torsdag den 10. februar 2011

Jeg har haft travlt......


-Jeg har været på mit absolutte yndlingssted... Her er altid charme, stil og stemning og lidt for mange gode sager man gerne ville have med sig hjem.. Denne gang blev det til en lille kop, og det fine bånd på billedet.. Ved snart ikke hvad der var finest, det købte, eller de søde blomstrede poser i genbrugspapir, som det blev pakket i....


-Og jeg har købt en ny slags tulipaner... ny for mig ihvertfald... Jeg plejer at købe i pasteller, men manden synes de her var fine, så vi prøver dem, og jeg tænker mit øje måske kan vende sig til dem alligevel..


-På arbejdet har jeg haft travlt.... ikke kun med musik, men også med at tage stilling til, hvordan man takler de besparelser og nedskæringer, der er blevet en realitet i folkeskolen... DET er en længere og ret sløj historie....


-Faktisk har jeg også fået syet lidt tøj.. for første gang i lang tid er det blevet til en EG slå om kjole til den lille dame herhjemme... Jeg er stadig ikke helt færdig med at pynte den, men når jeg er, ser I den nok...


- Og tænk sig hvad sidste weekend bød på (den der, der var åben og helt uden planer...), en helt igennem fantastisk og impulsiv tur til Vesterhavet med gode venner og dejlige børn... Og Vesterhavet viste sig fra sin helt vanvittigt brusende, bølgende og larmende side, og da vi kom tilbage til bilen kunne vi smage salten fra havet...


- Tænk sig at Danmark kan være så vidunderligt smuk og helt igennem særegen i sin natur, kun lidt over en times kørsel fra hvor vi bor... Det er lidt som at komme til et fremmed land, når man pludseligt står er ved Vesterhavet, og børnene elskede det, at løbe i bjergene, (som de kaldte klitterne), og at løbe rundt i vesterhavs skum der var blæst op på stranden.....

-og så må jeg konstatere at lige i den her uge har det ikke været så slemt at have travlt.....

24 kommentarer:

Siv Iren sagde ...

Kjolen ser helt fantastisk ut!

Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den blå blomstrete tapeten? Jeg leter og leter, men kan ikke finne den noe sted. Er aldeles tussete forelsket og vil så veldig veldig gjerne ha en sånn tapet.

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Siv iren..
Jeg har købt tapetet på trendsales for år tilbage.. tror også retrovilla.dk har haft det, el har det.. jeg ved faktisk ikke lige helt præcist hvad det hedder.. Hvis jeg falder over det et sted, skal jeg tænke på at tippe dig.. :))

SiriR sagde ...

Det lyder da til at du har haft travlt af den dejlige slags:)

Den slå om kjole bliver nok fin, jeg har det samme stof liggende! Syns det er så fint.

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Hej1

Tak for din søde hilsen.
Kan se du også elsker Savillas.
Det er bare det bedste og hyggeligste sted på denne jord, når jeg skal forkæle mig selv.
Det kunne være hyggeligt at vi lavede et blogtræf hos Sanne engang, tror også hun ville syntes om ideen.
Man skal jo kun samle 15 personer til spisning, så lukker hun op.
Det kunne da være så hyggeliogt at vi fik hilst på hinanden.
Knus Fra Susi

bare WUNDERBAR sagde ...

Siri-
Lige nøjagtigt travlhed af den dejlige slags.. :)

Jeg er helt vild med det stof og har den også i alle tre varianter.. synes det er noget af det fineste de har lavet.. :)

Susi-
Det var så lidt..
Og du har ret, det havde jeg egentligt slet ikke tænkt på, men det ville selvfølgeligt være det perfekte sted.. :)

Kristin sagde ...

Åh nej ikke de besparelser.. De er sørgelige - sidder selv med det samme.

Skønne, skønne billeder fra det brusende Vesterhav - er det mon Vedersø Klit? Ja "bjergene" er vidunderlige derover. Vores børne nyder dem også, vi har hus i Husby Klit.

Nyd aftenen og de nyindkøbte tulipaner

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Åh ja, det er bare SÅ dejligt at være ved Vesterhavet og blive blæst godt og grundigt igennem!!!

Jeg har også haft sådan en uge hvor jeg bare har haft travlt på netop den gode og helt okay måde - fordi det lige om snart er vinterferie og fordi vi derfor tager i sommerhus hele ugen - ved Vesterhavet :) - Nøj hvor jeg bare glæder mig!!!

Vi ses jo snart :)

Kram Tina

Malene sagde ...

Slå-om-kjolen ser rigtig fin ud. Elsker det stof (har også alle tre varianter).
Ja de besparelser og nedskæringer på folkeskoleområdet er sgu hård kost. Lige på dét punkt, kan jeg være glad for (og lettet over) at være sygemeldt pt. Håber "man" (læs: kommunen og regeringen) snart vågner op og erkender, at det blir svært at opnå "verdens bedste folkeskole" med langt færre hænder. Håber I kommer sikkert og styrket ud af "krisen" på jeres sted!

HannasHörna sagde ...

Hej!

Härliga bilder från Danmark. Vilket härligt band? Har du vävt det själv?

Kram

Anne-Sophie sagde ...

sikke noget fint bånd! jeg må derhen engang hvis jeg kommer på de kanter!

Malene sagde ...

Det ligger jo passende tæt på min hjemstavn (Skive). Det må jeg vist hellere få besøgt engang, når jeg skal hjem til de gamle :)

mette b sagde ...

Savillas lyder som et farligt og afhængighedsskabende sted ;o)

Sikke dejlige billeder fra det vilde vest - det lyder som en skøn tur, I havde.

bare WUNDERBAR sagde ...

Kristin-
Det virker fuldstændigt hul i hovedet, men sådan er det jo på alle områder der har med mennesker at gøre i tiden.. desværre..
Og du har helt ret.. det er vedersø klit, der hvor man kører ned ved hotellet.. :) Det må da lige være fantastisk at have eget hus der.. Vi snakkede om snart at køre derud igen, min mand vil gerne besøge en keramiker i husby, kan ikke helt huske hvad hun hed nu, Eva et el andet.. :)

Tina-
Ej hvor fantastisk, en hel uge, gid det var mig som skulle afsted.. :)
Og ja vi ses snart.. det bliver rigtigt hyggeligt.. også for galt vi ikke har fundet en krea aften.. den ene dag tager bare den anden.. :)

Malene-
Ved du hvad.... på to år er der nedlagt 8 lærerstillinger hos os.. 8!!!?? og vi har altså stadi samme kvantum af børn.. det er helt igennem helt vanvittigt.. :(
Så lidt godt er der ved at være sygemeldt.. ;) Dejligt at se lyst på tingene... :)))
Og du har ret, det er det fineste stof.. egentligt tror jeg bedst jeg kan li det lilla og så det gule og til sidst det her.. :)

Hannas Hörna-
Tak for det.. :)
Båndet er lavet af et dansk firma der hedder Aspegren.. mon ikke du kan google det.. de laver rigtigt mange fine varianter.. :)

Anne-sophie-
Det skal du gøre, det er et virkeligt hyggeligt sted, med dejlige varer og en eminent go servering.. :)
I tiden er der High tea... :)

Malene-
Ej det er sjovt.. mon vi kender de samme og den slags? Ved selvfølgeligt ik om vi har samme alder, men kommer selv fra en af oplandsbyerne til skive og bor her endnu.. :)

Mette b-
Ved du hvad, skal vi lave en date? hvis du kommer over til mig en torsdag omkring frokosttid, så vil jeg tage dig med på Savillas.. jeg er sikker på at du vil elske det, og de tilbyder en fantastisk middag og bagefter kan man altid gå en tur ved vandet.. :)) Hvis du har lyst altså...

Velkommen til min kreative verden sagde ...

Dette var en imponerende blogg. Mye fint og mye inspirasjon. Flotte bilder: )

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej velkommen til min kreative verden-
Tusinde tak for din søde kommentar, den blev jeg rigtigt glad for.. du skal være velkommen her.. :))

Malene sagde ...

Har det på samme måde med rækkefølgen på de tre stoffer...

Det er helt ude i hampen med alle de fyringer, når elevnomeringen er den samme...ja, der er så mange ting at sige i den sammenhæng, at det er en sag for sig, men frustrerende er det i hvert fald.

bare WUNDERBAR sagde ...

Det virker fuldstændigt meningsløst.. samtidigt har der bredt sig en del uro og debat på lærerværelset også, så synes det er lige rigeligt..
Sjovt med stoffet.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anne Dorte sagde ...

ÅÅhh Rakel, hvor er jeg spændt på at se din nye kreation....det er længe længe siden vi har haft en ballalade sag, men vi drømmer af og til om at du finder på, at lave en blogshop....nå overskriften var vist 'Jeg har haft travlt ((((:
Lige pludselig en dag, så drejer jeg altså omkring Savillas....det lyder da som en rigtig rart sted ♥

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne dorte..
Du bor måske ikke så langt herfra? Det kan jeg ikke lige gennemskue? :) Det er virkeligt et rigtigt rart sted.. :)
Det er altså også længe siden jeg sådan for alvor har syet noget tøj.. tror bare jeg er gået lidt i stå med det, og Frederikke gider ikke altid have det på.. hun har de faste yndlingskjoler og det var altså ikke lige nogen af dem jeg har syet.. ha ha.. :)

mette b sagde ...

Hej igen
Det lyder rigtig hyggeligt med en tøsetur hos Savillas med indlagt tur ved vandet :)
Jeg skal lige have overstået min knæoperation, så melder jeg tilbage igen :)
Klem

bare WUNDERBAR sagde ...

hej Mette..
det er lige gået min næse forbi at du skal have sådan en.. er der nu her? Lyder ikke så sjovt, men måske det bliver sjovere bagefter.. :) Invitationen står åbent.. :) fredag kan også gå, hvis det passer dig bedre.. :)

Malene sagde ...

Ja det er lidt skægt. Jeg fylder 27 snart. Mon ikke vi kunne komme i tanke om et par af de samme folk? I Skive og opland kender alle jo næsten alle ;)

Kristin sagde ...

Der er helt vildt skønt derovre. SÅ smuk en natur. Der ligger en keramiker på "vores" vej. Svollingvej hedder den.