lørdag den 20. august 2011

Langsom week...Jeg blev færdig med cirkelbilledet, til tiden og alting... Og jeg var svært tilfreds og det var ungerne også... Dejligt!... Jeg har fået cirkler nok for lige nu, men jeg lover jeg vender tilbage, og forklarer hvordan jeg rent praktisk har gjort... Tusinde tak, for alle jeres mange søde kommentarer til billedet, det gav mig lige lidt ekstra energi til at gøre det færdigt...

Efter to uger med ekstra meget fokus på først kræmmermarked og så "kunst"projektet trænger jeg bare SÅ meget til en weekend hvor nydelse og hygge er i højsædet...Jeg kunne mærke igår, at jeg virkeligt havde savnet mine unger og min mand i de par uger hvor fokus har været et andet sted.... Bare det at være sammen, at trisse rundt, måske læse en bog, gå lidt i haven, ja bare at være....

Imorgen skal jeg noget helt særligt, noget som jeg har glædet mig til i flere uger, noget der absolut også må være nydelse... Jeg fik nemlig en mail, at jeg var en af de heldige som skulle besøge ham her, sammen med ca. 30 andre og deres ledsagere... Og OM jeg glæder mig, det bliver virkeligt virkeligt spændende og ganske smukt, det glæder jeg mig virkeligt til...

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

En dejlig weekend til dig og dine :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Kære Losarinas mor-
Tusinde tak og i lige måde.. Håber det bliver en dejlig en af slagsen... :)

Unknown sagde ...

Ønsker deg en deilig weekend:)

Asiya sagde ...

Glæder mig til at høre hvordan du bare dig ad med cirkelbillede. Er nemlig blevet meget inspireret. Det ikke mange dage siden jeg gik og funderede over hvad jeg dog skal hænge op på mine meget tomme hvide vægge og da jeg så så dit projekt var solgt.

Håber du og din familie får en dejlig weekend.

Lise sagde ...

Dejligt, at du vil dele med os, hvordan cirkelbilledet blev til. Det ser super godt ud. Jeg tænker, at det kunne være en super idé til min efterskole, hvor det jo i høj grad handler om at være fælles som individer.
God weekend!

Marianne sagde ...

Totalt flot cirkel billede. Super idé.

bare WUNDERBAR sagde ...

Hege-
tusinde tak, og i lige måde.. ;)

Asiya-
jeg skal nok lige vende tilbage med mere udførlig beskrivelse.. :) En rigtigt dejlig week til dig også...

Lise-
Lige nøjagtigt, og det er jo vel netop tanken og symbolikken bag der gør det hele imponerende og fantastisk.. :) Jeg skal nok vende tilbage.. :)

Diy-
Tak for det.. ideen er nu som udgangspunkt ikke min.. ved ikke om jeg har lavet en lille smule om i fremgangsmåden.. men arbejdet med at fremstille den, det var mit og elevernes.. :)

Karina sagde ...

Lyder som en dejlig og tiltrængt måde at holde weekende på ;)
Og sikken et flot billede, glæder mig til at høre mere om fremgangsmåden, kunne nemlig være en ide jeg måske ville (hvis ok) låne til min nystartede 1 klasse :)

Knus Karina