søndag den 22. maj 2011

At følge med sommeren, el. hvad man nu følger med.....

Jeg er her endnu, hvis I sku´være i tvivl....
Og her er billeder af de første danske jordbær, købt for enden af vejen, og de smagte helt fantastisk godt... Der er et billede af de fine mælkebøtte smykker min datter er begyndt at lave, guilander vil nogen kalde dem, vi kalder dem halskæder, armbånd og øreringe... Og billedet af blomsten er et af den slags, der er taget, når man er i sommerhus ved vandet...

Egentligt ret idyllerisk altsammen.. Måske ikke helt i overensstemmelse med virkeligheden, hvor vi stadig døjer med sygdom i alle afskygninger, og nu er vi på det stadie hvor børnene endda er blevet enige om at skiftes lidt til at være den syge...!
Og så er der også den virkelighed, der handler om lidt mere end det, som handler om at finde ind til kernen og ens aller væsentligste værdier, og det er bare ikke altid helt nemt, og det er vel næsten ligeså stort som det lyder til... Den går jeg og tygger lidt på....!

- Og imens vi gør alt det, så prøver vi at huske på at nyde jordbærrene, grønne is og alt det andet skønne, som lige så stille følger med sommeren....

10 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

Dejligt med et indlæg fra dig. Øv at sygdommen blæiver ved med at forfølge jer. Det er helt det samme her, hvor vi alle 3 er/har været på penicillin. Stopper det aldrig? Fine "smykker" Frederikke laver, ser ud til hun er meget sirlig med hænderne. Som sin mor ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Julia-
Tusinde tak for din kommentar, den trængte jeg lige til.. Jeg har tænkt på jer flere gange, både med sygdommen og også med at jeg skulle skrive og sige STORT kæmpe tillykke med dit nye sted.. Hvor er det fantastisk og hvor jeg glæder mig til at komme og indtage en cupcake hos dig, det vil jeg!..
Hun er sirlig med hænderne kan du tro, dygtig.. Hendes mor har glemt hvad det vil sige at være sirlig med hænderne, og jeg tror ikke det er godt for hende.. Det er en af de ting hun skal have fundet frem!.. Vi må snakkes, det ville være fint! :)
kram..

Anonym sagde ...

Fint å lese innlegg fra deg igjen. og deilige jordbær, heldige dere - får rent vann i munnen:)
Skjønne smykker, husker at jeg selv lagde ringer av strå da jeg var barn.......rart hvordan en finner nytte og stor verdi i de enkle, nære ting når en er barn...vi kunne nok lære av de små der... :)

Marit

bare WUNDERBAR sagde ...

Marit-
Det har du helt ret i.. og hun bruger så lang tid på at sidde og samle dem.. de bliver fine.. faktisk bruger min datter sjældent legetøj i den forstand.. Det er mest ting hun selv finder på, ting i naturen, enkelte dukker, bamser el noget, papir, tuscher og den slags.. Sådan må det være som barn.. man behøver ikke så meget for at have det rart og sjovt.. :)

den enkelte Freude sagde ...

dejligt med nyt fra dig, omend det stadig lyder øv. det må være noget så hårdt at være syg hele tiden. sender sygeplejerske-feen om til jer i nat, som gerne skulle smide tryllestøv over jeres hus, så i snart er på den anden side igen. det ville være på sin plads at i kan nyde sommeren NU:)
ja, værdier, prioriteringer, ønsker, drømme og ideer...det er alt for mange ting på en gang, som nok desværre aldrig falder til ro...ønsker dig/jer en god rejse til kernens indre...
kh

Malene sagde ...

Som jeg har sagt før, så tror jeg det er meget sundt, at man lige stopper op og reflekterer over stort og småt. Og når man fokuserer sin energi så intenst på noget, vil det selvsagt være på bekostning af noget andet og det synes jeg ikke du skal have dårlig samvittighed over!
Fine ting din datter laver og så er det jo oppe i tiden at inddrage naturen i sine kreationer:)
Er vild med billedet med den flotte og noget særprægede blomst. Kender du navnet på den?
God bedring med de små. Håber I snart bliver helt fri for sygdom derhjemme!

Anonym sagde ...

De første danske jordbær - Nøj, så er sommeren virkelig på trapperne!
Det lyder som nogle store overvejelser, du går og tumler med... Jeg kan næppe give dig gode råd, men jeg er sikker på, at al den sygdom ikke hjælper på overskudet og situationen? Forhåbentlig vender bøtten snart.

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Kære Rakel!!
Det var rigtig dejligt at se og tale med dig den anden dag :)
Åh ja, de jordbær er fantastiske - vi købte også nogle af dem i går og NØJ hvor de smagte godt!!!
Jeg håber altså virkelig for jer at det meget snart vender med al den sygdom, det er SÅ drænende...
Tanker og kram
Tina

Billy Hankat sagde ...

Mmm, skønne sommerlige billeder. Håber snart I bliver al den sygdom kvit - det er ikke til at holde ud, når ens guldklumper bare redder sig den ene dårligdom efter den anden.
Så opdager man at alt andet i verden er fuldstændig ligegyldigt, og at det eneste man ønsker sig er at se dem strutte af sundhed igen.

Unknown sagde ...

Livet er en gave og en udfordring.
Og vi skal øve os hele tiden..
Knus !