lørdag den 9. juli 2011

Alt det man skal huske at huske og huske at nyde..!


Åh hvor tiden dog føles som om den flyver afsted... Inden man får set sig om ligger den lille baby der, og minder mest af alt mere om en lille dreng end en baby.... Jeg bliver indimellem så bange for, om jeg nu når at få hvert et lille sekund med, hvert et lille blik og alt det jeg skal huske at huske og huske at nyde...
Tænk sig, de bliver bare store... altså...!
Og lige straks, så skal vi ud i sommerhuset og hente den store storesøster, som har været på ferie hos sin mormor og morfar, og hold op, hvor jeg glæder mig til at se hende!...

17 kommentarer:

Unknown sagde ...

jeg forstår dig fuldstændig. Vi tager også mange billeder og videofilmer vores børn. For gud hvor man kan glemme, at de har været små engang. Ja det går SÅ stærkt. Forleden tog jeg billeder af min lille drengs mund, næse, øjne, hænder og fødder, så jeg kan huske hvor lille han har været :D

Unknown sagde ...

Forstår du bliver bange - jeg blinkede og nu er de 25,23 og 19 :-)
Ps det var mig, der var anonym på dit forrige indlæg. Skrev nemlig kommentar fra ÆldsteDatters iPhone:-)

Libbie sagde ...

Sådan tænker jeg også tit!

Bodil (200procent) sagde ...

Tiden flyver bare alt for stærkt og til tider er det svært at nå at få det hele med. Men det lader nu til at du er rigtig god til at nyde dine unger helt igennem :-) God lørdag!

Mie sagde ...

Åh ja, ved lige hvordan du har det. Kan selv få helt stress og ondt i maven over, hvor hurtigt tiden nogle gange bare føles at flyve af sted. Jeg håber jeg får det hele med eller i hvert fald alt det bedste.

:)

Fru Thornholm sagde ...

Ja, tiden går alt for stærkt ind i mellem... Det gælder om at nyde det, siger alle, og det gør man så på bedste vis :-)

Unknown sagde ...

Åh jeg har ved godt hvad du snakker om. Kan slet ikke forstå min lille baby er blevet så stor - tør snart ikke blinke, eller kigge væk et sek.

Almas mormor sagde ...

Hvor har du ret! Og så nænner jeg næsten ikke at sige til dig at når man når min alder, 64, så går det hele bare dobbelt så hurtigt! :)
Jeg holder meget af din blog og din holdning :)
Mange sommerhilsner
Anne

Karen (mig og mine stjerner) sagde ...

Jeg kan kun give dig ret. Det er godt at stoppe op engang i mellem og lige suge til sig - pludselig er de store, også er det helt andre ting vi skal tage stilling til.
Tak for en smuk og inspirende blog.
Kh Karen

Lena (By Warberg) sagde ...

Ja, de kære børn, de bliver bare alt for hurtige store. Men hvor er han da skøn, din "llille" dreng som han ligger der og slænger sig på sofaen :o)
Min datter på snart 2, går lige for tiden og siger "LOL", hmmm hvor har hun mon lært det (måske ved storesøster på 10... :o) )
God aften.
Kh. Lena

TestMedTestPå sagde ...

Han ser godt nok ualmindeligt sød ud.

Du har helt ret. Man glemmer at huske når hverdagen kører, men det går så stærkt. Vi har lige fejret 2 års fødselsdag herhjemme og jeg synes pludselig min dreng er blevet stor! Bare fra den ene dag til den anden!

Onkel Anne sagde ...

Åh hvor jeg kender de tanker! Min store lille dreng, skal begynde i 3. klasse efter sommerferien. Jeg synes jo lige han er begyndt i vuggestue...
Håber der var gensynsglæde hele linjen over :)

Kaptajn Willy/Cirkus Bang sagde ...

Åh han er skøn... Har selv en "baby" på snart 1år...

Tjek min blog, jeg er ny... Og prøver med Give Away

Kaptajn Willy

Mette sagde ...

Ej en skøn blog (og knægt;-)) du har! Er det muligt at være med som fast læser? Jeg kan ikke se nogle steder jeg kan melde mig til, og jeg glemmer de forskellige skønne blogs, hvis ikke jeg er tilmeldt som fast læser;-)

Karen Marie sagde ...

Ja du har ret det er vildt som livet drøner afsted imens man lever det - tænker bare at hvis man husker den lille detalje netop at leve det, så må man vel være på den sikre side og det virker som om du er ret god til den detalje:0)har selv lige været på weekend med mine store drenge, ingen små nuttede fødder der! Husker dog stadig da de var lige så små og søde som din lille lækker mås, han ser da bare for dejlig ud :0)

Kærlige sommer hilsner Karen Marie
Ps. På trods af mine drenges store fødder, så er de stadig kæmpe lækre, hvis du spør` moaarn

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tusinde mange tak for alle jeres søde søde kommentarer.. jeg blvier rigtigt glad for dem, og så får jeg lidt dårlig samvittighed over at jeg ikke rigtigt når at få svaret tilbage i tiden.. Tingene suser bare afsted og stort set de fleste dage er fyldt op af noget.. Det er også rart selvfølgeligt.. nyde nuet var det ikke det?? Og flere antyder at jeg sku være go til det.. hmm jeg forsøger, men det falder mig faktisk ikke så nemt, så jeg øver og træner det jeg kan.. :) men tænk sig hvis det var det man bare nød hele tiden...

Malene sagde ...

Alle kan nok blive bedre til lige præcis dét med at huske at nyde, men din blog og din indstilling er nu til stor inspiration for rigtig mange kunne jeg tænke mig. Tjek evt. mit seneste indlæg, hvor jeg har sendt dig en lille tak for reminderen!