet for den bedste..
Gaver er ofte bedst, når de kommer i utide:-)

Andreas sagde ...

cool.

Marina sagde ...

Kære, kære Rakel. Mange tak for den smukke stjerne og det allerkæreste kort. Jeg blev simpelthen SÅ glad og glæder mig til at hænge stjernen på juletræet når jeg lige om lidt får det halet indenfor.

Vi er stadigt plaget af sygdom, men jeg håber I er ovenpå og får den der rigtige hyggelige julestemning. Masser af kæmpestore kærlige julekram til dig og alle dine.

Malin på pastill.nu sagde ...

men åh vilka underbara paket, så sött med vimplarna! God jul!!

Unknown sagde ...

SÅåå Utrolig nYYyyydelige!!!!!!!! Jeg elsker med slike merkelapper på!! <3