lørdag den 20. august 2011

Flagranke hejst i køkkenet...


Jeg har lige hejst en af mine flagranker i åbningen ind til vores køkken.. Kan ikke helt finde ud af om den hører til der, eller det bare mest er til børneværelserne, men hyggeligt ser det egentligt ud, så nu får den lov at hænge en dag eller to... Måske jeg bare skal have lavet en i lidt andre mønstre, nogle som ikke er helt så barnlige...

20 kommentarer:

morslille sagde ...

Den er flot, ja den er, men synes den mangler gul og lidt andre farver, for at være lige så fantastisk "Spiselig" som dit smukke køkken
KH Charlotte

Gitte sagde ...

Fint ser det ud, jeg kan godt lide når det barnlige sniger sig lidt væk fra børneværelset og ud i resten af boligen.

Kine sagde ...

Jeg syns det passet kjempebra,jeg! :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Charlotte-
faktisk er den også syet med tanke på drengeværelse og jeg har allerede en i tankerne som skal have den.. Men jeg laver lige en tester om der skal hænge en der.. du har ret, jeg tænker også der skal mere gulligt/lyserødt/lilla/lyseblå i.. :)

Gitte-
ja det kan jeg egentligt også, men med børneværelser i stuen, så er der masser af børne ting i huset.. Men syns det er helt ok med flagranken, men tænker om den skal være anderledes end det.. :)

Kine-
Tak, jeg tænker også den får lov at blive, eller at der ihvertfald kommer en anden ranke af en art.. :)

Louise sagde ...

Jeg sys det er hyggeligt, vi har også en i den franske dør mellem stue og køkken/alrum.... Den ryger ned en gang imellem, men altid op igen.....

Sys du skal lade den være:-) Men nu du er så dygtig, så sker der selvfølgelig ikke noget ved at hænge lidt forskellige op.

Ha en dejlig weekend

Unknown sagde ...

Jeg syntes også det ser fint ud og det passer godt til jeres indretning som jo er med en masse glade farver. men lige den der ville altså også passe fint ind på Carl Emils værelse :) God weekend til dig

Mia Meyland sagde ...

Super fin flagranke, men morslille har ret, den mangler flere glade farver:)

Vh Mia

Anonym sagde ...

Jeg synes, du skal lade den hænge ;). Det ser rigtig fint og hyggeligt ud!

trinesoehest sagde ...

Jeg synes flagranken passer perfekt til dit køkken!! Jeg ville lade den hænge, hvis jeg var dig og havde dit køkken ;-)

Pia (mum22boys) sagde ...

Kan nu godt lide den, men tænker at i vinduet også kunne være et fint sted ;o)

kundskabogkaos sagde ...

Helt personligt er jeg ikke så meget til de "barnlige" ting i min indretning, selvfølgelig skal der være plads til ungerne, meeeennn...jeg er heller ikke tilhænger af den farverige indretning, selvom jeg synes det ser så fint og lækkert ud - jeg er vist bare lidt mere strengent anlagt :)

Differentia sagde ...

Det ser vel nok hyggeligt ud :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
nej det er godt man kan skifte lidt indimellem.. :) Jeg har altså ikke glemt dig, i næste uge er der mere ro på herjemme.. :)

Ævlebævle-
Ja det kunne den, og måske den ender der, men har nu en tanke om at det er til Villads fra Fillipas dp, han blev nemlig 1 år i onsdags.. :)

Mia-
Ja den mangler lidt lysere farver, måske jeg sku prøve mig med nogle andre former også.. :)

ohhhappy-
Skal altid lige tælle hvor mange h'er der er med i dit navn.. :) Jeg tror ihvertfald lige meget hvad kommer der til at hænge et el andet.. :)

Trine-
Men du har ikke flagranker i dit køkken?? :) Jeg tror også jeg lader den hænge, el nej, som sagt en anden, denne her giver jeg vist væk.. :)

Pia-
Det kunne være fint at lave sådan en mini en til vinduet tænker jeg.. Der er mange gode projekter, altid noget nyt at gå igang med.. :)

Sarah-
Nej heldigvis er der rigtigt mange forskellige måder at gøre det på.. jeg opdager også tit at jeg godt kan li en mere streng minimalistisk/akademisk indretning, men det er bare ikke rigtigt den jeg selv og mit budget kan finde ud af, så jeg er ligesom bare kommet ind på en bestemt sti.. men den passer godt her.. :)

Christina sagde ...

jeg hænger mine også op og ned ;) det eneste sted i huset de får lov til at hænge længere, er i køkkenvinduet...

MøbelPøbel sagde ...

Så fin!!! Glade farger og mønster:) Likte så godt kjøkkenet ditt også jeg..Kan jeg spørre hvor du har kjøpt taklampen din? Har letet overalt etter disse på nettet!
Takk:)

Klem Christine

HannasHörna sagde ...

Hej!

Jag tycker att den passar bra där. Man kan aldrig ha för många vimplar:)

Ha en fin dag! Kram

Mia Meyland sagde ...

Ja det kunne du også godt gøre, ville være lidt sjovt, tænker også på evt at sætte flere flag på? 2-4 endnu måske? Kunne være rigtig flippet med lidt orange/brune farver, går godt til det grønne, samt lidt lilla måske? :)

Vh Mia

Louise sagde ...

lyder dejligt, go fornøjelse idag.

vidunderlige univers sagde ...

Uha den er fin.. Jeg har den barnlige skævhed i hele huset.. Jeg har vimpler i køkken gang forgang bad, på spejle i stuen og soveværelse.. Så kom da bare igang med flere.. det hygger helt vildt.. Og det ser flot ud i dit køkken.. :0)
KH Iben

Unknown sagde ...

Det bliver han helt sikker glad for, ja de fik cupcakes i dagplejen i onsdags Filippa var glad og skal selv have med på Tirsdag for jeg holder hende hjemme onsdag :)