torsdag den 30. december 2010

SÅ blev den pakket væk....

Så er julen langt om længe pakket ned og stillet i kælderen... Det er en mærkelig mani det med altid at nyde forud... som jeg i oktober begynder at længes efter jul, så har jeg det sådan at så snart nytårs aften er overstået, så vil jeg gøre hvad som helst for at hive foråret hjem... Fornemmer man det mon ud fra billederne.. det tror jeg nok...
Vi har haft en dejlig jul.. masser af besøg, mange gæster, dejlige gaver, alt for meget lækker mad, og som altid begynder jeg også at længes en smule efter hverdagen, hvor der er lidt ro på en anden måde...
Foråret er fundet lidt frem... Hawaii lyskæden kommet op, alle de nye Mano kopper jeg inkasserede i julegave lokker fra hylden, et forårs broderi er fundet frem, og helt andre farver tager så småt over...

men først skal vi så lige have fat i glimmer og glitter kassen, for imorgen åbner vi dørene for venner og børn til en forhåbentlig hyggelig nytårsfest med dejlig mad, go leg, krudt og glimmeras...

Rigtigt godt nytår i søde blogdamer, vi ses til næste år.....!

30 kommentarer:

Mie sagde ...

Jeg har det lidt som dig; lige så dejligt det er at få alt julepyntet frem, lige så dejligt er det at pakke det væk igen, når julen er overstået og så få nogle nye lyse farver ind. Der er nu også noget ganske særligt ved at gå og vente på forårets komme.

Rigtigt godt nytår.

bare WUNDERBAR sagde ...

Mie-
Lige nøjagtigt.. det er SÅ rart at få skiftet lidt ud igen.. og det virker så tomt og nyt på en dejlig måde.. altså ikke tomt som i ensom og trist tomt, men som i albuerum og plads til nye planer, tanker og ideer.. :))
Rigtigt godt nytår til dig også.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

Jeg pakkede også julepynten væk d. 27. dec. Det er dejligt at have oppe mens man glæder sig til jul, men jeg kunne virkelig også mærke at jeg trængte til nogle rene flader igen!
Alligevel er huset altid lidt tid om lige at blive sig selv igen, synes jeg. Det skal ligesom lige lægge ansigtet i de rette folder ovenpå alt det pynt.
Godt nytår!

bare WUNDERBAR sagde ...

Ida-
det har du nok lidt ret i... vi har altså også stadigt juletræet stående, det insisterede manden på, men i overmorgen ryger det også. :)
Jeg har jo en helårs kasse jeg skal have fundet frem også, for når jeg skal pynte til jul, så går jeg rundt og pakker vaser og nips og lysestager osv som så kommer i kælderen til efter jul.. så er det rart at finde frem igen og ligesom pynte den anden vej hvis du forstår.. :)

Helle sagde ...

et godt nyt år til dig og vi ses her på bloggen næste år :)

Fie sagde ...

Mit pynt er også pakket væk og de gamle nipsting har fået nye pladser...

Godt nytår!

Fjeldborg sagde ...

Godt nytt år til deg også! Gleder neg til å rydde julen bort, tror det skjer i morgen, det er liksom litt tradisjon t den ryker ut på nyttårsaften, så kan jeg starte det nye året med blanke ark:)
God feiring i morgen!

Klemmer fra Ingrid

s h i n e d e s i g n sagde ...

Akkurat sånn er jeg også! Julestemning i oktober og ivrer etter hverdagen igjen så fort romjulen er over. Riktig godt nytt år til deg, jeg gleder meg til nye og inspirerende innlegg fra deg i det nye året!!!

Julia Hausfrau sagde ...

Dejligt med et indlæg fra dig. Skønne billeder som altid! Sikke nogle fine kopper du har fået, lækre farver. Rigtig godt nytår, håber I får en dejlig aften. Kram

Anja sagde ...

Dejlige farver! Sidder og kigger på nisserne rundt om i stuen og synes de bare er totalt yt! Sjovt som et par dage kan gøre en forskel :-) Forstår dig udmærket, trænger også til at komme back to basic.

an-magritt sagde ...

Godt nytt år til deg også, du vakre kvinne! Gleder meg til å følge deg i 2011!

Unknown sagde ...

Hej Rakel
Åh troede kun det var mig, men sidst i julen så gider jeg ikke mere. Trænger også til ro og vores julehalløj er også pakket ned i kasser igen og farver ind i stuen.
Farverne giver mig glæde:)

Lyder som en fantastisk jul og rigtig godt nytår til dig også:)

Hilsner Vicki

Julie sagde ...

Åh man længes efter forår, når man ser de fine Mano kopper.
Her er julen også pakket ned og friske tulipaner er i vaserne rundt omkring.

bare WUNDERBAR sagde ...

bella dotte-
DET gør vi.. godt nytår og tusinde tak fordi du altid er så sød til at skrive.. :)

Fie-
ja og på den måde får man jo også flyttet rundt på lidt og set på det man har med nye øjne og sætter igen pris på hverdags tingene.. det er dejligt.. :) I lige måde med det gode nytår..

Ingrid-
Før i tiden tog jeg det faktisk også altid først ned dagen efter nytårsaften, men når vi selv skal holde fest, så er det rarest at få det ned nu.. og så kan det altså bare ikke gå for hurtigt med det forår... :) Tak for din dejlige blog, og godt nytår til dig og dine også.. :)

Shinedesign-
Ja det er egentligt sjovt at man ikke bare kan nyde NU.. men det er nok også det der er drivkraften i en, alt det gode som må komme og alt det man gerne vil.. :)
Rigtigt godt nytår til dig også.. :) Og tak for dine søde kommentarer her hos mig..

Julia-
Jeg/vi har bare rigtigt holdt ferie, og gør det altså lidt endnu.. nu skal det hele gøres klar til imorgen.. :) Kunne tyde ud fra servietterne at I får rigtigt fornemt besøg imorgen.. hils dem alle tre.. håber I får en fantastisk hyggelig aften.. det er jeg sikker på!!.. Vi ses forhåbentligt snart.. kram..

ANja-
Det kommer nemlig lige pludseligt fra det ene sekund til det andet, SÅ kan man bare næsten ikke udstå alt julehalløjet bare et sekund længere.. :))
godt nytår til dig også.. :)

Romantiskretro-
Tusinde tak og mange gange i lige måde.. for et fantastisk dejligt profil billede du har fået, virkeligt fint!... :))

Vicki-
lige nøjagtigt.. ro og hverdag.. slappe lidt af ( var der nogen der sagde ferie??) og bare nyde de små ting og at man ik skal ræse rundt HELE tiden, men måske bare lidt mere moderat.. Det er lidt som ude godt men hjemme bedst... kan man mon sige det sådan...? :) Godt nytår til dig og dine...


Julie-
Det lykkedes mig faktisk at inkassere ikke mindre end 10 kopper fra 3 forskellige steder, uden at jeg egentligt havde skrevet det på sedlen.. havde 2 i forvejen, så så var vi på tolv.. nu kan jeg så bruge dem også når vi har gæster, og det er rigtigt fint.. :)) Vi har også friske tulipaner.. jeg er ikke så vild med ordet sprød, men sprøde det er de... ;))

Unknown sagde ...

Åhh ja forår. jeg længes allerede, selv om jeg prøver at værdsætte dynen af sne og roen omkring det, så glæder jeg mig til lysegrønnefarver, fuglesang og FORÅR :)
Her er julen også pakket ned. Gemt væk indtil næste jul.

Rigtig glædelig nytår til dig og dine.

/Karina

Maiken sagde ...

Præcis på samme måde har jeg det med julen. Lige så hyggeligt det er at finde julekassen frem lige så skønt er det at få fine rene linjer og forår ind i stuen igen! Indrømmet, jeg har faktisk købt fint keramik julepynt til halv pris i dag, men det kommer først op til næste år. ;o)

Mano kopperne er altså også så fine. Jeg er også super glad for mine...

Rigtig godt nytår. Jeg håber I får en hyggelig og festlig aften med vennerne. :o)

Darling L sagde ...

Jeg har det fuldstændig på sammen måde! Når juleaften er ovre er jeg klar til at pynten skal væk igen (selvom den har været hyggelig at have fremme), og når nytårsaften er ovre, ja så er jeg klar til forår . Og det kan ikke gå hurtigt nok! ;-)

Rigtig godt nytår!

Unknown sagde ...

Ja man kan godt gå hen og få forårskriblekuller før tid. Ihh hvor jeg kender det - også i den grad.
Et glædelig nytår.
Hilsen Frk Hverdag

Kristin sagde ...

Jeg gør det samme som dig - pakker vaser, stager og andet nips ned og i dag er det kommet frem fra decemberhiet igen. Og tilsat lidt tulipaner, ja så er der lidt forår i vindueskarmene her...
Skønne skønne Mano'er, de ser rigtig nok indbydende ud.

Godt nytår til dig og dine

Kh

Onkel Anne sagde ...

10 kopper? Dit heldige asen!
Og sikke en smart idé med en helårs kasse og julekasse. Jeg synes nemlig ALTID det er så tomt efter jul, men det er sikkert fordi jeg juler mellem alle de andre ting. For sådan normalt synes jegjo ikke her er tomt.
Jeg vil ønske dig et godt nytår og håber det opfylder dine drømme og ønsker!

Heidi sagde ...

Kære Rakel
Rigtig godt nytår til dig og dine.
Tak for billeder der minder om at foråret er det "næste"
Selv er jeg også glad for julen, men mit ubetinget yndlingsjulevers, som jeg altid insisterer på at synge højt,trods gavehungrende børn er:
Juletræet på besøg, hilser os fra eg og bøg.
med besked derude fra at det lysner dag for dag
og at solen fra sit skjul
ønsker os en glædelig jul
Uanset hvor dejlig julen er elsker jeg at blive mindet om at det ikke varer ved.
Rigtig dejlig nytårsaften :)

Annchen sagde ...

Lækre farver du hiver frem;)
Her pynter stadig en lille smule julepynt - vi har næsten ikke været hjemme i ferien og vi skal ikke være værter i morgen - så det må blive i weekenden denne gang;) Ellers har jeg det normalt som dig - og jeg glæder mig til at få juleriet væk igen..
Har købt smukke tulipaner og har hængt lidt nyt pynt op - så er klar til forår ligesom dig;)
Rigtig godt nytår søde Rakel! Glæder mig til at blogges ved i 2011..
Kh Anne

by myr sagde ...

Åh hvor det bare lyder velkendt Rakel...jeg har det på samme måde - 2 juledag kan jeg næsten ikke klare mere jul, selvom jeg også glæder mig flere måneder forud! Så nu er alt det røde, glitter og glimmer og nisser også pakket væk hos os og juletræet ligger kasseret og ensomt på terrassen...stakkels træ!! Det var smukt så længe det varede:-)

Jeg længdes også efter forår, ingen sne, ingen frostgrader, lyse morgener med sol i køkken vinduet, den friske luft af "land" og træer der springer ud....åh bare det var snart:-)

Jeg ønsker for dig og dine kære at I får et fantastisk og skønt 2011 og at I må være forfulgt af lykke og held og at appelsinerne vil vælte ned i jeres turbanner:-)

Mange hilsner fra
Malene

mette b sagde ...

Glædelig nytår til dig! Jeg ønsker dig et dejligt 2011. Tak for alle dine søde hilsener i år. Jeg håber vi mødes igen i år :)
Klem fra
mette

Marolle sagde ...

jeg er også helt vild med de mano kopper, og får også to lige om lidt ;)

Kreativista i Boligrum sagde ...

Sikke en fin blog :-)

Efter en hjemrejse fra Florida på 30 timer, tror jeg at jeg blev "bims" på hjemturen. Nogen kalder det også jetlag. Jeg afpyntede mit hjem i nattens mulm og mørke.

Som du siger, lige så meget som man elsker jul, lige så meget elsker jeg at pakke det hele i kasser og gemme det til næste år.

Godt nytår

ReVinyl sagde ...

Godt nyttår! Jeg er ny følger av bloggen din og gleder meg til mer. Du gjør dagen min litt gladere ;) Klem

frk.regnbue sagde ...

Ej hvor jeg bare kender det. Har det på præcis samme måde. Var helt glad den anden dag, hvor alt var pakket væk. Og i oktober længes jeg efter julehygge. Men hvor er det dejligt at have noget at glæde sig til. Og nu kan vi glæde os til forår. Har allerede en masse planer om hvilke blomster jeg skal plante i haven. Godt nytår:-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tak for alle jeres hilsener... det lyder som om de fleste af jer glæder jer til foråret.. jeg har det vitterligt også sådan, at sne det hører sig til i december og derefter så vil jeg bare gerne have lidt sol og lidt varmere strøg... men omvendt så vil jeg hellere have sne og frost, end regn og gråvejr... :) Om ikke andet kan jeg jo altid forsøge at lave forår på bloggen... :)