søndag den 3. juli 2011

To do - ta da og jeg leger stadig med masking tape..

Længe har jeg haft en brugt gammel kork opslagstavel stående bag døren.. og længe har jeg haft ambition om at få gjort et eller andet ved den, og få den hængt op, men den var bare meget lidt køn og manglede den ene kantliste i bunden..
En pludseligt indskydelse fik mig til at hente min rest af lilla maling og der gik vitterligt ikk lang tid før tavlen var klar til ophæng... Den manglende kant i bunden virkede lidt dum, men fik ideen at sætte en stribe masking tape istedet, og det er bare blevet rigtigt fint, og egentligt meget sjovere, end hvis bunden havde været der..
Jeg har også brugt tape til at sætte flere af tingene op med på tavlen, ligesom jeg også har brugt farverige nåle.. Det er meget sjovt at have et sted at samle alle de ting man har lyst til at kigge på...

25 kommentarer:

Frk. Munk sagde ...

Hold da helt op - det ser jo også bare så knald-hammerende-godt ud!!!! fed idé "bare" og male tavlen, har også en stående, og havde overvejet og betrække den med stof - men jeg tror os jeg vil i gang med malingen nu ;-)

Go søndag

Sara Marie sagde ...

Dét er da lige til at blive glad af, på en ellers temmelig grå søndag... :)

LeizyB sagde ...

Det ser virkelig godt ud, dejligt miks og dejlige farver :o)

Pia (mum22boys) sagde ...

Det er da blevet rigtig fint - go' ide med tapen :o). Må jeg spørge hvor du har fået fat i Blafre stoffet? Go' søndag! Dejlig blog, jeg nyder at følge...

Onkel Anne sagde ...

Lækkert ser det ud! Åh du kan bare noget særligt :)

Unknown sagde ...

Ej tak for den ide, jeg har en ligende tavle til at stå, som jeg ville sætte stof på, men har ikke lige fundet noget stof jeg syntes passede. Den var også ment til min krea rum og farven, ja jeg har pensler til at så med samme farve, som ikke er vasket endnu. så jeg tror lige jeg laver en bare WUNDERBAR look alike håber det er ok, satser jo også på at vinde din give away :)

Finurligheden sagde ...

Åh, den er blevet fin! Måske man skulle gå på jagt efter en lignende, for vi mangler noget ophængningsplads i køkkenet.

ffluwer sagde ...

Hvor er den blevet fed. Man kan blive helt glad over sig selv, når man får lavet sådan en virkelig god ting. Og fedt med tape i stedet for den manglende liste.

Kh. Karina - som muligvis lader sig inspirere til noget lignenede. ;-)

Maria sagde ...

Hvor ser det bare lækkert ud - og du har helt ret, det er meget federe med tape i stedet for kantlisten. Og hvor er du god til at sætte tingene flot op på tavlen. :-)

God søndag. :-)

Lena (By Warberg) sagde ...

Hvor er den blevet fin. Og hvor er jeg altså misundelig på dit kreahjørne, man kan jo ikke blive andet end inspireret her :o)
God søndag.
Kh. Lena

Libbie sagde ...

Wauw sikke et farve-orgie! Det ser total godt ud. Fortsat go´ søndag

Pernille sagde ...

Sikke en god ide og hvor ser det fint ud.

Dorte Klerke sagde ...

Hvor er den bare sød, den læder-elefant der hænger på din tavle - mon det er en, du selv har lavet?

Malene sagde ...

Virkelig en god idé. Har en opslagstavle stående magen til (dog med alle lister:)) Jeg bruger nok stof eller tapet som baggrund med det med masking tapen vil jeg huske. Det gir lige det hele lidt mere kant:)

F R K. E V I G G L A D sagde ...

Ja de tapes kan man bruge til mange ting.. synes din lilla tavle er blevet ret så fin.. passer fint over dit krea bord :)

Gårdejerinden sagde ...

Hey sikke en fed ide.. Mener da bestemt jeg har en lignende tavle ståendene gemt væk et sted.. Hmm måske skulle jeg finde den frem.. Og god ide at bruge tapen som rammer og som kantlisten i bunden..
Super flot..

Julie sagde ...

Super idé!
Det minder mig om, jeg også skal have lavet en opslagstavle til over sybordet. ENDNU end ting til den laaange liste:-)

Louise sagde ...

Det ser bare virkelig fedt ud, det gør det godt nok. har selv en stor magnet tavle bag på køkkendøren, kan pt slet ikke finde en eneste bar plet nogen steder, men den er bare fyldt med alle de skønne ting og billeder man er så glad for.

Men jeg får nogen gange lyst til at pille det hele ned, og så starte forfra. For det ser godt ud når man lige er startet og tingene sådan sidder flot og med lækre farver..... Der går bare ikke længe før man igen har fået klistret en masse på.

er der andre butikskæder du kender som har masking tape, jeg var i søstrene grene igår for at supplere lidt op, men de solgte det slet ikke i den her i byen :-(

Ha en dejlig aften

K. Louise

Kerstin sagde ...

Hej! Hittade din blogg idag och blev mycket förtjust i dina bilder. Jag följer dig. tack!

Line sagde ...

Det ser fedt ud :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej alle..
Tusinde tak for alle kommentarerne, dejligt at nogle af jer kan bruge ideen.. :)

Mht til spørgsmål:
Blafrestoffet er fra et sengetøj.. mine unger bruger ikke rigtigt deres babyhovedpuder, og jeg har valgt at bruge pudebetrækkene til andet sjovt.. :)

Elefanten af læder er en nøglering jeg har købt hos butik t.i.n.g. i Silkeborg sidste sommer.. Du kan finde et link til butikken i min sidebar.. :)

Jeg kender ikke rigtigt andre butikker som sælger tapen sådan i håndkøb.. :) TIGER har som ofte fint tape, men det er ikke masking tape, bare alm. med mønster på.. :)

Sebrina og Nicolai sagde ...

Ej en fed idé! Det ser super godt ud! Tak for inspiration :)

17doors sagde ...

Lovely!! Och jag är så glad att jag fann din blogg! Här kommer jag att stanna en lång stund, och jag kommer tillbaks.
Tack för en inspirerande blogg!
Ulrika

MusseOlsenJensen sagde ...

Hvor har du stoffet med elefanterne fra på det tredjesidste billede? Har lige fået det som papir og det er så nuttet!!

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej musse..
Stoffet er fra Blafre ligesom dit papir også er det.. jeg ved at de sælger stoffet i metermåll i deres butik i norge, men det jeg har er fra sengetøj.. :)