onsdag den 29. juni 2011

To-do, ta-da....
Jeg synes det er et ret fint koncept det der to-do som Mette Westmose har sat igang... Mit problem er nærmest at jeg har verdens længste to-do liste, og indimellem får jeg lige pludseligt lavet en helt masse af dem, og andre gange får jeg overhovedet ikke lavet nogen, og ligefrem at binde mig ved at melde mig på, det kan jeg heller ikke helt overskue... Men det smitter det der snakken om to-do, for det er faktisk rigtigt rart, når man får nogle af de ting gjort, man gerne vil have gjort...
De sidste par dage har så været af den slags hvor jeg har fået gjort en hel masse.. Idag har jeg fx fået malet mit karlekammerskab i kreaværelset hvidt, jeg har også fået malet køkkendøren hvid, og min pude er syet færdig...Og det var da projekter der var ret fine at få vinget af..!
Og jeg har husket igen idag at nyde lidt lækkert på terassen indimellem, og så nød jeg også lige da skyerne endeligt åbnede for lidt vand, der kunne gøre den trykkende varme luft lidt lettere... og se lige som kameraet fanger dråberne som de rene diamanter på tallerkensmækker bladene....

Jeg har mange flere to-do´s, dem vender jeg tilbage med, og samtidigt syns jeg, at det er både sjovt og spændende at følge med i alle I andres projekter...!

13 kommentarer:

Mille sagde ...

Skønt billede med dråberne på bladet!

Kh

Maj♥ sagde ...

Kender så udemærket det du taler om - jo mere jeg "planlægger" at skulle - jo mindre får jeg som regel lavet;) Lyder til du har fået ordnet en masse ting - og VIGTIGST af alt også husket at feriere;)

Mette Houg sagde ...

Det er så fedt med de dage, hvor man når en masse... men jeg kender også til de dage, hvor man ikke når så meget! Din pude er blevet rigtig fin:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Mille-
Det er utroligt som bladene fanger dråberne som små perler hver gang, og kommer man til at skubbe til bladet så rutscher perlen bare rundt og lægger sig igen.. :)

Maj-
Ja jeg var faktisk ikk helt klar over om en liste ville gøre mig kulret, el om den ville hjælpe med overblikket.. umiddelbart tror jeg det er det sidste.. Ellers bruger man ofte en aften på... jeg ku jo også liiige... ell måske liiige, el nej liiige det andet.. ;)

Fru Hygge-
Jeg er egentligt også glad for puden.. manden mener de pink blomster er lige kradse nok, det syns jeg nu ik.. :) Det er nemlig rigtigt fedt med de dage hvor man bare når noget, så er man så tilfreds når man når til aften.. :)

Maiken sagde ...

Smukke billeder, som altid! :)

Tør næsten ikke opregne mig to-do-liste, da den også er alenlang, og jeg gider faktisk ikke halvdelen af de praktiske ting. Kom i sidste uge til at sælge vores sofa til min søster, så hele vores stueindretning og kontor (hvor vi har taget sengen fra til midlertidig sofa) er én lang to-do-liste. ;)

Maiken sagde ...

Hov, glemte da helt at skrive at skabet er blevet super fint! :)

Unknown sagde ...

Skabet er blevet rigtig fint, og puden er virkelig, virkelig, virkelig fin :) fint billed også med dråben, har du set hvordan din løvefod også er god til at fange dråberne. Jeg ønsker mig en spejlreflekskamera.

Ellen Kathrine sagde ...

Det ser rigtig flot ud- og når du kan male et helt karlekammerskab så KAN jeg også male en skrivebordsplade til næste uges TA-DA...
fin ide at brodere på sengetøjet m neon...

Westmose sagde ...

Dejligt du bliver inspireret til at få vinget noget projekter af - så kan vi for alvor gå sommeren i møde med benene op og GOD samvittighed :-) Jeg kan heller ikke styre en to-do liste den bliver alt for lang og uoverskuelig og så er det mere stress end en hjælp...

Dine karlekammerskabe er så fine - jeg drømmer også om nogle men kan bare ikke lige finde ud af hvor de skulle stå - derfor er det ikke rigtigt blevet til noget....

God torsdag :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Maiken-
Men på en el anden måde, så er det også det der med at have noget man kan/skal gøre der ligesom holder hjulene kørende indimellem.. jeg kan faktisk meget godt li at have en liste, sådan for det meste da.. :) Skabet er blevet rigtigt fint i hvidt, men på en måde ku jeg også li det før, så skal lige vænne mig helt til det.. :)

Ævlebævle-
Ja det kan jeg godt forstå du gør, jeg kan heller ik undvære vores.. :) Jeg har set dem på løvefod også og faktisk også lidt på lupin bladene.. Det er så flot.. :)

Ellen Kathrine-
Det værste er jo næsten den tid man går og tænker på at man skal gøre det, den er ca. 700x så lang som den tid man rent faktisk bruger på det, når man kommer dertil.. :)

Westmose-
Virkeligt go ide og koncept.. Tak for det.. så kom jeg også lidt igang.. Jeg kan bare ikk helt overskue at melde mig til faste dage, det er jo ikk sikkert det passer med tiden.. :)
Vi er også ret glade for skabene.. har 3 i huset nu.. Vi fandt et lille fint et der passede til lillebrorens lille værelse også.. :)
Go torsdag, jo det håber jeg, er snart på vej til ørelæge hvor den store skal ha ordnet ører i narkose.. moren er lidt nervøs... :)

Libbie sagde ...

Jeg har det på samme måde(!) har tusind ting jeg gerne vil lave/i gang med, men hvis jeg offentlig gør for mange af dem går min hjerne med sikkerhed i offensiv og jeg får stress :)
Men nu fik jeg vinget 2 af, pude til lillemanden og nyt betræk til strygebræt og jeg er 112% tilfreds :)
Og ja skønt med lidt dråber til at lette trykket.

Westmose sagde ...

Orv ja forstår du er nervøs - det tager nærmest kun 5 min hvis det er nogen trøst plus din datter vil få det så meget bedre....

Vil lige lure lidt mere på de skabe hvordan de ligger prismæssigt :-)

by myr sagde ...

Det var da nogle virkelig gode ting af få vinget af - bare det var mig! Jeg syns slet ik energien er der for tiden og der er ellers rigeligt at tage fat på....!!!! Sybunken hober sig op, ideerne vælter rundt i mit hoved, vasketøjet gir mig aldrig en pause, og jeg ku blive ved...

Nå men altså jeg håber at kunne blive smittet med lidt energi af jer andre til at få lavet nogle af mine to-do´s:-)

Knus Malene

PS. Hver eneste gang jeg ser dine grønne ball lamper springer mit hjerte et slag over...jeg er VILD i varmen med de lamper:-)