tirsdag den 12. juli 2011

krearum # mange..


Jeg bliver ved med at lave lidt om på det lidt plads jeg har i krearummet.. Jeg flytter nærmest mere og mere ind, hvis man kan sige det sådan... Der kommer opslagstavle med flere og flere ting, nu er skabet malet, og igår aftes fandt jeg pludseligt på at det sku´ha´lidt tapet, fordi der var for hvidt lige pludseligt.. Godt nok havde jeg kun det blåblomstrede, som jeg måske er ved at køre lidt træt i, men indtil jeg lige finder på noget andet bliver det det...
Jeg har købt et par greb mere fra Anne Black og tænker at de skal monteres på skabets forside som knager til at hænge nogle af de ting jeg syr på...
Jeg har også leget videre med masking tapen.. Har sat forskellige billeder på skabets ene side, så der pludseligt er blevet lidt mere rum over den lille bordplads..
Bernina symaskinen har også fået en pyntetur, med masking tape kant og små sommerfugle stickers...

Det nederste billede er fra da jeg lige rykkede ind i kreaværelset... Der ser noget mere tomt ud, men måske nok også mere roligt for øjet.. Når jeg umiddelbart ser billederne er det egentligt ikke fordi jeg synes, at det nye er så meget pænere end billedet af det gamle, jeg må bare konstatere at krea livet leves og samlergenet trives i bedste velgående, og så må der nødvendigvis fyldes op her og der...

33 kommentarer:

Louise sagde ...

Sidder lige her og blogger da jeg ser dit nye indlæg.... Og kan kun sige... Det er nøjagtig sådan jeg har det. Jeg fylder bare mere og mere på... og det er ikke fordi det skaber så meget ro for øjet, men vigtigst af alt. MAN TRIVES og INSPIRERES meget bedre med masser af hygge og yndlingsting omkring sig.

Det ser kanon godt ud dit hjørne... Og det tapet, det er altså stadig super flot, du har ret, det ses meget efterhånden, men det er vel bare fordi det simpelthen er så fint....

Smukke greb, har selv lige fået sat lidt flere på nogle skabe, det kommer der et indlæg om senere. Igår havde jeg boligreportage på besøg, så er lige igang med at rydte op igen :-) :-)

Ha en dejlig dag

K. Louise

Finurligheden sagde ...

Det er SUPER lækkert!

Malene sagde ...

Jeg elsker dit kreaværelse - både før og efter. Sådan et skal nemlig først og fremmest være funktionelt og inspirerende... og så gør det bestemt ikke noget at det samtidig er SMUKT som dit! Fine ting du har lavet med tapen:)

Unknown sagde ...

Første gang jeg så dit krea rum syntes jeg det var SÅ HYGGELIG, men jeg syntes bestemt kun det er blevet mere hyggelig. Jeg er jo også helt vild med det tapet du bruger, og små billeder og postkort kan man ikke få for mange af. Jeg glæder mig til i morgen, jeg bager et brød og tager med, "tror jeg" ej går det galt så køber jeg et, men jeg vil prøve noget med at bage i en gryde :) ses

Line sagde ...

Det er vel bare blevet mere inspirerende :) Det synes jeg i hvert fald :) Elsker den måde du leger med tapen på :)

Unknown sagde ...

UUIISCHHH! Namnam. Lækre billeder. De går lige ind i kreacentret.

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Hej Rakel
Sikke et dejligt krearum du har - virkelig hyggeligt og skøntdet bare emmer af kreativitet helt ud gennem skærmen!!! :)

Jeg synes dit skab er blevet SÅ fint og det blå tapet passer da super godt til - god idé med grebene!!

Jeg er måske også ved at blive lidt hooked på det dér tape... måske jeg skulle anskaffe mig noget... Muglighederne er da ihvertfald mange kan jeg se - tak for skøn inspiration!!

Kh Tina

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Det er et superskønt kreatin du har der, heldige dig med den plads - mangler jeg selv! Den smarte opbevaring til kortene er jeg især misundelig på, hvor får man mon sådan en eller kan man mon selv lave en?

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Jeg glemte lige at sætte flueben ved at jeg gerne vil ha' sendt kommentarer - og så er jeg åbenbart nødt til at skrive endnu en kommentar ;)
God sommer + ferie til dig og dine!!
Kh Tina

HannasHörna sagde ...

Hej! Vilket härligt rum!

Petra / Popetotrora sagde ...

Härliga bilder! Det kliar i fingrarna efter att skapa och pyssla när jag ser dom! :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
det lyder som en spændende og dejlig dag med reportage.. så er det bare at holde øje med hvornår du er i.. Du må jo lige gi et praj når det kommer dertil.. :)

Finurligheden-
Taark... :))

Malene-
Jeg blir ikk lige træt af det tape lige nu.. men manden min er lidt træt af det.. han syns det kan være nok med alt det klisterpapir.. :))

Ævlebævle-
I en gryde?? Ja det bliver sjovt, det vil jeg gerne smage.. så må du da lige fortælle mig hvordan man gør den slags.. :)
det bliver rigtigt hyggeligt.. forestiller mig jeg skal igang med lidt broderi på det sengetøj igen.. :)

Line-
ja det er måske nok rigtigt.. når jeg står i det synes jeg heller ikke sådan det er for meget, men når jeg ser billederne virker det måske en lille smule overvældende.. :)

Rikke-
Det var godt.. :) tror også det inspirerer mit når jeg lige har vænnet mig til det.. :)

Tina-
Nu ved jeg ikke hvor meget du skal bruge, men du må godt komme ned og låne lidt hvis du vil.. Jeg har en hel del.. :)
Jeg kan også godt li det blå, men vi har bare haft det oppe forskellige steder i snart 2 år, og så får man altså bare lyst til at prøve noget andet.. :)

Pimp me up-
det var en kortholder som jeg var heldig at få fingrene i til Maileg lagersalg.. de holder i herning hvert år til april og nov/dec, så måske du ku gafle en der? :)

Unknown sagde ...

det hele ser skønt ud, men jeg er særlig vild med masking tape på symaskinen. Jeg glæder mig til jeg får mit (jeg vandt din give away) Har du fået min mail om hvilke jeg ønskede?? jeg har nemlig ikke modtaget tapen endnu....

bare WUNDERBAR sagde ...

Hannas-
Tusinde tak.. ;)

popetotrora-
Dejligt at jeg kan give lidt krea fornemmelse gennem billederne til jer.. :)

Mette kathrine-
Jeg har ikke hørt fra den anden vinder endnu, så derfor har jeg ikke fået sendt det afsted, men jeg rykker hende lige, og ellers mailer jeg bare dine ønsker istedet.. Kan godt forstå du glæder dig til at modtage det.. :) Jeg blev faktisk også lidt glad for tape på symaskinen, den blev lige lidt hyggeligere.. :)

LeizyB sagde ...

Iiihhh altså, det krearum er da bare enhver kreakvindes drøm, det ser bare så lækkert og indbydende ud!

Anna Marie Weinreich sagde ...

Et lækkert syn, er det :)
Faldt også selv for de transparante æsker fra Søstrene Grene - hvis man er heldig, kan man finde mange flotte ting hos dem :D
God sommerdag

Unknown sagde ...

det lyder super godt!! Tak :D

Ja det er en god måde at pynte en ellers så kedelig (men vigtig) ting i kreaværelset!!

byZAT sagde ...

Hvor er det bare et lækkert krearum du har, hvem der bare kunne have sådan en ;o) og rigtig fint at skabet er blevet hvidt, det falder lisom ind med alt det andet nu.

Tænkte på hvor har du købt de akryl kasser du har stående på bordet med knapper og bånd/tape i??

Louise sagde ...

Du kan tro jeg nok skal sige til når det en gang kommer i, men nu skal de først lige ha det solgt til et/ eller flere blade, og så hører jeg nærmere.

Under alle omstændigheder blir det først til næste sommer, boligbladene har længe planlagt hvilke boliger de skal bruge i dettes års sommerudgaver :-9

Men spændende det blir det.

Pia (mum22boys) sagde ...

Sådan har jeg det også. "Deler" rummet med manden. Han er mest til rene linier (læs: sort, hvid, grå). Derfor startede det også sådan, men på en eller anden måde er farverne på "min" plads rykket ud i rummet...ups, sådan noget sker jo ligesom bare ;o)

Stines Hjem - Livet på landet sagde ...

Hei!
Tusen takk for flott lysestaker som kom i posten i dag, etter din give away!! Kjempefine :)

Klem fra Stine

Anne Dorte sagde ...

Super lækkert des mere 'fyld' der kommer på krearummet Rakel....og sikke en skøn Ballalade kjole...jeg savner godt nok dine überskønne kjoler :-)

frk.regnbue sagde ...

Det er dejligt at omgive sig med farver og ting man er gald for, synes jeg.... Kh Christina

Heidi sagde ...

Sikke inspirerende billeder. Du er bare så kreativ, helt ned i detaljerne. Elsker symaskinen!!!
Jeg bliver i helt fantastiske humør af det indlæg..
Hilsen Heidi

Marianne sagde ...

Jeg får helt lyst til at sidde i dit krea-rum og bare gå igang. Ideerne må komme af sig selv når man sidder der. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Lisbeth-
Tak, var selv lige i tvivl to sek. om vi var ude noget, som var ved at kamme over.. :))

Anna marie-
Ja det kan man virkeligt.. jeg blev tippet af en veninde om æskerne og måtte da derind.. :)

Mette kathrine-
Absolut og min er jo meeeget gammel.. det var den min mor syede på da jeg var barn.. :)

Zidoree-
Det er fra søstrene grene.. er købt i sidste el forrige uge, så hvis du skynder dig er du måske heldig de har dem endnu.. super fine er de.. :)

Louise-
Ja jeg er klar over der er noget spændings ventetid.. det bliver sjovt at se.. :)

Pia-
Det er noget vi kvinder bare kan det der.. ;) Sådan helt ubemærket.. :))

Stine-
Hold da op de har været længe under vejs.. Ved de er afsendt for ihvertfald en uge siden, men mon ikke det er fordi de sku til norge.. :) Godt du er glad for dem.. :)

Anne Dorte-
Ja det er skægt at tænke på at vi "kender" hinanden helt tilbage fra da.. :) Jeg er bare så sjældent ved symaskinen mere.. får det bare ikke rigtigt gjort,..

Christina-
Ja lige nøjagtigt.. nogle gange skal man bare lade sig overvælde og ikke tænke så meget over det hele.. :)

Heidi-
Tusinde tak.. Og velkommen til blogland.. ;) Godt hvis jeg kan inspirere lidt, det er jeg glad for.. :)

Marianne-
Tja jo det gør de vel nok, men det er vist lidt i perioder er det ikke, om ideerne er der, eller de bare er langt væk.. :)

Fru Schou sagde ...

Det ser intet mindre end fantastisk ud:-)

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

jeg må da lige have det i baghovedet i hvert fald. Den er da på det nærmeste uundværlig!! Og fantastisk at se på samtidig :-)

Line sagde ...

Sådan en krea-krog ønsker jeg mig også engang at få. Så ville jeg lave det til en krea-hygge-krog som dig!! Måske er pladsen lille, men den er ens egen :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Fru Shcou-
tak for det.. jo flere gange I siger det jo mere tror jeg også selv på at jeg alligevel ikk er gået helt helt over gevind.. :))

Pimp me up-
Nøjagtigt.. de er rigtigt fine, og så koster de ikk en formue som de "rigtige" gør.. ;)

Line-
Lige nøjagtigt.. jeg har heller overhovedet ikke andet plads end det du ser på billederne og rummet er bare vores bryggers gennemgangsrum, men det er mit sted som jeg må råde over og det elsker jeg.. :) Selvom det er småt.. ;)

alex sagde ...

what a great and colourful place to sew and do the creative work! i like it very much! it's great.
greets
alex

Dolls and Darlings sagde ...

Jeg var vild med dit krearum før, men er da kun endnu mere vild med det nu!!
jeg syens det enkle er utrolig smukt, men kan aldrig selv holde det sådan. Jeg bliver bare mest inspireret, og fungerer bedst, hvor der er masser af billeder, ting og sager. Jeg er så dårlig til at begrænse mig.
Smukt rum du har skabt, Rakel!

Marie sagde ...

hvor er det bare super fint! jeg er vild med krea pladser med en masse fine ting, men jeg kan samtidig også godt lide når der er roligt for øjet som du siger. Jeg skifter nok lidt selv imellem det, men det må heller ikke blive for sterilt, man skal jo også se der bor nogen og man er KREATIV der :)